خزر
New member
داداش rainsavorوnasiriخوشم میادخوب هوای هموداریدبرضددختراحرف میزنیدبعدهوای همدیگه هم داریدجفت خوبی شدید هابچه هادختراهم بام جفت بشندحالاکی بامن جفت میشه/:riz304:
من با شما هستم عزیزم . جفت جفت :smilies-azardl (113:28:
داداش rainsavorوnasiriخوشم میادخوب هوای هموداریدبرضددختراحرف میزنیدبعدهوای همدیگه هم داریدجفت خوبی شدید هابچه هادختراهم بام جفت بشندحالاکی بامن جفت میشه/:riz304:
نیلوکدوم دانشگاه داری ارشدمیخونی؟
عزیزم منم باتوام حالااول حال کی بگییم؟:28::smilies-azardl (113من با شما هستم عزیزم . جفت جفت :smilies-azardl (113:28:
منم تربیت مدرسم یه سری بما بزن دانشگاهمون خوبه شمابیاماهم میایم من زیاددانشگاه تهران واحدپرستاریش که میدون توحیداومدم دانشگاه خوبیعزیزم تهران میخونم :rose:
عزیزم منم باتوام حالااول حال کی بگییم؟:28::smilies-azardl (113
هر کدوم به نظر میاد بگوووووووووو :New (6):
منم تربیت مدرسم یه سری بما بزن دانشگاهمون خوبه شمابیاماهم میایم من زیاددانشگاه تهران واحدپرستاریش که میدون توحیداومدم دانشگاه خوبی
به نظرم rainsaverبهترنظرتوچی?
این داداش خیلی اول ازهمه به دختراگیرمیده بعدشم همه تشویق به ازدواج میکنه ولی خودش هنوزعذب ازاون بدتردست ازسراین بابابرقی مابرنمیداره حالادختروپسرش چه فرقی داره
دست ازسراین بابابرقی مابردارفکرکردیدپسربعدمیشیدسه نفربرضدمادخترایه دفعه همه نقشه هاتون خراب شد:a2d3:واقعا . چه فرقی داره واسش . والا ما موندیم که قضیه چیه اخه ؟؟؟؟؟
عزیزخدایه روزحالشومیگیره ماچراخودمونودرگیرش کنیم شایدبااذیت کردن من آروم شده خداشکربه یه دردی خوردیمکی تونسته صبای مارو اذیت کنه . بیاد اینجا7977cujr38iyymsu8:
وای بچه ها چقدر زود جلو رفتین:5: من نتم کنده:sadsmiley:
راست میگیه نیلوجان توفقط حال یکی بیابگیرهمین کافیاشکال نداره جانم . شمام بیااااااااااا
:tsimuzpzwoap1t9y3o7
واقعیتش به نظرمن مهم ترین مسله توازدواج نجابت یه دخترچیزی که آقاپسرادیگه کمتربهش توجه میکنند
دوستان نظرتون چیه؟