دغدغه معیشت، سد راه ازدواج !؟

Delaram92

New member
در شرایط کنونی جامعه، در بین نسل جوان ازدواج به‌عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی مطرح است و بیش از جوانان خانواده‌ها از سرنوشت فرزندانشان در این زمینه نگران هستند...

در ادیان و فرهنگ‌های مختلف دنیا ازدواج همواره به‌عنوان یکی از سنتهای الهی نگریسته شده و اسلام نیز با توجه بیشتری بر این مهم تاکید داشته و ایجاد شرایط مساعد جهت انجام این سنت حسنه را مورد دقت قرار داده است تا جایی که گفته می‌شود با ازدواج نیمی از دین کامل می‌شود.
دراین بین نمی‌توان از مشکلات سد راه ازدواج جوانان همچون اشتغال، مسکن، افزایش هزینه‌های زندگی، هزینه‌های سرسام‌آور ازدواج، نداشتن درک متقابل، توقعات بیش از حد خانواده‌ها و تغییر معیارهای انتخاب همسر به سادگی گذشت و تجمیع این عوامل، سدی بلند مقابل ازدواج ایجاد کرده است.
هر چند که یکی از مسئولان سازمان ملی جوانان معتقد است مشکلات اقتصادی، عامل اصلی تأخیر در ازدواج جوانان نیست و افراد بسیاری هستند که با وجود وضعیت مناسب مالی اقدام به ازدواج در سن متعارف آن نمی‌کنند اما گویا این مقام مسوول از نظر دور داشته است که این موضوع چندان شایع نیست و نسبت افرادی که به دلیل مشکلات اقتصادی ازدواج نمی‌کنند بیش از افرادی است که علی‌رغم داشتن توان مالی از این امر اجتناب می‌کنند.
این روزها هر جوانی وقتی در فکرش تصور ازدواج کردن را دارد خود را جای خانواده دختر قرار داده و سوالاتی از جمله اینکه شغلتان چیست؟ ماهانه چه میزان درآمد دارید؟ خانه دارید یا خیر؟ ماشین دارید یا خیر؟ را مطرح و سریع از تصورش هم منصرف می‌شود. اکثر سوالات برای طی شدن پروسه ابتدایی ازدواج حول و حوش مسائل اقتصادی می‌چرخد و این یعنی معیشت و مسائلی پیرامونی آن اولین موانع پیش روی ازدواج جوانان است.
در این زمینه گفته می‌شود که قسمت عمده این مشکل از معضلات ساختگی جامعه ماست و حقیقتا جزء مشکلات ازدواج نیست. اگر ازدواج ما بر مبنای اسلام و فطرت انسانی استوار بود این مشکل وجود خارجی نداشت یا بسیار اندک بود و کمتر جوانی پیدا می‌شد که نتواند ازدواج کند.

Hossein2468

New member
اره واقعا دقیقا همین جوریه که شما گفتید متاسفانه مشکلات و موانع زیادی سد راه ازدواج جوونا قرار گرفته و بیشترش هم ساخته جامعه است به نظر من خود خانواده ها و جامعه باید خواسته ها و توقعاتشونو پایین تر بیارن تا اینقد سن ازدواج تو جامعه ما بالا نره که خودش مشکلات و معضلات بعدی رو به دنبال داره

aManofDetail

New member
ههه ی چیزی بگم من اگ کار داشتم حتما ازدواج میکردم//البته در حال تحصیل و تحقیر شدنیم تا دکترا بخونیم و تموم بشه کی دختر میده//پیر شدیم

MAHSABANOO

New member
اره واقعا دقیقا همین جوریه که شما گفتید متاسفانه مشکلات و موانع زیادی سد راه ازدواج جوونا قرار گرفته و بیشترش هم ساخته جامعه است به نظر من خود خانواده ها و جامعه باید خواسته ها و توقعاتشونو پایین تر بیارن تا اینقد سن ازدواج تو جامعه ما بالا نره که خودش مشکلات و معضلات بعدی رو به دنبال داره

منم با نظر حسین موافقم الان اونقدر توقعات بالا رفته که خدا میدونه باعث میشه سن ازدواج بره بالا
الان تو این دوره زمونه اگه میخوای مشکلی تو زندگیت نباشه باید با یکی که 10یا 15 سال ازخودت بزرگتره ازدواج کنی :smiliess (2):که همه چیز داشته باشه یا باکسی که هیچی نداره و مشکلات زندگی باهاش زیاده عاغا پس چیکار کنیم
:p7977cujr38iyymsu8:هر چی فکر میکنم میبینم ازدواج نکنیم بهتره

ali_ah

New member
من که میگم مشگل مالی کمترین دلیله

البته اگه توقع بالا رو حساب نکنیم همراهش

aManofDetail

New member
منم با نظر حسین موافقم الان اونقدر توقعات بالا رفته که خدا میدونه باعث میشه سن ازدواج بره بالا
الان تو این دوره زمونه اگه میخوای مشکلی تو زندگیت نباشه باید با یکی که 10یا 15 سال ازخودت بزرگتره ازدواج کنی :smiliess (2):که همه چیز داشته باشه یا باکسی که هیچی نداره و مشکلات زندگی باهاش زیاده عاغا پس چیکار کنیم
:p7977cujr38iyymsu8:هر چی فکر میکنم میبینم ازدواج نکنیم بهتره

زندگی راحت همیشه هست ولی زندگی با کسی بهت شاید موندگار باشه ک توی سختیا هم با هم بودین////اونی ک بعد راحتی تو رو پیدا کرده شاید اونطوری نباشه ک تو توقعشو داری.........خیلی پارامترهای دیگ هم هست

Delaram92

New member
همه چی که پول نمیشه میدونم توقعه دخترا و پسرا بیش از حد بالاست و این خیلی بده .بالا رفتن سن ازدواج در کشور یه معضله.به نظر من اصلا کسی که به فکر پول درآوردنه تنها راهش درس خوندن نیست چون میبینید خیلیا جوونی و عمر وپولشونو میزارن سر درس آخرشم همچین رضایت ندارن از زندگیشونو در آمدی که دارن.و دخترا هم نباید اینقدر به فکر شوهر پولدار باشن.آخه نمیشه همه چیزو باهم داشت خیلی چیزا هستن که مهم تر از پول هستن .مثلا اگه با یکی ازدواج کنی که پولدار باشه اما بلد نباشه باهات چه طوری حرف بزنه و نتونه واسه تویه زندگی با آرامش ایجاد کنه به چه درد میخوره؟ من نمیگم پول بده اما هر چیزی به جای خودش

MAHSABANOO

New member
زندگی راحت همیشه هست ولی زندگی با کسی بهت شاید موندگار باشه ک توی سختیا هم با هم بودین////اونی ک بعد راحتی تو رو پیدا کرده شاید اونطوری نباشه ک تو توقعشو داری.........خیلی پارامترهای دیگ هم هست
درسته پارامتر هایه دیگه هست ولی موضوع اینه که گفته معیشت سد راه ازدواجه

varia

Well-known member
فرق عشق و ازدواج

فرق عشق و ازدواجhttp://kmahmoodreza15.blog.ir/post/فرق-عشق-و-ازدواج
یک روز پدر بزرگم برام یه کتاب دست نویس آورد، کتابی که بسیار گرون قیمت بود، و با ارزش، وقتی به من داد، تاکید کرد که این کتاب مال توئه مال خود خودته و من از تعجب شاخ در آورده بودم که چرا باید چنین هدیه با ارزشی رو بی هیچ مناسبتی به من بده.

من اون کتاب رو گرفتم و یه جایی پنهونش کردم، چند روز بعدش به من گفت کتابت رو خوندی؟ گفتم نه، وقتی ازم پرسید چرا گفتم گذاشتم سر فرصت بخونمش، لبخندی زد و رفت، همون روز عصر با یک کپی از روزنامه همون زمان که تنها نشریه بود برگشت اومد خونه ما و روزنامه رو گذاشت روی میز، من داشتم نگاهی بهش مینداختم که گفت این مال من نیست امانته باید ببرمش، به محض گفتن این حرف شروع کردم با اشتیاق تمام صفحه هاش رو ورق زدن وسعی میکردم از هر صفحه ای حداقل یک مطلب رو بخونم.

در آخرین لحظه که پدر بزرگ میخواست از خونه بره بیرون تقریبا به زور اون روزنامه رو کشید از دستم بیرون و رفت. فقط چند روز طول کشید که اومد پیشم و گفت
ازدواجhttp://www.irannaz.com/news_cats_24.html مثل اون کتاب و روزنامه می‌مونه، یک اطمینان برات درست می‌کنه که این زن یا مرد مال تو هستش مال خود خودت، اون موقع هست که فکر میکنی همیشه وقت دارم بهش محبت کنم، همیشه وقت هست که دلش رو به دست بیارم، همیشه می‌تونم شام دعوتش کنم اگر الان یادم رفت یک شاخه گل به عنوان هدیه بهش بدم، حتما در فرصت بعدی اینکارو می‌کنم حتی اگر هرچقدراون آدم با ارزش باشه مثل اون کتاب نفیس و قیمتی، اما وقتی که این باور در تونیست که این آدم مال منه، و هر لحظه فکرمیکنی که خوب اینکه تعهدی نداره میتونه به راحتی دل بکنه و بره مثل یه شیء با ارزش ازش نگهداری می‌کنی و همیشه ولع داری که تا جاییکه ممکنه ازش لذت ببری شاید فردا دیگه مال من نباشه، درست مثل اون روزنامه حتی اگر هم هیچ ارزش قیمتی نداشته باشه!
این تفاوت
عشقhttp://www.irannaz.com/news_cats_30.html و ازدواجhttp://www.irannaz.com/news_cats_24.htmlه!

mj1919

New member
فرق عشق و ازدواجhttp://kmahmoodreza15.blog.ir/post/فرق-عشق-و-ازدواج
یک روز پدر بزرگم برام یه کتاب دست نویس آورد، کتابی که بسیار گرون قیمت بود، و با ارزش، وقتی به من داد، تاکید کرد که این کتاب مال توئه مال خود خودته و من از تعجب شاخ در آورده بودم که چرا باید چنین هدیه با ارزشی رو بی هیچ مناسبتی به من بده.

من اون کتاب رو گرفتم و یه جایی پنهونش کردم، چند روز بعدش به من گفت کتابت رو خوندی؟ گفتم نه، وقتی ازم پرسید چرا گفتم گذاشتم سر فرصت بخونمش، لبخندی زد و رفت، همون روز عصر با یک کپی از روزنامه همون زمان که تنها نشریه بود برگشت اومد خونه ما و روزنامه رو گذاشت روی میز، من داشتم نگاهی بهش مینداختم که گفت این مال من نیست امانته باید ببرمش، به محض گفتن این حرف شروع کردم با اشتیاق تمام صفحه هاش رو ورق زدن وسعی میکردم از هر صفحه ای حداقل یک مطلب رو بخونم.

در آخرین لحظه که پدر بزرگ میخواست از خونه بره بیرون تقریبا به زور اون روزنامه رو کشید از دستم بیرون و رفت. فقط چند روز طول کشید که اومد پیشم و گفت
ازدواجhttp://www.irannaz.com/news_cats_24.html مثل اون کتاب و روزنامه می‌مونه، یک اطمینان برات درست می‌کنه که این زن یا مرد مال تو هستش مال خود خودت، اون موقع هست که فکر میکنی همیشه وقت دارم بهش محبت کنم، همیشه وقت هست که دلش رو به دست بیارم، همیشه می‌تونم شام دعوتش کنم اگر الان یادم رفت یک شاخه گل به عنوان هدیه بهش بدم، حتما در فرصت بعدی اینکارو می‌کنم حتی اگر هرچقدراون آدم با ارزش باشه مثل اون کتاب نفیس و قیمتی، اما وقتی که این باور در تونیست که این آدم مال منه، و هر لحظه فکرمیکنی که خوب اینکه تعهدی نداره میتونه به راحتی دل بکنه و بره مثل یه شیء با ارزش ازش نگهداری می‌کنی و همیشه ولع داری که تا جاییکه ممکنه ازش لذت ببری شاید فردا دیگه مال من نباشه، درست مثل اون روزنامه حتی اگر هم هیچ ارزش قیمتی نداشته باشه!
این تفاوت
عشقhttp://www.irannaz.com/news_cats_30.html و ازدواجhttp://www.irannaz.com/news_cats_24.htmlه!

خیـــــــــــلــــــــی عـــــــــالـــــــــی بـــــــود!
ممنون

donyabekam

New member
ما یک پسر عمو داریم یکسال از من کوچک تر هست با دیپلم رفت نیرو انتظامی و یک سال مشغول هست و ازدواج کرده
ما هم لیسانس گرفتیم و پشت کنکور ماندیم تازه رفتیم سربازی

bioshimi93

New member
ازدواج سخت شده اما تازگیا ازدواج در سن پایین خیلی زیاد شده نمی دونم چرا ....
امیدوارم همه ی مشکلات با کمی منطقی فکر کردن دختر پسرا راحتتر بشه

بالا