mahsa.
New member
کم مونده گریم بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مهسا دوست خوبم:منم از اعتماد بنفس اين آقا گل پسر شاخ در آوردم فقط به زبان نميارم.
دوستت دارم رو بايد زماني گفت كه كسي رو ميخوايد بخوايد
کم مونده گریم بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مهسا دوست خوبم:منم از اعتماد بنفس اين آقا گل پسر شاخ در آوردم فقط به زبان نميارم.
دوستت دارم رو بايد زماني گفت كه كسي رو ميخوايد بخوايد
دوست خوبم ميخك جان سلام:
ميخك من به نظر شما احترام ميزارم و نر شما مهمه اما كل قضيه نيست چون همه مردم مثل شما فكر نميكنن و همه مردم فكر نميكنن من خودشيفته يا داراي اعتماد به نفس كاذب هستم هردو اختلال رواني كه گفتين داراي تعريف خاص خودشونن و اينم بهتون بگم دو فرق عمده بين روانشناسا و ديگر افراد جامعه وجود داره اونم اينه رواشناسا تعريف انواع اختلال ها رو ميدونن اما هيچ گاه برچسب اين اختلال رو به ديگران نميزنند اما عامه مردم كه هيچ اطلاعي از اختلال ها ندارن اقدام به زدن برچسب هايي مانند خودشيفته يا وابسته و يا اعتماد به نفس كاذب و يا اسكيزوفرني ميزنن.تفاوت اشكار است و ملموس
mashallah be in etemad be nafset dada shahram koshti ma ro har ja miri ye tarif az khodet mikonia!samir.sh اره مجردم. و در ضمن مجردي بسيار خوب من يكي از گل ژسراي ناز سايتم
منم بهش رسیدم دقیقا موافقم به نظر من اول باید عاقلانه انتخاب کرد بعد خود به خود دوست داشتن و نهایتا عشق به وجود میاد ولی هر چیز باید از روی عقل باشه نه احساس
باید خط استادتو با طلا نوشت زد همه جا:smiliess (3):
این عشق نیست ! وابستگیه ،عشق رو با وابستگی بعد ازدواج ! اشتبا نگیرین ..