دوستت دارم*ها را، نگه می*داری برای روز مبادا!!

mikhak s

New member
دوست خوبم ميخك جان سلام:
ميخك من به نظر شما احترام ميزارم و نر شما مهمه اما كل قضيه نيست چون همه مردم مثل شما فكر نميكنن و همه مردم فكر نميكنن من خودشيفته يا داراي اعتماد به نفس كاذب هستم هردو اختلال رواني كه گفتين داراي تعريف خاص خودشونن و اينم بهتون بگم دو فرق عمده بين روانشناسا و ديگر افراد جامعه وجود داره اونم اينه رواشناسا تعريف انواع اختلال ها رو ميدونن اما هيچ گاه برچسب اين اختلال رو به ديگران نميزنند اما عامه مردم كه هيچ اطلاعي از اختلال ها ندارن اقدام به زدن برچسب هايي مانند خودشيفته يا وابسته و يا اعتماد به نفس كاذب و يا اسكيزوفرني ميزنن.تفاوت اشكار است و ملموس

بله هركسي نظري داره ونظرش بابقيه فرق ميكنه ،*شما كه جز مردم عامه نيستين پس چطور خيلي راحت با يه نظر درواقع اولين نظر من سريع گفتين شخصيت تهاجمي دارم؟؟؟ اين برچسب نيست؟

بهتره تمومش كنيم اسپم گذاشتن توي اين تاپيك درست نيست.

shahram25

New member
دوستت دارم شايسته كساني است كه در صدد تسخير قلبي باشن حالا اين شخص دختر باشه يا خواهر يا مادر يا پدر يا هركسي

fateme67

New member
عاشق شدن کار هر کسی نیس که تا از 1نفر خوشمون اومد بگیم عاشقش شدیم.معنای عشق خیلی عمیق تر از ایناس.من خودمم نمیدونستم چقد عمیقه تا اینکه رمان پر نوشته ماتیسن رو خوندم و فهمیدم عاشق بودن یعنی چی و اینم فهمیدم که اصلا ظرفیت عاشق شدن یا بهتره بگم لیاقتش رو ندارم..عشق یعنی فنا شدن در راه معشوق درست مث پروانه که خودشو تو آتیش میسوزونه چون عاشق نور و روشنایی اونه..ولی کی حاضره این خطر رو بکنه..اونایی الانا ادعای عاشق بودن میکنن فقط به زبون میگن ولی تو عمل هیچ چی!!حتی خود من..وقتی عاشقی دیگه برات مهم نیس طرفت لیاقتشو داره یانه فقط عاشقی و همین برات مهمه و 1عاشق هیچ وقت از اینکه به معشوقه ش بگه عاشقتم پشیمون نمیشه..پس راس میگن که عشق فقط تو قصه هاس!

navid_gadim

New member
منم بهش رسیدم دقیقا موافقم به نظر من اول باید عاقلانه انتخاب کرد بعد خود به خود دوست داشتن و نهایتا عشق به وجود میاد ولی هر چیز باید از روی عقل باشه نه احساس
باید خط استادتو با طلا نوشت زد همه جا:smiliess (3):

این عشق نیست ! وابستگیه ،عشق رو با وابستگی بعد ازدواج ! اشتبا نگیرین ..

nafiss

New member
این عشق نیست ! وابستگیه ،عشق رو با وابستگی بعد ازدواج ! اشتبا نگیرین ..

همش وابسنگی نیست دوسته عزیز . عشق سهم بزرگشه کاملا عشق رو آدم حس می کنه حاضر نیستی آخ گفتنه طرف مقابل رو ببینی . وابستگی نتیجه عادت و تکراره یه چیزه . بعد ازدواج عشق و وابستگی با همه.

این نظره منه البته.:21:

بالا