رانندگی خانمها

MAHSABANOO

New member
حالا فهمیدم چرا زنا حق ندارن قاضی بشن ........... اخه اینا هم حکم کردن بود .همین کارا رو میکنین که دیتون نصفه هست .سهم الارث یک سوم و شهادت دادنتونم یک چهارم حساب میشه!!!!!!!!!!!!!!!!

نخیرم کی گفته حرفتو پس بگیر زود تند سریع
green-smiley-025.gif

leylii

New member
فعلا که آمار تصادف آقایون بیشتر از خانمهاست ........................

sahar-a

New member
چرا بحث می‌کنین خووو؟؟؟؟ رانندگی هم یه مهارته که هرکی تمرینش بیشتر باشه، بهتر میتونه انجامش بده !!! وقتی من نبودم بحث از رانندگی تا قضاوت کشیده شده!!!!
من وقتی می‌خواستم گواهینامه بگیرم، دوران آموزشم، یه پسری بود که تو آموزشگاه خیلی می‌دیدمش، یه ژیان صورتی داشت که با اون میومد و جلوی آموزشگاه پارک می‌کرد و میومد رانندگیشو می‌کرد.
جلسه پنجم بود که اتفاقا هر دومون باهم سوار شدیم. من ماشینو از پارکینگ آموزشگاه درآوردم و داشتیم از درب پارکینگ می‌رفتیم بیرون که صدای کوبیده شدن ماشین اونا رو با ماشین بغلیش شنیدیم! مربی م گفت نگه دار ببینیم چی شده! دیدیم پسره داره می‌دوه و مربیش هم می‌گفت برگرد ببین چیکار کردی ... ماشینمو داغون کردی ...!
پسره می‌گفت ماشینا رو خیلی نزدیک هم پارک کردین اینجوری میشه دیگه!!! خودشو هم از تک وتا نمینداخت!! من متعجبم اون ژیانشو چطوری می‌رونده تو شهر، بدون گواهینامه!؟!؟!
حالا فهمیدین آقایون چقدر دسته گل به آب دادن تا رانندگی یاد بگیرن؟؟؟

mexin

Well-known member
چرا بحث می‌کنین خووو؟؟؟؟ رانندگی هم یه مهارته که هرکی تمرینش بیشتر باشه، بهتر میتونه انجامش بده !!! وقتی من نبودم بحث از رانندگی تا قضاوت کشیده شده!!!!
من وقتی می‌خواستم گواهینامه بگیرم، دوران آموزشم، یه پسری بود که تو آموزشگاه خیلی می‌دیدمش، یه ژیان صورتی داشت که با اون میومد و جلوی آموزشگاه پارک می‌کرد و میومد رانندگیشو می‌کرد.
جلسه پنجم بود که اتفاقا هر دومون باهم سوار شدیم. من ماشینو از پارکینگ آموزشگاه درآوردم و داشتیم از درب پارکینگ می‌رفتیم بیرون که صدای کوبیده شدن ماشین اونا رو با ماشین بغلیش شنیدیم! مربی م گفت نگه دار ببینیم چی شده! دیدیم پسره داره می‌دوه و مربیش هم می‌گفت برگرد ببین چیکار کردی ... ماشینمو داغون کردی ...!
پسره می‌گفت ماشینا رو خیلی نزدیک هم پارک کردین اینجوری میشه دیگه!!! خودشو هم از تک وتا نمینداخت!! من متعجبم اون ژیانشو چطوری می‌رونده تو شهر، بدون گواهینامه!؟!؟!
حالا فهمیدین آقایون چقدر دسته گل به آب دادن تا رانندگی یاد بگیرن؟؟؟

این گزارش موردی بود! ولی تو خانمها اپیدمی هست دیگه!!

هر سخنی باید بر پایه ی مدرکی باشد این هم نمونه ی از سلیقه ی بانوان در رعایت قوانین رانندگی !!!

images

بله !
اون یک زنه ( ببینید که خود رویش را چگونه آرمیده )

gksyqrnlbivqaqf399qk.jpg

m21o1szmzhuxb0gxt7r.jpg

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
]قا من که ترجیح میدم یه اسلحه 9 میلیمتری رو سرم باشه و هی بچکونه تا اینکه تو ماشینی باشم که یه خانوم رانندش باشه(البته استثناهایی هم داره)

حالا ببین اصن خانم قبول میکنه تورو سوار کن ............بعد ادعا کن.

ZOT

New member
استادمون می گفت دیدفضایی آقایون از خانم ها بهتره!
خب خانم ها هم تو خیلی از کارها و مهارتها بهترن که آقایون نیستن! حالا خانم ها مدام می زنن تو سرشون ! آخه چرا !
مثلا خانم ها می تونن در آن واحد به چند چیز دقت کنن یعنی توجه تقسیم شده ی خیلی خوبی دارن! بازم بگم آره !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا