دوست واقعیت تواین سایت کیه؟؟

melinaa

New member
من توی انجمن با دو نفر ارتباط دارم یکی تلفنی و یکی پیامکی ولی هیچ کدومشون رو تا حالا ندیدم اما با این حال معرفت از سر و کولشون میباره و کلی کمک حال همدیگه هستیم و تقریبا هر هفته یا هر چنند روز یک بار در ارتباطیم.

ببخشید نمیتونم اسم بیارم.

در کل این انجمن واسه من خوب بوده و ضرری ازش ندیدم که هیچ کلی هم منفعت واسم داشته. امیدوارم منم واسه بقیه دوستان انجمنی تا حالا مفید واقع شده باشم.

خخخخخخخخخخخخخخ علیرضا....

melinaa

New member
یکی اسم مارو نگفت...باشه...:sad:
منم دوستی که بیشتر وقتا باهاش حرف میزنم mexin هستش...و taraneh...خیلی بچه های خوبی هستن...

با ja.alireza هم خیلی خوبه باهم خیلی بحث میکنیم درباهر مسائل مهم.خخخخخخ
با نوتر هم حرف میزنم...

ehsaaaaaaaaaaaan هم که آخر آخر آخر معرفتو بریده دیگه خداییش واسممممممممممممممممممم:(40):

.مقداد

New member
بعضیا چقدر خودشون رو دست بالا میگیرن در حالی که امارشون تو سایت همه جا آمده... بیچاره اصلا شما که کاری به جنسیت طرف نداری ........ فقط یک مشت دوست داری که همشون باحات در دو دل میکنن:riz481: آنهمچه درد و دل بی ریایی!

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
با این تعریفی که شما از دوست واقعی کردی که.........هیشکی نموند واسم که:13::dadad4:
من با هیشکدوم از دوستان اینجا اونقد نزدیک نیستم ولی در همین حدم همشونو دوس دارم و برام عزیزن و بخاطر خوبیای اوناس که این فضا رو میتونم بپذیرم وگرنه دل و دماغشو خیلی وقت پیش از دست میدادم. منم بیش ازین توقعی ندارم.
شفق جونی، یارا ، مریم تک ستاره، حسنا ، مژمژ ، بهار و پرند ، احساااااان که لنگه نداره ،استاد دیزیز و تموم بچه های تاپیک خودمونی که خیلی دوسشون دارم. و بروبچ خوشگذرون همیشه سبز. و بقیه دوستان که کم وبیش آشنایی دارم باهاشون.
برقرار باشید و سبز دوستای نازنینم:rose:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hosna69

dr.bahar1986

New member
من خیلی از بچه های اینجا دوستام هستن
Hamid.vet - رضا - هانی - سانی - ناری جون- آرام - سمانه - بیوشیمی 93 - مقداد - نوتر - سالار - سپید - سپیده - هبه نرس - مرضی-پیچی عزیزم- نکروز- آزاده-باران - پریا- احسان - فرزاد - گلچین - فریبای عزیز- ننه حسان - شفیع - شوکا - دیزیز- ملینا ;) و صد البته حسنای عزیزم که میدونه چقدر دوسش دارم
هر بار اسمشون رو میبینم حس خوبی بهم میدن انگار آشنای قدیمی رو دیدم و به دور از هیچ استرسی باهاشون درد دل میکنم براشون از خدای بزرگ بهتریها رو آرزو میکنم ♥♥♥
امیدوارم اسم کسی رو از قلم ننداخته باشم

آخرین ویرایش:

شفيع

Well-known member
Hamid.vet - رضا - هانی - سانی - ناری جون- آرام - سمانه - بیوشیمی 93 - مقداد - نوتر - سالار - سپید - سپیده - هبه نرس - مرضی-پیچی عزیزم- نکروز- آزاده-باران - پریا- احسان - فرزاد - گلچین - فریبای عزیز- ننه حسان - شفیع - شوکا - دیزیز
هر بار اسمشون رو میبینم حس خوبی بهم مدن انگار آشنای قدیمی رو دیدم و به دور از هیچ استرسی باهاشون درد دل میکنم براشون از خدای بزرگ بهتریها رو آرزو میکنم ♥♥♥
+بهارجان.........

- - - Updated - - -

Hamid.vet - رضا - هانی - سانی - ناری جون- آرام - سمانه - بیوشیمی 93 - مقداد - نوتر - سالار - سپید - سپیده - هبه نرس - مرضی-پیچی عزیزم- نکروز- آزاده-باران - پریا- احسان - فرزاد - گلچین - فریبای عزیز- ننه حسان - شفیع - شوکا - دیزیز
هر بار اسمشون رو میبینم حس خوبی بهم مدن انگار آشنای قدیمی رو دیدم و به دور از هیچ استرسی باهاشون درد دل میکنم براشون از خدای بزرگ بهتریها رو آرزو میکنم ♥♥♥
+بهارجان.........

hosna69

Well-known member

بهار جونم منو یادت نرفته؟! :٫( :smiliess (7):

- - - Updated - - -

بهار جونم منو یادت نرفته؟! :٫( :smiliess (7):

mahsast

New member
تموم برو بچ اینجا دوست ما هستن حالا یه عده که اسمشون هست تو لیست دوستان ارادت بیشتر داریم بهشون:smilies-azardl (113

mahii

New member
منم فرشته ...مريم اتساين ك ديگه نيست اينجا ....داداش موج....فهيمه....پيچك...tvkhcفرناز
ديگه يادم نيست فعلا اخه الزايمرو داريم

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پیچک

melinaa

New member
Hamid.vet - رضا - هانی - سانی - ناری جون- آرام - سمانه - بیوشیمی 93 - مقداد - نوتر - سالار - سپید - سپیده - هبه نرس - مرضی-پیچی عزیزم- نکروز- آزاده-باران - پریا- احسان - فرزاد - گلچین - فریبای عزیز- ننه حسان - شفیع - شوکا - دیزیز- ملینا ;) و صد البته حسنای عزیزم که میدونه چقدر دوسش دارم
هر بار اسمشون رو میبینم حس خوبی بهم میدن انگار آشنای قدیمی رو دیدم و به دور از هیچ استرسی باهاشون درد دل میکنم براشون از خدای بزرگ بهتریها رو آرزو میکنم ♥♥♥

فداییییی دارییییییی:28:

- - - Updated - - -

فداییییی دارییییییی:28:

sepideeee

New member
اول بابد بدونیم تعریف دوست چیه؟ این آدم هایی که اینجا میبینیم واقعا میتونن دوستی وفادار باشند؟ جنسیت دوست اهمیت داره برا بعضی ها برا بعضی ها نه! رو فضای مجازی اکثرن جنس مخالف رو دنبال میکنن ..... تو این سایت همه مدلی دیده میشه اما روابط دختران این سایت محکم تر از روابط پسرها هست.... اینو من زیاد دیدم
در کل دوستانی همچون ehsannn ، spideee، fariba ، Dr.bahar، god90 ، sepideh gh، norvin ، yara، mojdeaو................... همه عالی هستن بعضیا بیشتر

بی زحمت یه e کم گذاشتی واسه اسم من :(( :14:

امین18

New member
چرا هیچکدومتون اسم منو نگفتید؟؟؟؟؟من دوست هیچ کدومتون نبودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امین18

New member

:smiliess (2)::1dco2x0p1lilzhfpg1tپ من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا