morteza2000
New member
شیمی فقط تو شیمی دارو وهسته ای قبول شده بیشتر....
نانو هیچ آینده یا جایگاه شغلی هنوز واسش متصور نیستن.
اینو یکی از اساتیدش میگفت.
نانو هیچ آینده یا جایگاه شغلی هنوز واسش متصور نیستن.
اینو یکی از اساتیدش میگفت.
من اومدم....رمزمو یهو نمیشناخت.
4 ماه دیگه در چنین روزی کنکور تموم شده دوستان.
هلنا جان من فصول سمیت نیمه حرد و مزمنو تو ترجمه کاسکارت نمیتونم پیدا کنم. تو تکسش هم این فوصل نیست
فقط کنتیکو فلزات سنگین هست...
بچها من رفتم ارو تهیه کردم خیلی حجمشون زیاده چجوری بخونیم اخه خیلی فراره شیمی دارویی بشدت سخته گریم گرفته چ خاکی بسرم بریزم
خدا لعنتشون کنه با این مدیرتشون
یا خداا شما مگه رشتت چی بوده ک فارما و بالینی واست آسونه؟سلام مجموعه سوالات طبقه بندی شده شیمی دارویی دکتر اذر تحقیقی تست داره با پاسخ تشریحی خوبه سوالای سالای قبل توشه ای دانشگا تهرانم خوبه
بچها بر قبولی نمره 60بایدبیاریم؟نمره منفی داره دیگه اینجوری بهترشد
اگه از هرکدوم ده تا تست بزنیم گنوزی ده تا شیمی ده تا سیوتیکس ده تا میشه سیتا میمونه دارو درمان که چون دارومون قویه باید از45تا سی تا بزنیم میشه 60تا که درمانم هس جبران میشه اگه کمتراز60شد بشرطی که فقط اوناییکه مطمین هستید رو بزنید فکرکنم قبولیش اسونترشدد
یا خداا شما مگه رشتت چی بوده ک فارما و بالینی واست آسونه؟
میشه بگی سلکوکسیب کدوم گیرنده رو مهار میکنه؟
یا یک داروی خط دوم gad رو بیگید؟
شما ک اینقد واردی پس ما دیگه بریم تو افق
ناپدید بشیم.
سلام مجموعه سوالات طبقه بندی شده شیمی دارویی دکتر اذر تحقیقی تست داره با پاسخ تشریحی خوبه سوالای سالای قبل توشه ای دانشگا تهرانم خوبه
بچها بر قبولی نمره 60بایدبیاریم؟نمره منفی داره دیگه اینجوری بهترشد
اگه از هرکدوم ده تا تست بزنیم گنوزی ده تا شیمی ده تا سیوتیکس ده تا میشه سیتا میمونه دارو درمان که چون دارومون قویه باید از45تا سی تا بزنیم میشه 60تا که درمانم هس جبران میشه اگه کمتراز60شد بشرطی که فقط اوناییکه مطمین هستید رو بزنید فکرکنم قبولیش اسونترشدد
واسه غیر دارو ساز جمع کردن درسا واقعا مشکله واسه امسال.
اینو جدی میگم بچه ها.
درمان سوالاتشو ببینید.واقعا خفنه.
امسال فک نکنم غیر داروسازا
حرفی واسه گفتن داشته باشن.
من با یکی از رزیدنتای شیمی دارویی حرف زدم.
گفت تکراری نمیاد ولی مشابه میاد.
ببین ضریبش چنده واست.
درسای اصلیرو یعنی خوندی هلنا؟؟
شما فارما یا درمانو خوندید؟؟
یا اونارو سفید میدید؟؟