قول بده بزاری بستریت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قطه نگیر اونو
خودمون با مذاکره حلش میکنیم خخخخخخخخخخخخخخ
قول بده بزاری بستریت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قطه نگیر اونو
خودمون با مذاکره حلش میکنیم خخخخخخخخخخخخخخ
قول بده بزاری بستریت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
50):
50):
50):
50):
جای خوشبختیه!!!!!!!!
خخخخخخخخ
حالم خوبه درکت میکنم خخخخخخخخ
مادر شوهره روز اول میگه والا به ما ربطی نداره تو زندگیتون چطورمیخواید باشید، عروسم مثل دخترم میمونه هرجور راحته باید زندگی کنه و هی لی لی به لا لای خانواده عروس میذاره..... خرش که از پل رد شد.....ادامه ماجرا اینجوریه......
دو هفته بعد رفتن واسه عروس خرید کنن میگه عروسای ما مانتو نباید تنها بپوشن باید چادر بپوشن......
یه سال بعدمیگه ایشالا من مردم بچه دار میشید دیگه..... داره دیر میشه ها.....
خلاصه که اصلا دخالت نمیکنه......
بزن دست قشنگه رو به افتخار عروس زیر بار نروووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!!
من از شما رسما دعوت میکنم همکاریتونو با این تاپیک ادامه بدین!!!!!!!!!!!خواهر شوهره هی راست میره چپ میره میگه زنا باید حق مردا رو بذارن کف دستشون...... زنا نباید کوتا بیانو از این حرفا.....
یه روز برادرشو دیده لاغر شده میگه آبجیت قربونت بره زنت بهت غذا نمیده یا دست پختش بده بگو برم حقشو بذارم کف دستش....
دفعه بعد داداششو دیده میگه لابد خرج زندگیتون بالاست زنت رعایت نمیکنه که بدهی دارین دیگه.....
بابا تو دیگه دست مارو از پشت بستی که!!!!!زنه بچش ۳ سالشه خیلی شیطونه از دیوار راست بالا میره...
به زن همسایشون میگه یه وقت هوای بچه دار شدن به سرت نزنه ها برو خوش باش....
دو روز دیگه انگار بچشو و حرفاشو فراموش کرده دوباره زن همسایه رو دیده میگه تو نمیخوای بچه دار بشی؟ دیر میشه ها اونوقت دیگه بچه دار نمیشی بدبخت میشی...
همش تو کته گوری بچه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟یارو رفته واسه بچش یه کاپشن بخره 170هزار تومن.... اومده میگه خرج بچه بالاس هرکی تو این دوره زمونه بچه دار شه مث من مغز خر خورده.....
دوروز نگذشته میگه بچه شیرینیه زندگیه همه باید زود بچه دار شن تا زندگیشون تکراری نشه خرجشم خدا میرسونه...
:riz481:به شوهرم میگم شام میخام کوکو سبزی بپزم سبزی بخر....
عصر رفته بیرون شب ساعت ۸ با سبزی اومده میگه خیلی گشنمه دارم میمیرم شام بده بخوریم...
چپ چپ نگاش میکنم به سبزی تو دستش اشاره میکنم میگم منم خیلی کار دارم باید از سبزی شروع کنم ...
میگه وای اینو میخوای درس کنی تازه؟؟؟....