من که اصلا با ابنجور تفکیک کردن موافق نیستم.اینکه خط کش بگذارید بین خانمها و دو دسته اشون کنید. به نظر من بخشی از خانمهای امروزی رو دسته سوم تشکیل میدن.حداقل لیسانس دارن.صبح ها سر کار هستند و عصر با خانواده.تو مهمونیهای زنانه هم شرکت میکنن، گاهی همسرشون هم میره سراغشون و با هم از سر کار برمی گردند.یه مامان مهربون با دوتا بچه قد و نیم قد شیطون و بانمک.با دستپخت عالی.ماهی چند روز هم مرخصی و سفر.فکر میکنم نویسنده این متن خانمهارو خیلی دست کم گرفته و سعی داشته اونهارو از جهاتی با آقایون قیاس کنه که نادرسته.خانمها میتونن در آن واحد به چند چیز فکر کنن و برای هیچ کدوم هم اتفاقی نیفته.مثلا کی میگه خانمی که تحصیلکردس نمیتونه به ظاهرش برسه یا هنر خانه آرایی و خودآرایی داشته باشه یا از داشتن فرزند محرومه.این دوتا گروه با هم خیلی فرق دارن ولی فقط دو نوع مختلفن.دو سبک مختلف زندگی. راههای خوشبختی و آرامششون با هم فرق داره. ولی لزوما یکی خوشبخت و دیگری بدبخت نیست.از نظر علمی هم هرکس در جامعه جای خودش رو داره و جای آقایون رو نگرفتن. هرکسی براساس شایستگیش به جایگاهی میرسه.اقایون هم بیشتر دل به درس بدن تو بهترین رشته ها برترین رتبه هارو میارن.کسی مانعشون نیست.