دوستت دارم*ها را، نگه می*داری برای روز مبادا!!

shahram25

New member
پارسا استادمون تو كلاساي روانشناسي هميشه ميگه انتخاب عاقلانه زندگي عاشقانه كه عاقلانه رو به دوست داشتن لينك ميده واقعا راس ميگه

parsa90

New member
منم بهش رسیدم دقیقا موافقم به نظر من اول باید عاقلانه انتخاب کرد بعد خود به خود دوست داشتن و نهایتا عشق به وجود میاد ولی هر چیز باید از روی عقل باشه نه احساس
باید خط استادتو با طلا نوشت زد همه جا:smiliess (3):

RBC!

New member
معلومه که نمیشه خرج هر کسی کرد این "دوستت دارم ها" رو
باید آدمش پیدا شه
خسیس بودن بهتر از توهمه.
توهمی که بعدش یک دنیا پشیمونی به همراه داره و دو تا دل شکسته.

RBC!

New member
ولی من همیشه به این معتقد بودم که ادما رو دوست داشته باش ولی هیچ وقت عاشق نشو:riz304:

کاش آدم ها فرق دوست داشتن و عشق رو بفهمن.
هر جمله و کلمه ای رو به عشق ربط ندن.
منطقشون رو از صفحه ذهن پاک نکنند.
کمی عاقل بشند
کمی بالغ بشند
کمی واقع بین باشند

shahram25

New member
به نظرم ما بايد ياد بگيرم دوستت دارمو از همون روز اول اشنايي به كار ببريم البته اگه دوسش داشته باشيم

mahsa.

New member
مسافر كوچلو جان من كي از خودم تعريف كردم مگه در علم منطق نخوندي بايد بديهيات رو گفت؟خب منم فقط به اون عمل كردم و فك نكنم شما در خوبي و گل پسر بودنم شك داشته باشين البته مردم چيزهاي ديگريم در موردم ميگن ها اما بخاط شما اينو نميگم تا شكسته نفسي كرده باشم
اعتراف میکنم از اعتماد به نفس شهرام خان جان در تمامی تاپیکها شاخ در اوردم

mahsa.

New member
دلش خوش سیری چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه عشقی چه عقلی؟؟؟؟؟؟؟؟

jeghele68

New member
f9bb62b2b86d4891392ad6e86f99a5f0

غریب است دوست داشتن.

و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن...

وقتی می*دانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد ...

و نفس*ها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛

به بازیش می*گیریم هر چه او عاشق*تر، ما سرخوش*تر، هر چه او دل نازک*تر، ما بی رحم *تر.

تقصیر از ما نیست؛

تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شده*اند

خصوصا این موقع حواسشون جمع باشه.چون روزی میرسه اونی که دوستشون داره در عین دوست داشتن زیاد ازشون بیزار میشه

آخرین ویرایش:

jeghele68

New member
واقعا باید کسی لیاقت داشته باشه که بهش بگی دوست دارم از قدیم میگن
اگر حوا باشی بعضی ها هوا برشان می دارد که آدمند......

دقیقا باهاتون موافقم.بدجورم توهم ادم بودن میزنن.عشقو دوست داشتن و قاطی میکنن.وقتی که یه مدت بگذره میبینن که عاشق بودن و دوست داشتنشون از روی عشقشونه.اینجوری دل اونی که عاشقشون نیست ولی از روی علاقه زیاد جونشو برای دلدارش میگذاره رو میشکنن و خیلی راحت میگن منم حق انتخاب دارم

واقعا هرکس لایق معشوقه بودن نیست چه برسه که دوست داشته بشه

shahram25

New member
بخاطر اسپم عذر ميخوام: آقا شهرام ميدونستي خيلي خيلي خود شيفته تشريف دارين؟ :whistle::65d6a5d6s:
دوست خوبم بايد حقايق رو گفت شما چرا از گفتن حقايق توسط ديگران گلايمنديد ميدونستيد شما داري تيپ شخصيتي تهاجمي هستين!!!

shahram25

New member
اعتراف میکنم از اعتماد به نفس شهرام خان جان در تمامی تاپیکها شاخ در اوردم
مهسا دوست خوبم:منم از اعتماد بنفس اين آقا گل پسر شاخ در آوردم فقط به زبان نميارم.
دوستت دارم رو بايد زماني گفت كه كسي رو ميخوايد بخوايد

waria

New member
به نظر من که اینارو واقعا باید گذاشت برای روز مبادا...البته از اون مباداهایی که ایشالا هیچ وقت نیاد.:65d6a5d6s:

shahram25

New member
واريا تو معتقدي نبايد به كسي كه واقعا دوستش داري بگي دوستت دارم؟من ميگم بايد هر وقت كسي رو كه ديديش ه دوسش داري بايد بگي دوستت دارم

waria

New member
واريا تو معتقدي نبايد به كسي كه واقعا دوستش داري بگي دوستت دارم؟من ميگم بايد هر وقت كسي رو كه ديديش ه دوسش داري بايد بگي دوستت دارم
نه ...من میگم کلا خود قضیه ی دوست داشتن و اینارو باید گذاشت کنار.

shahram25

New member
نه ...من میگم کلا خود قضیه ی دوست داشتن و اینارو باید گذاشت کنار.
واريا زمانيكه ما كسي رو دوست داريم يا كسي ما رو دوست داره زندگي شيرين تر ميشه نه اينكه اگه دوست نداشته باشن زندگي غير ممكن ميشه اما اگه شما احساساتتونو ابراز كنيد از لحاظ بهداشت روان هم بهتر ميشيد در كل گفتم

mikhak s

New member
دوست خوبم بايد حقايق رو گفت شما چرا از گفتن حقايق توسط ديگران گلايمنديد ميدونستيد شما داري تيپ شخصيتي تهاجمي هستين!!!

به هيچ عنوان از گفتن حقايق گلايه مند نيستمو نميشم،*ولي گفتن حقايق تا حدي ،تعريف كردن از خود تا حد معقول، اينكه شما توي هر تاپيكي ميري ميگي پسر گلو گلابو ... خوب هركسه ديگه اي هم باشه فكر ميكنه يا خودشيفته هستيد يا اينكه به قول بچه ها اعتماد به نفس كاذب داريد.ببخشيد من قصد توهين ندارم، اميدوارم فكر نكنيد نيتم چنين چيزي بوده:p درمورد شخصيتي هم گفتيد بايد بگم يه تجديد نظر بفرماييد چون موافق نيستم:black_eyed:

nafiss

New member

به نظر من دوست داشتن باید ابراز بشه اما به کسی که لیاقتشو داشته باشه . دوست داشتن حسه خیلی قشنگیه و از اون قشنگ تر اینه که بدونی یه نفر واقعا تو رو به خاطره خودت دوس داشته باشه .
دوس داشتن حسه مثبتیه اما مدیریتش خیلی مهمه!!!!:heart:

shahram25

New member
واريا اگه كسي رو دوس نداشته باشي چطور ميخوايي به احساسات پاسخ بدي

shahram25

New member
به هيچ عنوان از گفتن حقايق گلايه مند نيستمو نميشم،*ولي گفتن حقايق تا حدي ،تعريف كردن از خود تا حد معقول، اينكه شما توي هر تاپيكي ميري ميگي پسر گلو گلابو ... خوب هركسه ديگه اي هم باشه فكر ميكنه يا خودشيفته هستيد يا اينكه به قول بچه ها اعتماد به نفس كاذب داريد.ببخشيد من قصد توهين ندارم، اميدوارم فكر نكنيد نيتم چنين چيزي بوده:p درمورد شخصيتي هم گفتيد بايد بگم يه تجديد نظر بفرماييد چون موافق نيستم:black_eyed:
دوست خوبم ميخك جان سلام:
ميخك من به نظر شما احترام ميزارم و نر شما مهمه اما كل قضيه نيست چون همه مردم مثل شما فكر نميكنن و همه مردم فكر نميكنن من خودشيفته يا داراي اعتماد به نفس كاذب هستم هردو اختلال رواني كه گفتين داراي تعريف خاص خودشونن و اينم بهتون بگم دو فرق عمده بين روانشناسا و ديگر افراد جامعه وجود داره اونم اينه رواشناسا تعريف انواع اختلال ها رو ميدونن اما هيچ گاه برچسب اين اختلال رو به ديگران نميزنند اما عامه مردم كه هيچ اطلاعي از اختلال ها ندارن اقدام به زدن برچسب هايي مانند خودشيفته يا وابسته و يا اعتماد به نفس كاذب و يا اسكيزوفرني ميزنن.تفاوت اشكار است و ملموس

بالا