ولی من همیشه به این معتقد بودم که ادما رو دوست داشته باش ولی هیچ وقت عاشق نشو:riz304:
samir.sh اره مجردم. و در ضمن مجردي بسيار خوب من يكي از گل ژسراي ناز سايتم
اعتراف میکنم از اعتماد به نفس شهرام خان جان در تمامی تاپیکها شاخ در اوردممسافر كوچلو جان من كي از خودم تعريف كردم مگه در علم منطق نخوندي بايد بديهيات رو گفت؟خب منم فقط به اون عمل كردم و فك نكنم شما در خوبي و گل پسر بودنم شك داشته باشين البته مردم چيزهاي ديگريم در موردم ميگن ها اما بخاط شما اينو نميگم تا شكسته نفسي كرده باشم
![]()
غریب است دوست داشتن.
و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن...
وقتی می*دانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد ...
و نفس*ها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛
به بازیش می*گیریم هر چه او عاشق*تر، ما سرخوش*تر، هر چه او دل نازک*تر، ما بی رحم *تر.
تقصیر از ما نیست؛
تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شده*اند
واقعا باید کسی لیاقت داشته باشه که بهش بگی دوست دارم از قدیم میگن
اگر حوا باشی بعضی ها هوا برشان می دارد که آدمند......
دوست خوبم بايد حقايق رو گفت شما چرا از گفتن حقايق توسط ديگران گلايمنديد ميدونستيد شما داري تيپ شخصيتي تهاجمي هستين!!!بخاطر اسپم عذر ميخوام: آقا شهرام ميدونستي خيلي خيلي خود شيفته تشريف دارين؟:65d6a5d6s:
مهسا دوست خوبم:منم از اعتماد بنفس اين آقا گل پسر شاخ در آوردم فقط به زبان نميارم.اعتراف میکنم از اعتماد به نفس شهرام خان جان در تمامی تاپیکها شاخ در اوردم
نه ...من میگم کلا خود قضیه ی دوست داشتن و اینارو باید گذاشت کنار.واريا تو معتقدي نبايد به كسي كه واقعا دوستش داري بگي دوستت دارم؟من ميگم بايد هر وقت كسي رو كه ديديش ه دوسش داري بايد بگي دوستت دارم
واريا زمانيكه ما كسي رو دوست داريم يا كسي ما رو دوست داره زندگي شيرين تر ميشه نه اينكه اگه دوست نداشته باشن زندگي غير ممكن ميشه اما اگه شما احساساتتونو ابراز كنيد از لحاظ بهداشت روان هم بهتر ميشيد در كل گفتمنه ...من میگم کلا خود قضیه ی دوست داشتن و اینارو باید گذاشت کنار.
دوست خوبم بايد حقايق رو گفت شما چرا از گفتن حقايق توسط ديگران گلايمنديد ميدونستيد شما داري تيپ شخصيتي تهاجمي هستين!!!
دوست خوبم ميخك جان سلام:به هيچ عنوان از گفتن حقايق گلايه مند نيستمو نميشم،*ولي گفتن حقايق تا حدي ،تعريف كردن از خود تا حد معقول، اينكه شما توي هر تاپيكي ميري ميگي پسر گلو گلابو ... خوب هركسه ديگه اي هم باشه فكر ميكنه يا خودشيفته هستيد يا اينكه به قول بچه ها اعتماد به نفس كاذب داريد.ببخشيد من قصد توهين ندارم، اميدوارم فكر نكنيد نيتم چنين چيزي بودهدرمورد شخصيتي هم گفتيد بايد بگم يه تجديد نظر بفرماييد چون موافق نيستم:black_eyed: