رابطه عطسه با شخصیت انسان‌ها

am-ml

New member
همانطور که مهنام خانم گفتند، با عطسه از خواب بیدار شدم،

بچه های سایت همت کنند، نفری ، یه مبلغی بذارند، برم یک دوربین سرعت بالا بخرم، بچشم، عکسشم میذارم، ناقابل 100 میلیون تومن!:whistle:

والا ما که امتحان کردیم، سخت بود، ولی شد!

ارجاع به پاسخ بالا!

ترجیح می دم باور کنم... اصلا مگه چند بار دروغ گفتین که این بار دومش باشه... اصلا مگه میخوان جایزه بدن که بخوای الکی بگی ...

:wacsmiley: پس چرا من نمی تونم ... خوب باورم نمیشه ،چیکار کنم؟:ph34r-smiley:

پس یه چیزی باعث شده عطسه تون بگیره و بعد همزمان با بیدارشدن عطسه کردین ... مثلا من یه بچه بدی رو میشناسم ،پر میکشه جلوی بینیه هر کی خوابه...:a2d3:

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
:(اینجا چه خبره...یکی تو خواب عطسه میکنه... اون یکی با خنده بیدار میکنه خودش رو ... خوب بزا منم یه چیزی بگم: منم با صدای افتادنم روی زمین بیدار میشم(یعنی اگه صدا نده به خوابم ادامه میدم، به جون خودم... )

(4): : تعریف میکنی منم بخندم؟

عزیییزم
:riz481::riz481: خیلی با حال بود
معلومه خیلی تکون می خوریا وقت خواب
خو بااشه
من اصولا گریه یا خنده یا خوابایی رو که می بینم بروز میدم گویا!
چند شب پیشم یه خواب دیدم خیلی خنده دار بود جوری که حس می کردم واقعیه! بعد داشتم قهقهه می زدم که ییهو با صدای خنده ی خودم از خواب پا شدم دیدم همونجوری دارم می خندم ( بلند بلند!)
البته نا گفته نمونه بعد بلند شدن دیدم خواهرم بالا سرم با این وضع :5: داره نگام می کنه! قیافه ی اونو که دیدم دیگه تا 5 مین همونجوری می خندیدم :25r30wi:
خیلی روز خوبی بود ! کل اون روز شنگول بودم

MAHSABANOO

New member

دکتر دقت بنموی شما در خواب عطسه کردی و بیدار شدی منظور اون مطلب اینه که تو خواب عطسه کنید و بیدار نشید و به خوابتون ادامه بدید که این غیر ممکنه

mj1919

New member
دکتر دقت بنموی شما در خواب عطسه کردی و بیدار شدی منظور اون مطلب اینه که تو خواب عطسه کنید و بیدار نشید و به خوابتون ادامه بدید که این غیر ممکنه

یعنی چی؟ خوب مگه میشه عطسه کنی، بعد بیدار نشی!:motat:
خوب بعد اگه عطسه کنی بیدار نشی، چجوری می فهمی که عطسه کردی بیدار نشدی یا عطسه نکردی و بیدار هم نشدی!!!!!! اگه اینجوریه شاید خیلی ها عطسه کنند بیدار هم نشوند، بعد هی فکر کنند راست می گن این دانشمندا ، من عطسه نمی کنم تو خواب!:idea_majidonline:

am-ml

New member
عزیییزم
خیلی با حال بود
معلومه خیلی تکون می خوریا وقت خواب
خو بااشه
من اصولا گریه یا خنده یا خوابایی رو که می بینم بروز میدم گویا!
چند شب پیشم یه خواب دیدم خیلی خنده دار بود جوری که حس می کردم واقعیه! بعد داشتم قهقهه می زدم که ییهو با صدای خنده ی خودم از خواب پا شدم دیدم همونجوری دارم می خندم ( بلند بلند!)
البته نا گفته نمونه بعد بلند شدن دیدم خواهرم بالا سرم با این وضع :5: داره نگام می کنه! قیافه ی اونو که دیدم دیگه تا 5 مین همونجوری می خندیدم
خیلی روز خوبی بود ! کل اون روز شنگول بودم

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

ولی طفلی خواهرت فک کنم کلی ترسیده...

الکی گفتم کم نیارم ،گاهی تا صبح رو یه پهلوم که صب دستم درد میگیره (تا حالا برات پیش اومده؟)

mahnam

New member
بچه های سایت همت کنند، نفری ، یه مبلغی بذارند، برم یک دوربین سرعت بالا بخرم، بچشم، عکسشم میذارم، ناقابل 100 میلیون تومن!:whistle:
والا ما که امتحان کردیم، سخت بود، ولی شد!
ارجاع به پاسخ بالا!

با همون دوربین K800i هم قبوله هااااا :whistle:

MAHSABANOO

New member
خوب بعد اگه عطسه کنی بیدار نشی، چجوری می فهمی که عطسه کردی بیدار نشدی یا عطسه نکردی و بیدار هم نشدی!!!!!!

الان اینطوری شدم:wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley:

ببینین شما همزمان با عطسه بیدار شدین خواب نبودین یکم فکر کنید آخه من میدونم خواب نبودیا!!!!!!!!!!!!!!

mahnam

New member
:25r30wi::25r30wi:

ولی طفلی خواهرت فک کنم کلی ترسیده...

الکی گفتم کم نیارم ،گاهی تا صبح رو یه پهلوم که صب دستم درد میگیره (تا حالا برات پیش اومده؟)

خیلی :25r30wi:
آره پیش اومده، چون منم زیاد تکون نمی خورم ( خیلی وضعیت بدیه ) اما خب از افتادن که دیگه بهتره :j58r36j3gcr4suxymup

mj1919

New member
الان اینطوری شدم

ببینین شما همزمان با عطسه بیدار شدین خواب نبودین یکم فکر کنید آخه من میدونم خواب نبودیا!!!!!!!!!!!!!!

خوب تعریف شما از خواب چیه؟؟؟؟:smiliess (11):

من در مراحل قبل از "ه" ........ و شروع "ه".....و در ادامه، در مراحل ....ه.....چ......ی..... خواب بودم. بعد از شنیدن "یو" بیدار شدم!!!!!!!!!!!!!
:motat::25r30wi:

ketabsabz

Well-known member
خخخخ ، من عطسه هام متوسطه نه بلند نه هم ات...سه ، ی خاطره بگم ، ی بار سر کلاس بودیم ی دختره عطسه ی ات.........سی زد با دوز بالا یعنی دیگه خیلی خیلی ات......س بود نشنیدین شما ، ما هم منتظر فرصت برا خندیدن همچین زدیم زیر خنده که فک کنم دیگه تو عمرش همچون عطسه ای نکنه ما به این جور عطسه ها میگیم عطسه ی با کلاس !

am-ml

New member

من در مراحل قبل از "ه" ........ و شروع "ه".....و در ادامه، در مراحل ....ه.....چ......ی..... خواب بودم. بعد از شنیدن "یو" بیدار شدم!!!!!!!!!!!!!

:25r30wi:

الان فهمیدم چشاتونم ، چقدر باز بوده...

MAHSABANOO

New member

خوب تعریف شما از خواب چیه؟؟؟؟

توضیحات کاملا روشنو دقیق بودن

ولی بازم میگم امکان نداره تو خواب عطسه کرده باشین شما بیدار بودین اما فکر کردین خوابین من خودم اصلا دیدم!!!!!

mahnam

New member

به جان خودم تو عمرم اینجوری توجیه نشده بودم :tonguesmiley:

mohana

Well-known member
سلاااام....اونقد در مورد عطسه صحبت کردین من سرما خوردم:smiliess (3):
میگــــــــــــم...من متوجه شدم عطسه م متوسطه....چون امرو یکی تو کلاس عطسه کرد...دیدم از من آروم تره:rolleyessmileyanim:

am-ml

New member
میگــــــــــــم...من متوجه شدم عطسه م متوسطه....چون امرو یکی تو کلاس عطسه کرد...دیدم از من آروم تره:rolleyessmileyanim:

شاید اون مدل خواهر من بوده ... سایلنت همراه با ویبره :25r30wi:

MAHSABANOO

New member

خوشبحالت پس چرا من اینقدر بلند عطسه میکنم بنظرم یه 7 یا 8 ریشتری میشه:(50):

mohana

Well-known member
شاید اون مدل خواهر من بوده ... سایلنت همراه با ویبره :

نه دیگه اینطوری بود...ات....چـــی:25r30wi:
وااای:14:...من دارم اینجا اجرا میکنم...انگار شما صدای منو میشنوی:riz481:
خوبه مامان تو آشپزخونه س:ph34r-smiley:

بالا