راز رتبه اول کنکور ارشد

Moeiniglesias

New member
بنظر من فقط تلاش و تلاش و در نهایت باز هم تلاش...
خداوند فرمود از تو حرکت و از من برکت. پس حرکت با ماست ولی بعدش دیگه بیخیال فقط بسپارش به خدای مهربان.

sakar

New member
بنظر من فقط تلاش و تلاش و در نهایت باز هم تلاش...
خداوند فرمود از تو حرکت و از من برکت. پس حرکت با ماست ولی بعدش دیگه بیخیال فقط بسپارش به خدای مهربان.
منم حرف شمارو قبول دارم
و همه مون میدونیم اگه از 100% اونایی که کنکور شرکت میکنن 70% سیایی لشکر باشن 30% که حتما تلاش میکنن
پس چرا همه ی این 30% رتبه 1 نمیشن و حتی بعضیاشون اصلا قبول نمیشن
اگه دلیل اینم بگی که عالیه

B.sabtilis

New member
منم حرف شمارو قبول دارم
و همه مون میدونیم اگه از 100% اونایی که کنکور شرکت میکنن 70% سیایی لشکر باشن 30% که حتما تلاش میکنن
پس چرا همه ی این 30% رتبه 1 نمیشن و حتی بعضیاشون اصلا قبول نمیشن
اگه دلیل اینم بگی که عالیه
من فکر میکنم که 30% سیاهی لشکرند و 70% تلاش می کنن
ثابت شده واسم چون دیدم کسانی که لیاقت قبولی تو بهترین دانشگاه داشتند اصلا قبول نشدند
پس رقابت خیلی شدید:13::smiliess (13):

mojtabak62

New member
سلام من این عنوان را تجربه کردم ولی برخلاف باور یک عده ، کسانی که رتبه میارن نابغه نیستند برای من که اثبات شد . اگر نبوغ به معدله که من کاردانی 13و کارشناسی 14بود و اگر سابقه ی داشتن چیزهایی مانند اختراع و طرح ومقاله و ابتکار و ... بود که من شرمندتونم دستم خالی است اما اگر بحث تلاش وسط باشه من دستم پره و سرم رو اینجا بالا میگیرم و میگه سهم من اون 98 درصد تلاش بوده ولی دنبال 2 درصد استعداد هرگز نبودم که هیچ ادم عاقلی نمیاد 98 درصد رو ول کنه به 2 درصد بچسبه
دوستان به شما توصیه میکنم اول خودتون را در تخیلاتتون ببینید که به رتبه یک رسیدید به تعداد افراد شرکت کننده،ظرفیت ها ،ناتوانایی ها ، افکار منفی که ادم رو دلسرد میکنه توجهی نکنید میدونید چرا؟
چون باعث میشه که به اون چیزایی که لایقتونه که همان بهترین چیزهاست نرسید شک نکنید توجه و ارزش دادن به این افکار چند برابر شما رو از اهداف بزرگتون دور میکنه
بعد باید در مسیر رسیدن به این هدف زیبا برنامه ریزی درست به همراه تفریح داشته باشید که از زندگیتون سیر نشید . توصیه های زیادی دارم که بعدن خواهم نوشت.
موفقیت از ان کسانی است که برای خودشون بجز موفق شدن تصوری ندارند. امیدوارم موفقیت را تکرار کنید و اونو از دست ندهید من همین الان رتبه یک را از آن شما میدانم سعی کنید تا بعد امتحان دادن، اون رو از دست ندهید

رتبه یک ارشد میکروب شناسی

آخرین ویرایش:

sakar

New member
مجتبی جان مرسی از توصیه هات کاملا موافقم
راشتش هدفم ازین تاپیک همین که اونایی که تجربه عینی موفقیت رو داشتن بیان اینجا واسمون نظر بدن اینکه اومدی و مارو راهنمایی میکنی عالیه
اگه بگید رتبه چن شدید ویکم بیشتر در مورد تجربه هاتون صحبت کنید که ممنون میشم

sakar

New member
تریکون جان یه دوست داشتیم که معلوماتش خیلی بالا بود واقعا هم تلاش میکرد روحیه ی بالایی هم داشت
وقتی از جلسه ی کنکور اومد بیرون ازش پرسیدن چطور بودی گفت 100 درصد قبول میشم یکی از بچه ها گفت ان شاالله گفت دیگه از این حرفا گذشته خدا هم نخواد قبول میشم
اونسال با اختلاف 1 نمره با آخرین نفر قبول نشد

همه میگفتن به خاطر اونحرفش بوده شما چی میگید
راستش جواب این سوالو یادم رفت بگم
همین حرفی که دوستم زده بود دلیلش غرور بیش از حدش بود ینی در واقع غرورش باعث قبول نشدنش شد
خودش تعریف میکرد که سر جلسه با وجود اینکه اضافه وقت هم اورده بود اما سوال دیگه ای جواب نداده بود چون به قول خودش با همون تعداد پاسخا تخمین زده بود که قبول میشه

factorVIII

Member
تقدیر و سرنوشت بهونه آدما در هنگام مواجه با شکست ..تا از نظر فشار روحی روانی یه شیفتی ایجاد کنن

sakar

New member
سلام
این تایپیکو باز کردم که به یه نتیجه ای برسیم
باید خدمتتون عرض کنم هرکسی میتونه رتبه 1 بشه
دلیل اینکه من رتبم 1 نشد خوب معلومه کم خوندم
اما یه دلیل قویتر باورم بود که هرچن اوایل خیلی مطمن بودم که اول بشم اما بعدش در باورم فقط قبولی بود واسه همینم اول نشدم
اما باز توی رتبم :smiliess (3):1 هست بغلشم یه 4 با هم شدن 41
پس مهمترین عامل رتبه 1 شدن یا ثبول شدن باور خود شماست
اگه میخواید رتبه 1 شید باید باورش کنید

najma

New member
من به تازگی با یک رتبه یک آشنا شدم که خیلی رتبه یک هستش:smiliess (3): !! یعنی چند بار در چند امتحان مختلف رتبه یک شده . خب معلومه این آدم با بقیه یک فرقی داره دیگه . حالا جالبه بدونید انقدر تواضع داشت که ماها هیچکدوم نفهمیده بودیم ایشون چه افتخاراتی داره . واقعا بهشون افتخار میکنم .
ولی خب یک نفر هم یکبار توی یک آزمون رتبه میاره ، اون نمیشه گفت خیلی آدم منحصر به فردی بوده . توی موفقیت ها مقطعی شانس هم دخیله .
اما راز رتبه یک بودن تو کنکور چیه نمیدونم ، نمیخوام هم بدونم . چون مهم اینه که شما توی رشتتون تبدیل به یک دانشمند تزار اول بشید . و وارد هر مقطعی شدید تموم تلاشتون رو برای عالی بودن انجام بدید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pariya

sakar

New member
من به تازگی با یک رتبه یک آشنا شدم که خیلی رتبه یک هستش:smiliess (3): !! یعنی چند بار در چند امتحان مختلف رتبه یک شده . خب معلومه این آدم با بقیه یک فرقی داره دیگه . حالا جالبه بدونید انقدر تواضع داشت که ماها هیچکدوم نفهمیده بودیم ایشون چه افتخاراتی داره . واقعا بهشون افتخار میکنم .
ولی خب یک نفر هم یکبار توی یک آزمون رتبه میاره ، اون نمیشه گفت خیلی آدم منحصر به فردی بوده . توی موفقیت ها مقطعی شانس هم دخیله .
اما راز رتبه یک بودن تو کنکور چیه نمیدونم ، نمیخوام هم بدونم . چون مهم اینه که شما توی رشتتون تبدیل به یک دانشمند تزار اول بشید . و وارد هر مقطعی شدید تموم تلاشتون رو برای عالی بودن انجام بدید .
ممنون از نظرتون
الان من نفهمیدم شما چی گفتین اون قرمزا غلط املایی نیستن ها جاهاییه که نفهمیدم ینی چی:(50):
ولی من موندم شما رتبه 1 بودن، برتر بودن و عالی بودن واستون مهم و قابل احترامه اما نمیخواید بدونید چچوری بدست میاد یا میدونید نمیخواید بگید:65d6a5d6s:
حالا واقعا اگه نمیخواستید راز رتبه یک رو بدونید چرا اومدین تو این تاپیک:p
ا

آخرین ویرایش:

najma

New member
ممنون از نظرتون
الان من نفهمیدم شما چی گفتین اون قرمزا غلط املایی نیستن ها جاهاییه که نفهمیدم ینی چی:(50):
ولی من موندم شما رتبه 1 بودن، برتر بودن و عالی بودن واستون مهم و قابل احترامه اما نمیخواید بدونید چچوری بدست میاد یا میدونید نمیخواید بگید:65d6a5d6s:
حالا واقعا اگه نمیخواستید راز رتبه یک رو بدونید چرا اومدین تو این تاپیک:p
ا

معلومه که برام قابل احترامه ولی خواستم بگم رتبه یک شدن در کنکور به معنی دانشمند شدن نیست . خواستم بگم از گیر و دار این اعداد بیایم بیرون و نگاه عمیق تری داشته باشیم . خیلی ها رتبه یک نیستن ولی نفراول رشتشون هست .

BEHNAM91

New member
bacheha bavar konid kare sakhti nis.say konin nafarate bartare reshteye khodetono peyda konin darsadashono beporsin baad baravord konin bebinin mitonin in darsadaro tekrar konin ya hata bishtar bezanin age betunin zabanano bala bezanin mitunin ehtemal bedin ke rotbe bartar shin

shamkhal

New member
من که حتی 1% هم به شانس اعتقاد ندارم.
فکر میکنم انجام دادن هرکاری فقط به تلاش در همان لحظه یا تلاش یک ساله بستگی نداره.بلکه هرفردی با توجه به شخصیتی که داره میتونه مسیر مشخصی رو بره.و شخصیت هر انسان هم چیزی نیست که تو یکی دوسال ساخته بشه. به قول معروف هر آدمی برای کاری ساخته شده. یکی هست حتی 2 کلاس هم سواد نداره ولی تو شغل خودش حتی از محصلان اون رشته هم متبحر تره. فقط باید اعتماد به نفس داشت.

sakar

New member
معلومه که برام قابل احترامه ولی خواستم بگم رتبه یک شدن در کنکور به معنی دانشمند شدن نیست . خواستم بگم از گیر و دار این اعداد بیایم بیرون و نگاه عمیق تری داشته باشیم . خیلی ها رتبه یک نیستن ولی نفراول رشتشون هست .
منم نگفتم که رتبه یک شدن توی کنکور به معنی دانشمند شدنه
شما تا یه ماه پیش پشت همین کنکور بودین یادتون نرفته که کسایی که پشت کنکورن دوس دارن قبول شن
هدفم از این تاپیک این بود که چرا فقط یه نفر 1 بشه همه میتونن اما همه اینو باور ندارن که میتونن رتبه 1 شن
همین خود شما بهتره بجای کلکل کردن بگید چرا رتبه 1 نشدید
البته اینم بگم که رتبه 1 نشوندهنده ی این نیست که بقیه اطلاعاتشون از رتبه 1 کمتره
بلکه نشوندهنده ی یه چیز دیگس
که من تا الان به این نتیجه رسیدم راز رتبه 1 در باور فرد هستش
شما حرف از عمق میزنین خوب این تاپیک هم دنبال عمق قضیه س والا ظاهرش که مشخصه عده ی زیادی سخت درس میخونن اما فقط یه نفر رتبه یک میشه
چرا؟
میبینید که ما هم دنبال عمقیاتیم نه سطحیات
و لطفا کسایی که قبول شدن و رتبه یک نشدن بیان دلیلشو بگن میتونین با این روش به بقیه کمک کنین
من که خودم گفتم دلیل رتبه یک علاوه بر تلاش کم دلیل مهمترش باورم بود که باور نمیکردم من رتبه یک بشم و همین باعث شد تلاشمم کمتر بشه
خیلی از رتبه یک ها چی؟ بجایی نرسیدن؟
من که فکر میکنم خیلی از رتبه یکها جز افرادی هستن که خیلی هم به خودشون و به جامعشون تونستن خدمت کنن

sakar

New member
سلام من این عنوان را تجربه کردم ولی برخلاف باور یک عده ، کسانی که رتبه میارن نابغه نیستند برای من که اثبات شد . اگر نبوغ به معدله که من کاردانی 13و کارشناسی 14بود و اگر سابقه ی داشتن چیزهایی مانند اختراع و طرح ومقاله و ابتکار و ... بود که من شرمندتونم دستم خالی است اما اگر بحث تلاش وسط باشه من دستم پره و سرم رو اینجا بالا میگیرم و میگه سهم من اون 98 درصد تلاش بوده ولی دنبال 2 درصد استعداد هرگز نبودم که هیچ ادم عاقلی نمیاد 98 درصد رو ول کنه به 2 درصد بچسبه
دوستان به شما توصیه میکنم اول خودتون را در تخیلاتتون ببینید که به رتبه یک رسیدید به تعداد افراد شرکت کننده،ظرفیت ها ،ناتوانایی ها ، افکار منفی که ادم رو دلسرد میکنه توجهی نکنید میدونید چرا؟
چون باعث میشه که به اون چیزایی که لایقتونه که همان بهترین چیزهاست نرسید شک نکنید توجه و ارزش دادن به این افکار چند برابر شما رو از اهداف بزرگتون دور میکنه
بعد باید در مسیر رسیدن به این هدف زیبا برنامه ریزی درست به همراه تفریح داشته باشید که از زندگیتون سیر نشید . توصیه های زیادی دارم که بعدن خواهم نوشت.
موفقیت از ان کسانی است که برای خودشون بجز موفق شدن تصوری ندارند. امیدوارم موفقیت را تکرار کنید و اونو از دست ندهید من همین الان رتبه یک را از آن شما میدانم سعی کنید تا بعد امتحان دادن، اون رو از دست ندهید

رتبه یک ارشد میکروب شناسی
واقعا درست گفتی مجتبی جان
اول باید باور کنیم که میتونیم بعد تلاش کنیم بعد زندگی و عرصه رو بخودمون تنگ نکنیم بعد شاهد موفقیتمون میشیم

helena

New member
بچه ها من با رتبه ی یک سم شناسی امسال همکلاسی و همگروهی کاراموزی بودم.ایشون واقعا آقا ومتواضع بودن و الان هم هستن ولی عضو این سایت نیستند.ایشون به تمام بچه های کلاس جزوه وکتاباشونو میبخشیدن وهمیشه جوابگوی سوالات همه ی بچه ها بودن.بعد از اتمام ساعات کاراموزی در ازمایشگاه میموندن و به پرسنل کمک میکردن حتی در روزهایی که ما بیکار بودیم.من خودم باکمکهای ایشون تونستم بیوشیمیم را بالا بزنم.خیلی برای کنکور زحمت کشیدن و دروس را عمقی میخوندن خیلی بهتر از اساتیدمون درسها را به ما میفهموندن.همیشه بر این باور بود که قبول میشه و واقعا هم گل کاشت،یعنی پشت کنکورنبود بعد از کارشناسی علوم ازمایشگاهی پیوسته ارشدش را قبول شد اونم با رتبه ی یک سم شناسی دولتی وهمینطور سم شناسی دانشگاه ازاد.به نظر من بخاطر قلب پاکشون خدا این لطف را بهشون عطا کرد.

melodic_m68

New member
سلام.اومدم بگم واقعا متاسفم برای افرادی که از این سایت برای فروش جزوه استفاده می کنن

am-ml

New member
be nazaram dar javab be sakar khoda mehraboon tar az oone ke ba bande hash intori raftar kone!
ama shans
vaqean vaqeie
inke elmi hast ya na nemidoonam
enqad midoonam ke man vase konkooram akharin emtehanaye jame ro 100 mishodam ama sare jalase enqad halam bad shod ke 2000 shodam
hich manteqiam nemitoone bege why.....
خوب اینکه شما حالتون بد شده ،علت داره کجاس شانسیه..............

اثر زیبای دو همدرد از پروین اعتصامی

بلبلی گفــت بــه کنــج قفسی

کـه چنین روز ، مـرا بـاور نیست

آخر این فتنه سیه کاری کیست

گــر چـه کـار فلک اخضــر نیست

آنــچنان سخــت ببستند ایـن در

که تو گویی که قفس را در نیست

قفسم گرز زر و سیم است چه فرق

که مرا دیـده بـه سیـم و زر نیست

بـــاغبــانش ز چــه در زنـدان است

بــلبــل شیــفته یغمـاگــــر نیست

هــر چـه بـــر چهــره گل می نگرد