دوستانی که وایرلس دارند لطفآ راهنمایی کنید !

nutgirl92

New member
با سلام خدمت دوستان عزیز

عزیزان یک سوال :

آیا تجربه ی استفاده از مودم های سیم کارتی usb رو دارید ؟

من وایمکس ایرانسل دارم که بدون سیم کارته و البته به شکل usb هستش ! ولی نمیدونم که ارومیه رو پوشش میده یا نه ... تو سایت ایرانسل شهرهای تحت پوشش رو گفته که خیلی کم هستند ! چند تا شهره کلا که البته اسمی از آزربایجان غربی نیست .

حالا من موندم اونجا چطوری به اینترنت متصل بشم ؟!؟!؟!

آیا این مودم های سیم کارتی خوب هستند ؟!؟!؟!

(من به اینترنت اعتیاد دارم و کلا هر شب باید به اینجا سر بزنم ! و البته مهم تر از این ، مسلمآ تو ارشد به اینترنت احتیاج زیادی خواهیم داشت ) :shocked:

mehrshad.namdar

New member
والا دوست من از اين مودم هاي سيم كارتي داشت سرعتش افتضاحه و مثل ديالاب و دايم قطع ميشه تو دانشكاه سايت هست براي اينترنت كه ميتوني استفاده كني و اكه خوابكاه باشي هم خود دانشكاه وايرلس داره كه ميتوني هميشه استفاده كني! اكه بيرون از خوابكاه بوديد هم ميتونيد اشتراك ايدي اس ال داشته باشيد

thickety

New member
بهت پیشنهاد میکنم قید اینترنت سیمکارتی رو بزنی!صد رحمت به نداشتن نت.حداقل به خودت میگی نت ندارم و خیالتو راحت میکنی.سرعتش افتضاحه... نرم افزار هایی مثل اسکایپ رو کلا باید بیخیال بشی... دانلود درحد 3-4 مگ رو به زور میتونه انجام بده.بیشتر باشه نه... ولی تا باهاش کار نکنی به عمق فاجعه پی نمیبری... مخصوصا اگه مدتی با نت پرسرعت کار کرده باشی که دیگه واویلا....

nutgirl92

New member
راس میگید بچه ها !
از یکیم شنیده بودم که سرعتش مفت نمی ارزه !

امیدوارم خوابگاها وایرلس داشته باشن !

بالا