دوستان امروز همکاران آینده

sara77

New member
ااااااااااااااااااه
چرا نمیاین پس کوجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااین شماااااااااااااااااااااااااها

dr ari

New member
سلام دوستای عزیزتر از جونم..... سلام میس...عمو...علی...نایک..حبی...رز.....و....
معذرت میخام....روزای بد زندگیم تموم.... وارد روزای قشنگ شدم...خیلی قشنگ.....
خوبیییین؟؟
دلم تنگه..............خیلیم تنگه...............بیاید لظفا.........دوستون دارما......

Nike313

New member
خوبیییین؟؟
دلم تنگه..............خیلیم تنگه...............بیاید لظفا.........دوستون دارما......

تبریک میگم موافق باشین دوباره یه وقتی تعیین کنیم جم شیم دوباره :smilies-azardl (113

miis.s

New member
سلام آري جون و نايك خوشحالم كه خوبين. دلم واسه همگي خيلي تنگ شده :(

qom

New member
اقا . خانم . من حتما باید عصبانی بشم؟ باید چیز بگم بهتون . خوب بیایین دیگه . اینجا رو بکنین مث قبل . الان که داره عید میشه .
ای بابا .

qom

New member
خخخخخخخخخخ دلمون واسه نایک تنگشده واسه اون لایک کردناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش
این از طرف همگی بود
تقدیم به تووووووووووووو
عاغا بذا یه خخخخخخخخخ هم بگم
اخیش خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ این واسه حرص دادن عمو بوداااااااااااا

خخخ بگی اره؟ حرص بدی من رو اره؟ دارم برات . فقط میشه بگی چطوری حرض میخوردی؟

qom

New member
خوبیییین؟؟
جدی؟؟؟ خیلی خوشحالم که اون روزای بد تموم . شد . چرا به من نگفتی؟
خیلی خبر خوبی بود

- - - Updated - - -

اره نايك فكر خوبيه. عمو رفته گل بچينه:))

انقد گل چیدم که دیگه گلی تو شهر نمونده . تو چش من رو دور دیدی به رکورد 1798 کامنت رسیدی؟ باور نمیکنم

qom

New member
پ من نمیبینمت ؟//عاغااااااااااااااااااااااا
دلم تنگیده واسه اینجا خب کاش میشد مث قبل دور هم جمع میشدیم
ولی............
الان که وقت امتحاناس ولی بیت دو ترم امیدوارم بشه بیشتر بیایم
خخخخخخخخخخخخخخخخ

من الان پس غیبتی طولانی هر روز یه 10 روزی میشه که هستم . اما هنوز نشده تو این 10 روز به تو برخورد کنم در زمان حضورت . پ کوشی؟

miis.s

New member
ممنون عمو. يادش بخير پارسال اين موقعا! چه عيدي گرفتيم از سازمان بهداشت!

qom

New member
ممنون عمو. يادش بخير پارسال اين موقعا! چه عيدي گرفتيم از سازمان بهداشت!

آخ . اره . چه روزایی بود . جدی نه قبل علوم پایه ما جوی رو که ما راه انداختیم داشت نه الان که اصلا تاپیکی هم ندارن و ... . عیدی سازمان بهداشت رو هم میگفتیم سیاسیه! واسه نزدیکی انتخابات . چه زود همه چی میگذره .

miis.s

New member
شايد علوم پايه ٩٢ اونقدر جنجالي نبوده كه مال ما بود. روزاي آخر شايعه شده بود زير ٩١ ميفتن! چه صندلي داغهايي كه راه مينداختيم تا چند ساعت از استرس جواب علوم پايه دور باشيم! خدا رو شكر همه با خوشحالي سالشونو نو كردن.. همه ش گذشت فقط دوستياي ما پابرجاست.

qom

New member
شايد علوم پايه ٩٢ اونقدر جنجالي نبوده كه مال ما بود. روزاي آخر شايعه شده بود زير ٩١ ميفتن! چه صندلي داغهايي كه راه مينداختيم تا چند ساعت از استرس جواب علوم پايه دور باشيم! خدا رو شكر همه با خوشحالي سالشونو نو كردن.. همه ش گذشت فقط دوستياي ما پابرجاست.

والا میس جون . به نظرم همیشه علوم پایه ها واسه خودشون جنجالی بوده . شایعه هاش بامزه بود . صندلی داغه که خیلی خوب بود . بابا ما آخرش بودیم . باحال ترینش این بود که ادمین آخر تاپیک رو بست و گفت دیگه تا اینجا کافیه! بیش از 1000 صفحه اون هم تو 1 ماه . برین تو سرگرمی با هم باشین . خیلی خوب بوووووووود .

miis.s

New member
من كه شخصا معتاد شده بودم به اون صفحه. صبح كه بيدار ميشدم بازش ميكردم تا پاسي از شب! همه مون تو بيكاري مطلق بوديم درس نداشتيم كار نداشتيم همه ش دور هم جمع بوديم. من كه منتظرم پره بديم باز همون جو رو را بندازيم. چه خبر از بيمارستان عمو؟

qom

New member
والا . بیمارستان اگه منظورت سمیو هست که هیچ . وگرنه استاجر که از 15 اردیبهشت شروع میشه . اون بیکاری مطلقش خیلی خوب بود . همه هدف زدنگیم شده بود علوم پایه

بالا