رابطه عطسه با شخصیت انسان‌ها

MAHSABANOO

New member
رابطه عطسه با شخصیت انسان‌ها

ادیان نیوز2: یک پژوهش آمریکایی نشان داده که شیوه عطسه کردن، اطلاعات زیادی را در مورد شخصیت انسان می‌دهد.به گفته دکتر آلان هیرچ، متخصص مغز و اعصاب بنیاد پژوهش و درمان بویایی و چشایی، یک عطسه بلند و انفجاری احتمالا از سوی یک شخصیت برونگرا و اجتماعی رخ می‌دهد، در حالیکه یک فرد خجالتی بیشتر تلاش می‌کند تا عطسه آرامتری داشته باشد.

هیرچ افزود: عطسه کردن مانند خندیدن است، برخی خنده‌ها بلند و برخی نرمتر هستند. همچنین این حالتها شبیه هم بوده و اغلب از جوانی به بعد به یک شکل باقی می‌ماند.

این متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: نحوه عطسه کردن بیشتر یک مسأله روانی است و نشانگر شخصیت اصلی یا ساختار شخصیتی است.

عطسه کردن یک عمل واکنشی است که در زمان نفوذ محرکهایی مانند، میکروبها، مواد آلوده و غبار به دیوار بینی ایجاد شده و مغز پیامی را برای خلاصی از آنها ارسال می‌کند. در ادامه فرد یک نفس عمیق می‌کشد که در ششها حبس شده و منجر به تنگ شدن قفسه سینه و ایجاد فشار می‌شود. سپس زبان در بالای سقف دهان قرار گرفته و مسیر تنفس را به سمت بینی راهنمایی می‌کند که در پی آن فرد عطسه می‌کند.

* خواندنی‌هایی درباره عطسه:
- یک عطسه ۱۰۰ هزار میکروب به جو اطراف می‌افزاید.
- سرعت یک عطسه عادی برابر ۱۶۰ کیلومتر در ساعت است.
- انسان نمی‌تواند در زمان خواب عطسه کند.
- ایگواناها بیشتر از همه حیوانات در جهان عطسه می‌کنند.
- انسان نمی‌تواند با چشم باز عطسه کند.
- رکورد طولانی‌ترین عطسه جهان به دونا گریفیث ۱۲ ساله از انگیس تعلق دارد که ۹۷۷ روز از ژانویه ۱۹۸۱ تا سپتامبر ۱۹۸۳ عطسه کرد./ایسنا

!SeCreT!

New member
سلام دوست جونی...من عطسه هام مردونه س!بلند بلند:1dco2x0p1lilzhfpg1t
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:bunnyearsmiley:

MAHSABANOO

New member
سلام دوست جونی...من عطسه هام مردونه س!بلند بلند:1dco2x0p1lilzhfpg1t
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:bunnyearsmiley:

سلام عزیزم از نظر کارشناسانه من :smiliess (11):
شما که عطسه بلند و انفجاری داریداحتمالا یک شخصیت برونگرا و اجتماعی دارید(تقلبو حال کردی اگه خودم نمیگفتم هچ کی نمیفهمید خخخخخخخخخخخخخخخخخ)

mj1919

New member
به گفته دکتر آلان هیرچ، متخصص مغز و اعصاب بنیاد پژوهش و درمان بویایی و چشایی، یک عطسه بلند و انفجاری احتمالا از سوی یک شخصیت برونگرا و اجتماعی رخ می‌دهد، در حالیکه یک فرد خجالتی بیشتر تلاش می‌کند تا عطسه آرامتری داشته باشد.

فکر نمی کنم تحقیقاتشون درست باشه!:motat:
من با این شخصیت آرومم ، عطسه های دارم بالای 100 دسی بل!!!:14:

mohana

Well-known member
یک عطسه بلند و انفجاری احتمالا از سوی یک شخصیت برونگرا و اجتماعی رخ می‌دهد، در حالیکه یک فرد خجالتی بیشتر تلاش می‌کند تا عطسه آرامتری داشته باشد.
سلام...ممنونم...
تایید میشه
:rolleyessmileyanim:

mj1919

New member
ولی یک قاعده ی کلی هست!
اونم اینکه هیچ دختری تو جمع ، عطسه بلند نمی کنه!
همش اینطوریه: ات...........س! آخرشم اینطوری: :smiliess (12):
در حالیکه همه ی دخترا عین هم نیستند، درسته؟

mohana

Well-known member
ولی یک قاعده ی کلی هست!

نه تو جمع....نه تنهااایی.....بلند نیس
همینه:
ات.......س:rolleyessmileyanim:

MAHSABANOO

New member
ولی یک قاعده ی کلی هست!

ولی من خودم همیشه عطسه بلند دارم هیچ وقت نمیتونم ات....................س کنم

mj1919

New member
نه تو جمع....نه تنهااایی.....بلند نیس
همینه:
ات.......س:rolleyessmileyanim:

اگر پادشاهان جهان می دونستند که چه لذتی و سبکی روح در عطسه ی بلند است، تخت پادشاهی شون رو ول می کردند، فقط عطسه ی بلند می زدند!:j58r36j3gcr4suxymup
اصن چندین نوع مواد مخدر در این زمینه وجود داره، اسم نمی برم تبلغ نشه! (البته ما اهل عمل نیستیم!):smilies:

mj1919

New member
ولی من خودم همیشه عطسه بلند دارم هیچ وقت نمیتونم ات....................س کنم

جدا؟!!!
خوب پس شما جز اون دسته دخترایی هستید که اگه عطسه کنید، خوراک خنده ی ملت برای 24 ساعت جوره!!!!:25r30wi:
اشکال نداره؟:(50):

MAHSABANOO

New member
نه جون من شنیدم اونایی که سعی میکنن عطسسه کوتاه کنن باعث میشه به مویرگ بینی شون فشار بیاد ضعیف شن و زودتر نصبت به عطسه بلندا خون دماغ شن
چی میشه مگه دل مردم شاد میشه ملت عادت دارن به چیزایه الکی بخندن:smilies:

aaram

New member
وااااااااااااای عطسه که بلند نباشه مزه نمیده آخه :tonguesmiley: منکه بلنده ولی خودم آرامم که! البته جاهایی هم که نباید بیاد اصلا اجازه خروج بهش نمیدما چه آرومش چه بلندش.:13:

ههههههه ولی عطسه های خواهرم برعکس من مثل بچه گربس:black_eyed:

mj1919

New member
نه جون من شنیدم اونایی که سعی میکنن عطسسه کوتاه کنن باعث میشه به مویرگ بینی شون فشار بیاد ضعیف شن و زودتر نصبت به عطسه بلندا خون دماغ شن
چی میشه مگه دل مردم شاد میشه ملت عادت دارن به چیزایه الکی بخندن:smilies:

آفرین!
اول دوم و سوم سلامتی مهم تره!

وااااااااااااای عطسه که بلند نباشه مزه نمیده آخه :tonguesmiley: منکه بلنده ولی خودم آرامم که! البته جاهایی هم که نباید بیاد اصلا اجازه خروج بهش نمیدما چه آرومش چه بلندش.:13:

ههههههه ولی عطسه های خواهرم برعکس من مثل بچه گربس:black_eyed:

مثال دوم از رد این ادعای دانشمندای الکی خوش!
خوب آخه این چجور استدلایه!

وقتی توجمع باشی، مثلا جمع خیلی رسمی، بعد عطست بیاد، خوب معلومه دیگه خجالت بکشی، عطسه رو می چیجونی، بچه پرو باشی، عطسه رو می ترکونی!

raha 24

New member
977 روز ؟! اونوقت زنده موند؟!
خواهر بزرگ من مثال نقصی برای همه ی خانوماست ، همیشه همه جا بلند عطسه میکنه میگه دست خودم نیست و ما هم همیشه اینطوری نگاش می کنیم:shocked:

mj1919

New member
شما اروم ؟
پس من چیم اونوقت؟

شخصیت حقیقی من به حدی آرومه که کسی باورش نمیشه! چیزی در مایه های عطسه های خواهر این آبجی مون aaram خانم!
ولی خوب عطسه و اینا شوخی بردار نیست،

تازه اون دوتا نمونه ی که در پست اول گفتید رو هم من برای اینکه رد کنم، تجربه کردم! باور نمی کنید؟
هم توی خواب عطسه کردم و هم موقع عطسه چشامو باز کردم! هر دوتا ش شده!:whistle:

mehrshad

New member
منم عطسه هام خیلی بلند نیست ولی درون گرا نیستم. ... ولی خب جالب بود ممنون

بالا