سلام من این عنوان را تجربه کردم ولی برخلاف باور یک عده ، کسانی که رتبه میارن نابغه نیستند برای من که اثبات شد . اگر نبوغ به معدله که من کاردانی 13و کارشناسی 14بود و اگر سابقه ی داشتن چیزهایی مانند اختراع و طرح ومقاله و ابتکار و ... بود که من شرمندتونم دستم خالی است اما اگر بحث تلاش وسط باشه من دستم پره و سرم رو اینجا بالا میگیرم و میگه سهم من اون 98 درصد تلاش بوده ولی دنبال 2 درصد استعداد هرگز نبودم که هیچ ادم عاقلی نمیاد 98 درصد رو ول کنه به 2 درصد بچسبه
دوستان به شما توصیه میکنم اول خودتون را در تخیلاتتون ببینید که به رتبه یک رسیدید به تعداد افراد شرکت کننده،ظرفیت ها ،ناتوانایی ها ، افکار منفی که ادم رو دلسرد میکنه توجهی نکنید میدونید چرا؟
چون باعث میشه که به اون چیزایی که لایقتونه که همان بهترین چیزهاست نرسید شک نکنید توجه و ارزش دادن به این افکار چند برابر شما رو از اهداف بزرگتون دور میکنه
بعد باید در مسیر رسیدن به این هدف زیبا برنامه ریزی درست به همراه تفریح داشته باشید که از زندگیتون سیر نشید . توصیه های زیادی دارم که بعدن خواهم نوشت.
موفقیت از ان کسانی است که برای خودشون بجز موفق شدن تصوری ندارند. امیدوارم موفقیت را تکرار کنید و اونو از دست ندهید من همین الان رتبه یک را از آن شما میدانم سعی کنید تا بعد امتحان دادن، اون رو از دست ندهید
رتبه یک ارشد میکروب شناسی