دوستان گرامی لطفا این نظر سنجی رو تحریم نکنید!

آیا شما به وجود منجی(ع) و ظهور ایشان اعتقاد دارید؟

• مجموع رای دهندگان
    0
اون قسمت که قرمز شده منظوره منه اهل کتاب به خاطر اینکه گفتند خدا سه تاست پدر پسر روح القدس کافر شدند

به هر حال منو شما به خدای یگانه اعتقاد داریم دیگهههههههه :4d564ad6:

8521413

New member
اون قسمت که قرمز شده منظوره منه اهل کتاب به خاطر اینکه گفتند خدا سه تاست پدر پسر روح القدس کافر شدند

به هر حال منو شما به خدای یگانه اعتقاد داریم دیگهههههههه :4d564ad6:

من در مورد مسیحیت یک مقدار تحقیق کردم... با مسیحیان هم صحبت کردم...
تثلیث از اصول مهم دین مسیحیت هست!!!
این جمله ای که مینویسیم دقیقا از یک کشیش مسحی شنیدم: تثلیلث رو با عقل نمیشه درک کرد... چون خدا در عقل انسان نمیگنجه! برای کسانی که از بیرون مسیحیت به تثلیلث نگاه می کنن... کاملا غیر قابل درکه... اما باید تثلیلث رو با دل درک کرد!
خب! شاید حرفش تا یه حدی درست باشه! اما برای من کاملا غیر قابل هضم و غیر قابل درکه!!! واقعا تثلیث در عقل من نمیگنجه!!!
اما در مورد شرک... زمانی که شما چند قدرت حاکم و موثر بر جهان رو قبول داشته باشی... این میشه شرک...
علی الظاهر در مسیحیت میبینیم که پدر ... پسر و روح القدس رو قبول دارن... و برای هر کدوم قدرتهای منحصربفردی قائل هستن... مثلا آفرینش و رحمت و مدیریت جهان با پدر هست... هدایت از روح القدس هست و بخشایش از پسر (مسیح) هست و هیچ یک نمیتونن کار دیگری رو انجام بدن... شاید در ظاهر این مساله شرک به نظر برسه!!! اما در واقع «پدر»...«پسر»... و «روح القدس» سه موجود جدا نیستن... فقط سه شکل از یک خدا هستن... یعنی مسیح همون خداست... که برای برقراری صلح و بخشش انسان به زمین اومده!
ندیدین موقعی که دعا می کنن میگن saint marry mother of God یعنی یا مریم مقدس... مادر خدا !

مثله اینکه باز متوجه منظورم نشدین

طرح ولایت آموزشه جوابه همین سوالاتی هست که می فرمایین و امتحان ورودی داره بعلاوه مصاحبه و سوالات به اصطلاح open book
ورود برای عموم آزاد هست بعلاوه من پیگیر سخنرانی های اساتید حوزه هستم و...

از اول توضیح میدم:

طبق مستندات آیات نورانی قرآن خدا همون دقیقا همون کلماتی است و تنها همون کلماتی که 14 معصوم برای توصیف خداوند بکار بردن شما یه کلمه اضافه کنین یا یه کلمه کم کنین کافر شدین البته ناخاسته و خب کفر به حساب نمیاد ولی اگه اصرار کنین مثه مسیحی ها خب کافرید و خدای ما و کفار نمی تونه یکی باشه
چرا؟
چون شما از درک خداوند عاجزید ولی 14 معصوم عاجز نبودند
اگر در زمان موسی و شبان ایرادی نداشت اونطور صحبت کردن با خدا، ولی حالا اشکال داره. مدرک................> قرآن
چرا؟
چون در زمان ما نعمت تمام و دین کامل شد

بالا