MAHSABANOO
New member
حالا فهمیدم چرا زنا حق ندارن قاضی بشن ........... اخه اینا هم حکم کردن بود .همین کارا رو میکنین که دیتون نصفه هست .سهم الارث یک سوم و شهادت دادنتونم یک چهارم حساب میشه!!!!!!!!!!!!!!!!
نخیرم کی گفته حرفتو پس بگیر زود تند سریع
حالا فهمیدم چرا زنا حق ندارن قاضی بشن ........... اخه اینا هم حکم کردن بود .همین کارا رو میکنین که دیتون نصفه هست .سهم الارث یک سوم و شهادت دادنتونم یک چهارم حساب میشه!!!!!!!!!!!!!!!!
اتفاقا خانوم من خیلی خوب رانندگی می کنه![]()
آفرین ..... به شما یک همسر ایده آل میگند.....
:riz513::riz513::riz513:نخیرم کی گفته حرفتو پس بگیر زود تند سریع![]()
چرا بحث میکنین خووو؟؟؟؟ رانندگی هم یه مهارته که هرکی تمرینش بیشتر باشه، بهتر میتونه انجامش بده !!! وقتی من نبودم بحث از رانندگی تا قضاوت کشیده شده!!!!
من وقتی میخواستم گواهینامه بگیرم، دوران آموزشم، یه پسری بود که تو آموزشگاه خیلی میدیدمش، یه ژیان صورتی داشت که با اون میومد و جلوی آموزشگاه پارک میکرد و میومد رانندگیشو میکرد.
جلسه پنجم بود که اتفاقا هر دومون باهم سوار شدیم. من ماشینو از پارکینگ آموزشگاه درآوردم و داشتیم از درب پارکینگ میرفتیم بیرون که صدای کوبیده شدن ماشین اونا رو با ماشین بغلیش شنیدیم! مربی م گفت نگه دار ببینیم چی شده! دیدیم پسره داره میدوه و مربیش هم میگفت برگرد ببین چیکار کردی ... ماشینمو داغون کردی ...!
پسره میگفت ماشینا رو خیلی نزدیک هم پارک کردین اینجوری میشه دیگه!!! خودشو هم از تک وتا نمینداخت!! من متعجبم اون ژیانشو چطوری میرونده تو شهر، بدون گواهینامه!؟!؟!
حالا فهمیدین آقایون چقدر دسته گل به آب دادن تا رانندگی یاد بگیرن؟؟؟
نه دیگه فکر کنم کامل نخوندی گفتم حالا فهمیدین آقایون چقدر دسته گل به آب دادن تا رانندگی یاد بگیرن؟؟؟این گزارش موردی بود! ولی تو خانمها اپیدمی هست دیگه!!
]قا من که ترجیح میدم یه اسلحه 9 میلیمتری رو سرم باشه و هی بچکونه تا اینکه تو ماشینی باشم که یه خانوم رانندش باشه(البته استثناهایی هم داره)
آقای نوری نیرو شما نیز هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:thumbsupsmileyanim::applause:نکته ی نا سنجیده گفتم ....معذور دار
.... فرمای تا من طبع را موزون کنم