waria
New member
:21::25r30wi::25r30wi:
:21::25r30wi::25r30wi:
حالا بالاخره کی قراره اینجا کسی رو دعوت کنه به ناهار ، شام یا دسر و قهوه و بستنی یا . . . خلاصه هرچی کرمشه!!؟؟ :21:
شام ---->آقا محسنحالا بالاخره کی قراره اینجا کسی رو دعوت کنه به ناهار ، شام یا دسر و قهوه و بستنی یا . . . خلاصه هرچی کرمشه!!؟؟ :21:
اون که بلللللللللله لارجن ولی نه همه جا بچه های توانبخشی می دونن کجاها باید لارج بود کجاها نه! میدونی موقعیت شناسن آقا محسن!!شنیدم بچه های دانشکده توانبخشی بچه های لارجی اند:21:
اون که بلللللللللله لارجن ولی نه همه جا بچه های توانبخشی می دونن کجاها باید لارج بود کجاها نه! میدونی موقعیت شناسن آقا محسن!!
شام ---->آقا محسن
بستنی---->آقا رضا
واسه صبحانه و نهار هنوز کسی پیدا نشده
نه خب میگم موقع شناسیم ! الان تشخیص دادم موقع اش نیست!!!:thumbsupsmileyanim:الان دیگه وقتشه باید خودتون رو نشون بدید
آقا محسن اول یه چندتا نفس عمیق بکش....آها حالا دوباره فکر کن.مطمئنی؟؟دیگه نمیتونی زیر حرفت بزنیا؟؟:motat:همشون رو بزارید به عهده من
من همه رو تقبل میکنم:dadad4:
یه سوال ::idea_majidonline:
منم میتونم بیام
من قبول شم به جون خودم به همتون شام میدم![]()
من خودم میام دنبالت میارمت.غصه نخوووول:28:بچه هااااااااا.... اخه من این سر ایرانم.... خیلی دوووووووووره شیراااااااااز...:33:
بلیطاهم گرون شدن...
چی میشه ینی وووووووووووو ی ینی من نیام عایا؟؟ دلتون میاد
هر کی شام بهتری بده من با اونم:motat:
:14:باشه قبول
ولی محسن خان تو کیف منو ببینی گریت میگیره پول شامم که هیچ پول بلیط برگشتمم میدی.