دنیای وارونه وارونه وارونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

horijoon

New member
یارو دکترای اموزش بهداشت دارهڡ قبل از غذا که دستاشو نمیشوره.... هفته ای یه بار به زور میره حموم... اگه مامانش جوراباشو نشوره همونجوری کثیف میپوشه اما نمیشوره.... فست فود هم که همیشه پایه اس واسه خوردنش... همراه غذا همیشه نوشابه میخوره.... وضع اتاقشم که از مرتب بودن تعریفی نداره الاغ با بارش اونجا گم میشه.... دیگه نمیدونم چی بگم....

kaveh1316

New member
یارو دکترای اموزش بهداشت دارهڡ قبل از غذا که دستاشو نمیشوره.... هفته ای یه بار به زور میره حموم... اگه مامانش جوراباشو نشوره همونجوری کثیف میپوشه اما نمیشوره.... فست فود هم که همیشه پایه اس واسه خوردنش... همراه غذا همیشه نوشابه میخوره.... وضع اتاقشم که از مرتب بودن تعریفی نداره الاغ با بارش اونجا گم میشه.... دیگه نمیدونم چی بگم....

اینا خیلی برام اشناست نمیدونم شاید...........:33:

horijoon

New member
یارو ادعاش میشه که مدرک آموزش بهداشت داره و هی میذاره تو فامیل و دوستاش....
یه همایش دعوتش کردن بیاد یه سخنرانی کنه و یه مبحث اموزشی رو هم ۲ ساعت داشته باشهڡ اومده تو سمینار حتا سخنرانیشم داره از روی پاور پوینت میخونه اسمشم گذاشته جلسه اموزشی.... انگار بقیه سواد ندارن از رو ی پاور بخونن.... یکی نیس بهش بگه زیاد زحمت نکش تو بشین ما خودمون میخونیم لازم شد میگم بزنی پاور بعدی...

horijoon

New member
یارو دانشجوی معماریه ترم سه...
هر وقت پرو›ه ای دارن میاد سراغ من که لیسانس بهداشتم میگه یه طرح واسم بزن و تازه بعدشم بیا با هم روی پلانش کار کنیم...
نمیدونم اخه کجای رشته من به معماری ربط داره یا داشته اخه....
اخرشم معلوم نیس اون میخواد معمار بشه یا من؟؟؟؟؟

kaveh1316

New member
یارو دانشجوی معماریه ترم سه...
هر وقت پرو›ه ای دارن میاد سراغ من که لیسانس بهداشتم میگه یه طرح واسم بزن و تازه بعدشم بیا با هم روی پلانش کار کنیم...
نمیدونم اخه کجای رشته من به معماری ربط داره یا داشته اخه....
اخرشم معلوم نیس اون میخواد معمار بشه یا من؟؟؟؟؟
من که درکش میکنم!!!!!!!!!!

horijoon

New member
دقت کردین ادم وقتی میخواد درس بخونه حتی طرح های روی فرش هم به بزرگترین و زیباترین اثار هنری تبدیل میشه و ادم میخواد پیچیدگی هاشو کشف کنه.....
چه میکنه این درس خوندن با آدم....
هنرمند.... آشپز.... مخترع..... خواننده.....
مه چی میشیم بجز درسخون!!!!!!

horijoon

New member
دنیای دیوانه هاس واقعا دنیای ما خودمون فکر میکنیم کارمون درسته.....

kaveh1316

New member
از صبح تا شب میزنه تو سر بچه که دروغ نگوووووووووووو
وقتی گوشیش زنگ میخوره میده دسته بچش میگه بگو بابام نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!

parmis007

New member
اسمه خودشو گذاشته مدیر.........
همن قدری از مدیریت حالیشه که من از علم هوا فضا!!!!!!!!!!

بالا