راز عجیب جنسیت فلفل دلمه

Nike313

New member

فلفل دلمه‌ای یکی از خوش‌خوراک‌ترین و پر خاصیت‌ترین خوراکی‌هاییه که همیشه تو بازار پیدا می‌شه. این نوع فلفل که تند نیست خواهرای رنگی زیادی هم داره که شیرین‌تر هستن و خواص متفاوتی دارن. این نوع فلفل به هر رنگی که باشه یه دوست خوب برای دیواره معده است. اگه داروی سنگینی مصرف می‌کنید که ممکنه برای معده‌تون مضر باشه، نیم ساعت قبل از خوردن دارو چند تیکه فلفل دلمه‌ای بخورید.
فلفل دلمه‌ای پر از ویتامین C و آنتی‌اکسیدانه که ازش یه ضدسرطان و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن ساخته.

اما نکته جالبی که بد نیست درباره این سبزی پر خاصیت بدونید جنسیت فلفل‌هاست. این بامزه‌ترین راز فلفل دلمه‌ بود که تازگیا فاش شده. جنسیت فلفل دلمه‌ای رو می‌تونید با وارونه کردنش کشف کنید. اگه ته فلفل دلمه چهار تا برجستگی داشته باشه، یعنی فلفل ماده است و اگه تعداد برجستگی‌ها سه تا باشه یعنی با یه آقای فلفل طرف هستید.

فلفل خانم‌ها تخم زیادی دارن و طعم‌شون شیرین‌تره. بهتره فلفل‌های چهارپایه رو برای سالاد و خام‌خواری استفاده کنید. این فلفل‌ها وقتی در معرض حرارت قرار می‌گیرن طعم‌شون به تلخی می‌زنه. فلفل‌های نر رو بذارید کنار برای آشپزی، چون خام‌شون یه کمی بی‌مزه است، ولی وقتی می‌پزن دیگه تلخ نیستن.

شوکا88

New member
عاغا من اینو میدونستم هیشه هم توو خریدش با توجه به مورد مصرفی ک برام داشت جداشون میکردم....هرجاهم میرفتم فروشنده ها تعجب میکردن

..RANA..

New member
اییییییول عجب چیز باحالی یاد دادی بهم....مرررسی :smiliess (3):

mahsa.

New member
محمد فلفلو ول کن دیشب تا 1:30من ان بودم توهم بودی
بعد این تاپیک و 7:03صبح زدی
تو نمیخوابی دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگرانتم نگاه کن تو چشای مهسا و جواب بده عاشق نشده باشی داداش؟

Nike313

New member
محمد فلفلو ول کن دیشب تا 1:30من ان بودم توهم بودی
بعد این تاپیک و 7:03صبح زدی
تو نمیخوابی دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگرانتم نگاه کن تو چشای مهسا و جواب بده عاشق نشده باشی داداش؟

عشق چيه؛عاشق كيه؟:riz481:
ساعت 2 خوابيدم؛5:30 بيدار شدم خب:dadad4:

بالا