درک متقابل

am-ml

New member
سلام به همه دوستان -آقایان محترم و خانم های عزیز-

چیزی که تو هر جایی که نظر خانم ها و آقایون در مورد همدیگه گفته میشد برای من جلب توجه می کرد ،این بود که هر گروه مدعی بودن که گروه مقابل آنچه که باید از خواسته های اونا بدونن ، رو نمی دونن.

اینجا سوالایی رو بنویسین که در مورد رفتار خانم ها یا آقایون توی واقعیت براتون مطرح هست.

یه خانم /آقا میتونه رفتاری رو که فکر میکنه طرف مقابل درک درستی ازش نداره رو بنویسه و اون رو توضیح بده.(سوال نپرسه و از منابع معتبر مطلب بگذاره)

جواب به سوالات دوستان رو هر کسی دوست داشته باشه مینویسه ولی همونطوری که میبینین این تاپیک توی" بحث آزاد نیست" ،یعنی هدفش بحث کردن نیست ،بلکه میخواییم به هم کمک کنیم ،البته حتما باید خانمها و آقایون بگن چرا غیر از این فکر میکنن .

جواب به سوالات الزام نداره،یعنی این سوالا به ما کمک میکنه تا ببینیم توی واقعیت باید در مورد چه چیزایی بیشتر تامل و دقت کنیم ولی اگه دوستان به صورت منطقی جواب هم بدن عالی میشه.

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
اولین سوال رو خودم می پرسم : چرا وقتی بیرون هستین ،خانم تون زنگ بزنه بگه کجایی؟ ناراحت میشین. بگه زود بیا چطور؟

آیا درسته که نباید تمام محبت همسرتون رو بدونین؟ همیشه باید تو شک نگه تون داشت؟
پ.ن: من هر چی می پرسم تئوریه و بر اساس شنیده هام.

am-ml

New member
اگه همسرتون از مرد دیگه ای تعریف کنه ،شما فکر می کنین که در واقعه به شما میگه مثل اون باش و این عصبی تون میکنه؟

am-ml

New member
از اینکه خانم تون بد حجاب باشه خوشحال نیستین و رنج میبرین ولی تحسین دیگران در مورد قیافه همسرتون باعث میشه تا ترجیح بدین همینطوری باشه؟

am-ml

New member
اینکه دیگران انتخاب شما (همسرتون) رو تحسین کنن در احساس رضایت شما از ایشون خیلی موثره؟

am-ml

New member
از همه دوستانی که لایک کردن ممنونم ...
خوشحال تر میشم ،اگر سوالاتتون رو بنویسین ...
ذهنیت هاتون رو مطرح کنین...
گاهی یک ذهنیت غلط باعث بسیاری از سوء تفاهم های مهم میشه ،من امیدوارم اینجا بتونه کمک کنه که ما ذهنیت منطقی تر ی داشته باشیم.

ba ba barghi

Well-known member

اگه من اقا بودم حتما جواب تک تک سوالاتو می دادم ...ولی چون نیستم جوابو می ذارم بر عهده ی خودشون ...هر چند که چشم اب نمی خوره ....

با اجازه ی حاج آقا دهنوی ،پاسخ چند تا سوالاتونو از قول ایشون کپی می کنم :

اگه همسرتون از مرد دیگه ای تعریف کنه ،شما فکر می کنین که در واقعه به شما میگه مثل اون باش و این عصبی تون میکنه؟

من وقتی درباره نقاط مثبت همکاران خانمم صحبت می کنم ، همسرم بهم میریزد . آیا رفتار همسر من درست است ؟

این بخاطر حس تملکی است که در خانم شما هست و خانم شما را بهم می ریزد . من گمان می کنم شما آقای محترم ، زن شناس نیستید . اگر ما زن شناس باشیم هیچ وقت این رفتارها را نمی کنیم که ویژگی مثبت خانم های دیگر را به خانم خودمان بگوییم .
شاید آقایانی که این کار را می کنند قصد بدی ندارد . شاید قصد خیر دارند . ویژگی مثبت خانم های دیگر را می گویند تا حس رقابت زنانه را ، در خانمش تحریک کند و خانمش به سمت این ویژگی های خوب بروند . گاهی آقایان از ویژگی اخلاقی و یا معنویات خانم های دیگر می گویند . مثلا در نزدیکان می بیند و می گوید که فلان خانم چه حجاب و معنویاتی دارد . وی می خواهد خانم را به این سمت بکشاند . این آثار بدی دارد . اگر شما می خواهید ویژگی های خوب را درهمسرتان بیدار کنید ، این راهش نیست . اینکارها پیامدهای منفی دارد . خانم شما احساس حقارت می کند . این به ضرر زندگی شماست . یا به خانم این پیام را می دهد که شوهر من به خانم های دیگر توجه می کند که این اطلاعات را بدست می آورد . و آنها را به دیده تحسین نگاه می کند . خانم به این نتیجه می رسد که خانم های دیگر در پیش شما از ایشان مهمتر هستند و شما ایشان را دوست ندارید .
من به آقایان می گویم ، دقت کنید . این رفتار ، خانم را دچار ناراحتی می کند ، ممکن است دچار افسردگی کند ، نشاط را از خانم ها می گیرد و فکرش هزار راه می رود . حس تخیل خانم ها از آقایان قوی تر است . کاری نکنید که خیال همسر شما به جاهای مختلف حرکت بکند . بدتر اینکه آقایانی در خیابان و محافل به خانمها نگاه میکند و از زیبایی های آنها با همسرشان صحبت می کنند . حالا داریم آقایانی که در خیابان چشمشان به خانم های بدحجاب می افتد و می گویند : خانم ببین این با چه وضعی به خیابان آمده است . ما می گوییم این را هم نگویید . اعتراض به خانم خودتان چه فایده ای دارد .
خانم می گوید : اصلا چرا آقا نگاه می کند ؟
.خب راست می گه دیگه برای چی نگاه می کنی
:p7977cujr38iyymsu8:

اینجا موضع تهمت است چون شما قصد ریبه هم نداشتید و یک لحظه خانم را دیده اید و بعد به همسرتان می گویید .
ما در روایات داریم که خودتان را در موضع تهمت قرارندهید. یعنی کاری نکنید که تهمت بخورید وشما با اینکار ، باعث میشوید که به شما تهمت بزنند که خانم ها را نگاه می کنید . حضرت علی (ع) می فرماید : آدم عاقل کسی است که خود را در معرض تهمت قرا ر نمی دهد .

بلی....
http://ch3.ir/index.php?option=com_...0-05-15-11-23-14&catid=14:2011-08-02-08-07-40

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
اولین سوال رو خودم می پرسم : چرا وقتی بیرون هستین ،خانم تون زنگ بزنه بگه کجایی؟ ناراحت میشین. بگه زود بیا چطور؟

آیا درسته که نباید تمام محبت همسرتون رو بدونین؟ همیشه باید تو شک نگه تون داشت؟
پ.ن: من هر چی می پرسم تئوریه و بر اساس شنیده هام.

سلام ...

باید ببینیم اون شنیده هامون چجوری بودن ... :21:

لحــن گفتــن کجــایی ؟ یــا تعداد دفعــات تلیــدن و ....

اگه لحــن ــش خوب نباشه و تعداد دفعات هم زیــاد ... پـ میشه حق بهشون داد کـ ناراحت بشــن ...

در غیــر اینصورت دیگه نمی دونیــم ... شمــا جواب بدیــن بروبــچ ...

اگه بدونیــم خوبه البته شایــد ... همون محبت ... نــوپـــ ... شکا برترف بشه بهتله ... بشینن با هم صحبت کنن و ابهامات ـو فیکــش کنن...

منبــع : دست مــا با یکمکــی ذهــن + یکمکی دیدـتن هممون لحنــ قرمــز

را30 مجردیــمــا هنوژ ... یعنــی : تا حالا این موقعیت واسمون پیش نیمومده دیگه ...

آخرین ویرایش:

ketabsabz

Well-known member
منم یه سوالی داشتم هر کی میدونه به منم بگه جوابشو ، چرا آقایون اینقد خودشونو برتر از خانوما میدونن ؟ (البته بعضیا رو خودتون اضافه کنید چون همه هم اینطور نیستن و نمیخوام کسی دلخور شه:rolleyessmileyanim: )

zErOOn3

Well-known member
منم یه سوالی داشتم هر کی میدونه به منم بگه جوابشو ، چرا آقایون اینقد خودشونو برتر از خانوما میدونن ؟ (البته بعضیا رو خودتون اضافه کنید چون همه هم اینطور نیستن و نمیخوام کسی دلخور شه:rolleyessmileyanim: )

سلام آجــی.

قــرارــه بدون پشت پنجــره وا30 به نتایجــی برسیــم ... پـــ ...

یــه چیــزایی رو می گیــم کــ 2 جامعــه (کره زمین) به چشم می خوره پــ یه موقــه بــ دل نگیریــن.

1 : تـــو بیشتــر زمینه هــا آقابونن کــ فرمون د3ــشونــه . شــاید یکی از دلایلــش همیــن باشه.

2 : اینقــد شنیــدن کــ پاورشون شده. باورهــای غلط ***
تــاثیــر پذیری از دیگران/ تاثییر پذیری از اجتمــاع : موضوع مورد بحث 370

3 : شــاید به خــاطر مرد بودنــشون باشه , مــردا چــون قوی ان (زور و بازو-خانمم داریم ولی کمه دیگه) فک می کنــن تو همه زمینه هــا برتـــرن , البتــه شایــد.

4 : و گزینه هــایی که حتمــا بعــدا یادمون میــاد ...

تــــرز فکــر آدمــا می فرقـــه شاید یکی همــه اینــا رو قبول داشته باشه شــایدم نــه .

5 : پـاتــونو بذاریــن جــا پای آقایــون و از خوتون بپرسیـن کــ چرا .... و جوابــایی که به ذهنتون میاد و همینجــا بزاریــن و بالعکــس (انگار ک30 نمی خــاد پرچمو ببره بالا)

البتـه بدون هیـــچ تعصبــی - تا بحث از موضوع خارج نشه یعنــی به قول آجــی بحث نکنیم کـ بی فایــدس

:riz513:

zErOOn3

Well-known member

سلام ...

شــاید ...

اگه یکی دیگه ازشون تعریف می کــرد شــاید آقایون بی خیال رد شــن . (یعنــی یه خانوم دیگه ) ولـی اگه همســرشون تعریف کنــه شــاید ایــن تور برداشت کنن کـ سوال میگه. (سوالو با سال جواب دادیــم - نشد کــه)

خبــ :

یستگــی به ... ویرایش ... گیر کردیــم ...

بستگــی به آقاشــم داره فکنیــم کــ چجور برداشت کنــن !!!! البته فکنیــم ...

ولــی بهتــره کــ زیــاد وارد ایــن بحثــا نشــــن , هر دو ترف , چون وقتــی برداشت اشتباه بشه ممکنه پایه های زندگی سست شــه.

پیشگیری بهتــر از درمـــونه . (مــا هم کــ دکتر برو نیشیــم مثلا البته )

آخرین ویرایش:

ketabsabz

Well-known member

سلام آجــی.

قــرارــه بدون پشت پنجــره وا30 به نتایجــی برسیــم ... پـــ ...

یــه چیــزایی رو می گیــم کــ 2 جامعــه (کره زمین) به چشم می خوره پــ یه موقــه بــ دل نگیریــن.

1 : تـــو بیشتــر زمینه هــا آقابونن کــ فرمون د3ــشونــه . شــاید یکی از دلایلــش همیــن باشه.

2 : اینقــد شنیــدن کــ پاورشون شده. باورهــای غلط ***
تــاثیــر پذیری از دیگران/ تاثییر پذیری از اجتمــاع : موضوع مورد بحث 370

3 : شــاید به خــاطر مرد بودنــشون باشه , مــردا چــون قوی ان (زور و بازو-خانمم داریم ولی کمه دیگه) فک می کنــن تو همه زمینه هــا برتـــرن , البتــه شایــد.

4 : و گزینه هــایی که حتمــا بعــدا یادمون میــاد ...

تــــرز فکــر آدمــا می فرقـــه شاید یکی همــه اینــا رو قبول داشته باشه شــایدم نــه .

5 : پـاتــونو بذاریــن جــا پای آقایــون و از خوتون بپرسیـن کــ چرا .... و جوابــایی که به ذهنتون میاد و همینجــا بزاریــن و بالعکــس (انگار ک30 نمی خــاد پرچمو ببره بالا)

البتـه بدون هیـــچ تعصبــی - تا بحث از موضوع خارج نشه یعنــی به قول آجــی بحث نکنیم کـ بی فایــدس

:riz513:

سلام داداش ، جوابایی که دادین کاملا درسته
یکی از دلایلش میتونه همین باور غلطی باشه که شما گفتی چون در طول تاریخ همیشه این موضوع مطرح بوده که مردان برترن این تبدیل به باور شده و مونده توی ذهن ها ، حال چطور میشه این باور رو عوض کرد نمیدونم ، اما شما درست میگی بخشیش هم به خاطر این میتونه باشه که چون قوی ان پس برترن ، .

zErOOn3

Well-known member
اینکه دیگران انتخاب شما (همسرتون) رو تحسین کنن در احساس رضایت شما از ایشون خیلی موثره؟

سلام به همگــی...

احتمــالا آره . موثــره نــه خیلیـــــــــــی زیاد فقط موثــره .

خبــ یه ذهنیت + ــه دیگه . یهنــی ایجــاد میشه و خوبه فکنیــم کــ ایجــاد بشه.

خبــ چیزی که +ــه تاثییـیییــر بذاره , بهتــر ازینه کــ منفیـــش بذالــه.

:riz304:

سلام بــه دادا6ــا وآجــی ــای متاهل :

کچــاییـــن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنــی مــآی مجــرد کــ هیــچ تجربه ای نداریــم بایـــد پامونــو بذاریم جا پای شمــا , ایــن سوالا رو بهتل نــی شما جواب بدیــن , چه خودتون چه تعویض کفشــا .

باباخشیـــن ...

zErOOn3

Well-known member
از اینکه خانم تون بد حجاب باشه خوشحال نیستین و رنج میبرین ولی تحسین دیگران در مورد قیافه همسرتون باعث میشه تا ترجیح بدین همینطوری باشه؟

سلام ...

آره خوشحــال کــ نمی شــن (ــیم) با احتمــال 1 و حتمـا رنــج می برــن .

تحسیــن دیگران :

اگه بخاییــــم با فکر دیگرون زندگی کنیـــم (البته منفیــش) اونــی کــ اون بالاس ایــن عقل و ... رو وا3 چــی به مــا داده ... همون چیزی کــ تو استفادــش مشکل داریـــم اکثــــرا .

نـــه به هیــچ وجــه , مــا که ترجیـــح نمی دیــــم ...

از فکــر دیگرون بایــد بهره ببریـــم و... (البته +ـــاش)

بایــد مدیریت شــه ... چجوریــشو دیگه ند2نیــم ... یه توری بایــد قانعــشون کنیــم ... با یه روش خوبــو مفیــد نه بزن و بکوب و محدودسازی و ...

سلام ...

حرفی وا3 گفتن یــا نمی خوایــن , البته با ارزــه پوزش پاسخ الزامی نــی ... باباشخیــن...

باژم ممنونیــم کــ لااقل پرچم ــو آوردیــن بالا ...

متاهل کـ نیشیــن ؟

اگه 8ــین نمیشه یه تجدیدنظری کنیــن و مــا رو ازیــن قائله نجات بدیــن ( یعنــی مشورت بدیــن )

آخرین ویرایش:
بالا