درد و دل نامه...!

ماهسان

New member
میشه من ی درد و دلی کنم؟
من 25 سالمه دوران محصلی دانش آموز خوبی بودم
درس خون،با پشتکار و انگیزه،باهوش...
ولی ورق روزگار برگشت
من تو 18 سالگی( یعنی سال پیش دانشگاهیم) بیمار شدم
یک بیماری سخت مزمن و طولانی مدت
و مقاوم به درمان...
( دوست ندارم اسم بیماریم رو بگم)
بیماریم زندگیم رو به تباهی کشید
دیگه توان تحصیل نداشتم
افسردگی گرفتم، هیچ کس درکم نمیکرد حتی خانوادم...
مجبور شدم 6_7 سال قید درس رو بزنم
همین الان هم بیماریم ادامه داره
ولی خدا رو شکر تا حدودی بهبودی داشتم
خیلی سختی کشیدم،تنهایی، تحقیر، محدودیت،خواستن اما نتوانستن...
امسال قراره پرستاری آزاد برم
دوست دارم پرستاری رو حداقل تا ارشد ادامه بدم
دوست دارم گذشته ها رو جبران کنم
رشد و پیشرفت داشته باشم
به ارزوهام برسم و....
ولی احساس میکنم نمیشه
به خاطر این همه سال بیماری و ترک تحصیل،
تنبل، راحت طلب، کم اراده و کم هدف،
ضعیف در برابر سختی ها و ناملایمات شدم،
خودم بزرگترین دشمنم شدم،
بزرگترین مانع رسیدن به خوشبختیم شدم،
خیلی هم غصه میخورم که چطور 6-7 سال از بهترین سالهای عمرم به بطالت رفت و حیف شد...
پیش روانشناس هم رفتم ولی جلسه ایی n تومن پول می‌گرفت و تاثیر چندانی هم نداشت
لطفا راهنماییم کنید
چطور خودسازی کنم؟
چطور اراده،هدف،انگیزه،تلاش و پشتکارم رو برای تحصیل و زندگی زیاد کنم؟
لطفا اگه کتابی هم می‌شناسید که به کارم میاد بهم معرفی کنید.

ROJO

New member
سلام

هر بیماری ک داشتین مهم نیست، مهم اینه ک الان بهترید و یه هدف تو زندگیتون دارید!

گذشته ها مهم نیست، 6-7 سال کنار بودید مهم نیست، مهم تر شاید این باشه ک انگیزه ی قوی داشته باشید، به خودتون انرژی بدین و رویکرد مثبت ب زندگی داشته باشید!

خیلی عالیه ک از الان به ارشد گرفتن فکر میکنید...

درمورد تنبلی و یا افسردگی و سایر گزینه های منفی اصلا فکر نکنید، وقتی دانشجو شدید و درسا شروع شد اونقدر سرتون شلوغ میشه ک همشون فراموش میشن.

پس با انگیزه و قوی ب جلو حرکت کنید، خدا مطمئنأ با شماست.

:riz304:

asayesh

New member
چرا اینقدر نا امید درسته سخته ولی نه اینقدر که شمابرای خودتون سخترش کردین من کسی رو میشناسم 30 سالگی با 3بچه کوچک وچون همسرش فوت کرد خودش سرپرست خانواده بود روزا کار بسیارسختی داشت واز نظر شان اجتماعی پایین بود وهمه با دید تحقیر بهش نگاه میکردند ولی شبا درس خوند باتمام این سختیها دکتر شد والان45 سالشه ویک متخصص موفقه همه اونایی روزی تحقیرش کردن الان ارزوی هم صحبتی باهاش رو دارن شما هیچی ازون کم ندارید بلکه بیشتر هم دارید 25 سال سنی نیست به امید خدا زودتر لیسانستون رو میگیرید و وارد ارشدمیشید نگران پشتکار همنباشید رخوجون درست میگن وقتی تو درس قرار گرفتید پشتکار و انگیز پیدا میکنید درسته شاید سختیهایی هم سر راحتون باشه اما به خودتون بگید دیگه بسه باید بتون و من موفق میشم همونطورکه خیلیای دیگه شدن اینجوری روزی میرسه که نه تنها به خواستتون رسیدید وبه خودتون افتخار میکنید تمام روزای تلخرو فراموش میکنید وخانوادتونهم به تواناییتون ایمان میارن و بهتون افتخار میکنن فراموش نکنید ادمای بزرگ در سختیهابزرگ شدن انشالله بهترینها براتون اتفاق بیفته:riz304:

محسن ن ک

New member
جملات بامزه ی فامیل دور در کلاه قرمزی 93:

- من دستم بنده،پنج دقیقه احترام خودتو نگه دار!

- یه وقتایی حسش نیست غصه بخوری،غصه رسما تورو
می‌خوره!

- بیشترین شکست هایی که تو زندگیم خوردم بخاطر دروغهایی بود که باید میگفتم و نگفتم!

- شانس یکبار در خونه آدم رو میزنه،بدشانسی دستش رو از رو زنگ بر نمیداره،بدبختی هم که کلا کلید داره !

- وقتی توی یک رابطه دچار احساسات شدید شدی، بدون خودت نیستی،خر درونته!

- انقدر الکی خندیدم که وقتی ناراحتم کسی جدیم نمیگیره!

- آقای مجری ما بی تربیت نیستیم،تربیت داریم منتها صلاح نمیدونیم ازش استفاده کنیم!

- بعضی ها اینقدر قشنگ دروغ میگن،آدم حیفش میاد باور نکنه!

- بطور مشکوکی داره بهم خوش میگذره،فکر کنم دارم میمیرم!

- یه عده آدم هستن که میفهمن که نفهمن اما نمیفهمن که میفهمیم نفهمن!

- باور کنید بعضی وقتها "باشه مرسی " یعنی خفه شو!

- من نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم،اما کسی که نظرش با من مخالف است خر است،تمام شد رفت!

محسن ن ک

New member
ی وقتایی باس گفت واستا بینم
خوشبختی همین لحظس همینجا....همین هوای خوب
تا تهشو بگیر برو

محسن ن ک

New member
خدای خوب من ...

ما برای داشتن تو ریسمان نبسته ایم , دل بسته ایم
همین که حال دلمان خوب است برای ما کافیست
خداي خوب من ...
حسابگرانه تسبیح به دست می گیرم
و از تو بی حساب روزی می خواهم
حسابگرانه ذکر می گویم
و از تو بی حساب نعمت می خواهم
حسابگرانه نماز می خوانم و روزه می گیرم
و از تو بی حساب اجر می خواهم
حسابگرانه صدایت می کنم
و از تو بی حساب توجه می خواهم
حسابگرانه بندگی می کنم
و ازتو بی حساب خدايي می خواهم
همه اش شد ( من ) !
کاش می فهمیدم که همه اش باید (تو ) باشد
مي نازم به خدایی ات ،
که با این همه بی بندگی ، خدایی ات حرف ندارد !!!

mf2009

New member
بذار من داستان کسی رو بگم مردی رو میشناسم که در 25 سالگی در حالی که داشت تو اتوبان با موتور رانندگی میکرد و بیش از 100 کیلوتر بر ساعت هم سرعت داشت ناگهان چیزی کنار جاده حواسش رو به خودش جلب کرد وقتی سر خود را دوباره سمت جاده گرفت فقط یک ثانیه وقت داشت تا تصمیم بگیرد یک کامیون جلویش ناگهان ترمز کرده بود تنها توانست موتور را خم کند و در حالی که به روی زمین کشیده میشد به زیر کامیون رفت و ناگهان درپوش باک بنزین کنده شد و آن اتفاقی که نباید میافتاد افتاد بله موتور آتش گرفت وقتی که به هوش آمد حتی تنفس هم براش میگفتن 75 درصد بدنش سوختگی درجه سه دارد ولی او به جای اینکه تسلیم شود پیش خود تکرار میکرد حتما خدای مهربان حکمتی در این قضیه دارد حتما حکمتی دارد با کمال تعجب او توانست زنده بماند و با روحیه ای که از آن تصادف در خود ایجاد کرده بود تمام توانش را به کار برد و استعدادهایش رو شکوفا کرد در حالی که به سن 40سالگی رسیده بود باز هم سرنوشت روی شومش رو به او نشان داد و در یک مسافرت هوایی هواپیمایش سقوط کرد و او زنده ماند ولی از کمر به پایین فلج شد ولی او باز هم تسلیم نشد و الان یکی از پرنفوذ ترین افراد آمریکاست و همسری زیبا دارد و با اینکه صورتش سوخته و عمل های زیادی انجام داده ولی او از این مشکل فرصتی ساخته و برای انتخابات کنگره سال آینده که نامزد شده این شعار را برای خود انتخاب کرده نگذارید یه فرد زیبای دیگر وارد کنگره آمریکا شود واقعا چه چیز است که باعث میشود چنین فردی به این افتخارات دست پیدا کند و در مقابل فردی مانند مایکل جکسون یا دیگران در اوج شهرت و ثروت دست به خودکشی بزنن ؟
و این همان نیرویی ایمان است . ایمانت را قوی کن و مثبت بیانیش و از کمبودهایت به عنوان سکوی پرس استفاده کن

- - - Updated - - -

بذار من داستان کسی رو بگم مردی رو میشناسم که در 25 سالگی در حالی که داشت تو اتوبان با موتور رانندگی میکرد و بیش از 100 کیلوتر بر ساعت هم سرعت داشت ناگهان چیزی کنار جاده حواسش رو به خودش جلب کرد وقتی سر خود را دوباره سمت جاده گرفت فقط یک ثانیه وقت داشت تا تصمیم بگیرد یک کامیون جلویش ناگهان ترمز کرده بود تنها توانست موتور را خم کند و در حالی که به روی زمین کشیده میشد به زیر کامیون رفت و ناگهان درپوش باک بنزین کنده شد و آن اتفاقی که نباید میافتاد افتاد بله موتور آتش گرفت وقتی که به هوش آمد حتی تنفس هم براش میگفتن 75 درصد بدنش سوختگی درجه سه دارد ولی او به جای اینکه تسلیم شود پیش خود تکرار میکرد حتما خدای مهربان حکمتی در این قضیه دارد حتما حکمتی دارد با کمال تعجب او توانست زنده بماند و با روحیه ای که از آن تصادف در خود ایجاد کرده بود تمام توانش را به کار برد و استعدادهایش رو شکوفا کرد در حالی که به سن 40سالگی رسیده بود باز هم سرنوشت روی شومش رو به او نشان داد و در یک مسافرت هوایی هواپیمایش سقوط کرد و او زنده ماند ولی از کمر به پایین فلج شد ولی او باز هم تسلیم نشد و الان یکی از پرنفوذ ترین افراد آمریکاست و همسری زیبا دارد و با اینکه صورتش سوخته و عمل های زیادی انجام داده ولی او از این مشکل فرصتی ساخته و برای انتخابات کنگره سال آینده که نامزد شده این شعار را برای خود انتخاب کرده نگذارید یه فرد زیبای دیگر وارد کنگره آمریکا شود واقعا چه چیز است که باعث میشود چنین فردی به این افتخارات دست پیدا کند و در مقابل فردی مانند مایکل جکسون یا دیگران در اوج شهرت و ثروت دست به خودکشی بزنن ؟
و این همان نیرویی ایمان است . ایمانت را قوی کن و مثبت بیانیش و از کمبودهایت به عنوان سکوی پرس استفاده کن

ماهسان

New member
راستش من سال قبل تو ی رشته ی دیگه وارد دانشگاه آزاد شدم
ولی همش خودم رو با بچه ی یونی مقایسه میکردم
میگفتم چرا اونها سالم و شادن ولی من بیمار و غمگین....
تازه خود همکلاسی هامم می‌گفتن تو از بین دخترا از همه بزرگتری،چرا اینقدر دیر وارد دانشگاه شدی؟ تو خیلی عقب موندی و...
همش فک میکردم از بقیه کمترم
احساس کمبود اعتماد به نفس و عزت نفس شدیدی داشتم...
اخرشم انصراف دادم
با این حال که میدونستم اگه تلاش کنم به راحتی دروس رو پاس میکنم حداقل.
تازه مشکل دیگه ایی هم دارم که خیلی من رو زمین زده
اونم اینکه توقعم از خانواده م خیلی خیلی زیاده درحالیکه توقعی از خودم خیلی کمه...
و چون اونها توقعات من رو کامل برآورده نمیکنن به شدت افسردگی پ لجن با خودم اضافه میشه
خیلی نا امید و غم زده م...
بچه ها بهم کتاب های خوب تو زمینه هدف اراده پشتکار و شاد زیستن و خلاصه هر چی خودتون میدونید بکارم میاد معرفی کنید لطفا.
از همه ی دوستانی که جواب میدن بسیار متشکرم.

- - - Updated - - -

راستش من سال قبل تو ی رشته ی دیگه وارد دانشگاه آزاد شدم
ولی همش خودم رو با بچه ی یونی مقایسه میکردم
میگفتم چرا اونها سالم و شادن ولی من بیمار و غمگین....
تازه خود همکلاسی هامم می‌گفتن تو از بین دخترا از همه بزرگتری،چرا اینقدر دیر وارد دانشگاه شدی؟ تو خیلی عقب موندی و...
همش فک میکردم از بقیه کمترم
احساس کمبود اعتماد به نفس و عزت نفس شدیدی داشتم...
اخرشم انصراف دادم
با این حال که میدونستم اگه تلاش کنم به راحتی دروس رو پاس میکنم حداقل.
تازه مشکل دیگه ایی هم دارم که خیلی من رو زمین زده
اونم اینکه توقعم از خانواده م خیلی خیلی زیاده درحالیکه توقعی از خودم خیلی کمه...
و چون اونها توقعات من رو کامل برآورده نمیکنن به شدت افسردگی پ لجن با خودم اضافه میشه
خیلی نا امید و غم زده م...
بچه ها بهم کتاب های خوب تو زمینه هدف اراده پشتکار و شاد زیستن و خلاصه هر چی خودتون میدونید بکارم میاد معرفی کنید لطفا.
از همه ی دوستانی که جواب میدن بسیار متشکرم.

دل آرام

New member
سلام ماهسان عزیز
خیلی خوشحالم که بعد از پشت سر گذاشتن یه وقفه که توی زندگی همه ادم ها کم و بیش بالاخره در یه برهه از زندگیشون پیش میاد داری دوباره اهداف وآرزوهاتو دنبال میکنی و به فکر آینده و پیشرفت و کامل تر کردن خودت هستی .
برات آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم .
در مورد اینکه میگی اراده نداری فکر نمیکنم درست باشه همین که با وجود بیماری میخوایی بری دانشگاه خودش کلیه . خیلی از افراد سالم و با داشتن همه امکانات زحمت دانشگاه و درس و تحصیل رو به خودشون نمیدن . حتما مثالهایی رو در اطرافت به صورت زنده دیدی و یا با یک جستجو در اطرافت میتونی پیداشون کنی .
الکی هم به خودت گیر نده که من سنم بالاست و... وقتی خودت به خودت رحم نمیکنی بنابراین دیگرانم به خودشون این اجازه رو میدن که راحت ببرنت زیر سوال و تو رو قضاوت کنن .
بعد میتونی یه گروه ولو مجازی با افرادی که بیماری شما رو دارن تشکیل بدی و دغدغه هاتون و دل نگرانی هاتون و امید و آرزوهاتون رو باهم شریک بشید و از هم انرژی بگیرید . :))
در مورد کتابم من کتاب 4 اثر از فلورانس اسکوال شین رو معرفی میکنم بهت . کتاب صوتیشم تو نت هست میتونی دان کنی و گوشش بدی . من افراد زیادی رو دیدم که با این کتاب ساده زندگیشون رنگ تازه ایی گرفته .

abtin13

New member

- - - Updated - - -

اسم این آقا رو هم اگه بگی خیلی خوب میشه:21:

*فرناز*

New member
من بهت کتاب معجزه شکرگزاری رو پیشنهاد میکنم. دیدگاهت رو نسبت به خودت و زندگیت کاملا عوض میکنه
میتونی فایل پی دی اف این کتاب رو هم دانلود کنی

abtin13

New member
نظر دوستان محترم ولی اگه قرار بود با خوندن یه کتاب آدم از این رو به اون رو بشه که این همه کتاب موفقیت و قرباغه رو قورت بده و پنیر من کجاست و.... هست و خیلی هم مشتری داره.ولی مگه نتیجه ای هم از خوندن این کتابا بدست اومده یا فقط جیب نویسنده ها و ناشرای این کتابا پر شده؟
آدم خودش باید بخواد وگرنه کتاب و داستان عبرت آموز و دعا و طلسم و.... فایده ای نداره.

دل آرام

New member
نظر دوستان محترم ولی اگه قرار بود با خوندن یه کتاب آدم از این رو به اون رو بشه که این همه کتاب موفقیت و قرباغه رو قورت بده و پنیر من کجاست و.... هست و خیلی هم مشتری داره.ولی مگه نتیجه ای هم از خوندن این کتابا بدست اومده یا فقط جیب نویسنده ها و ناشرای این کتابا پر شده؟
آدم خودش باید بخواد وگرنه کتاب و داستان عبرت آموز و دعا و طلسم و.... فایده ای نداره.

هیچ چیز توی این جهان بیهوده نیست هر چیزی وجودش لازمه در جای خودش .
نظر شما هم محترم اما ادما مثل هم نیستن .یکی با یه کتاب ممکنه جرقه ایی تو ذهنش زده بشه یا با یک دعا نوری در قلبش روشن بشه و ...

abtin13

New member
هیچ چیز توی این جهان بیهوده نیست هر چیزی وجودش لازمه در جای خودش .
نظر شما هم محترم اما ادما مثل هم نیستن .یکی با یه کتاب ممکنه جرقه ایی تو ذهنش زده بشه یا با یک دعا نوری در قلبش روشن بشه و ...

چیزای بیهوده که زیادن تو دنیا.اون خودش بحثش جداست.
آدم باید خودش تلاش کنه و بره دنبال اون چیزی که می خواد.حالا هر چی می خواد باشه، پول،علم و..... و گرنه شما 100 سال بشین یه گوشه از صب تا شب دعا کن عمرا از آسمون پول یا علم برات بباره.
"علم را بیاموزید حتی اگر در چین باشد".حالا شما بجای علم بزار ثروت بزار قدرت بزار برتری.برای رسیدن به همه اینها باید تلاش کرد و مشکلات رو تحمل کنیم(تا چین بریم)

*فرناز*

New member

به نظرم این اشتباه از ماست که نمیتونیم از کتابا استفاده مفید ببریم!همیشه از کنار همه مسائل سرسری رد میشیم!
کتاب انتقال دیدگاه و تجربه ها هستش! نمیتونیم که خودمون تمام راههای ممکن طی کنیم

دل آرام

New member
چیزای بیهوده که زیادن تو دنیا.اون خودش بحثش جداست.
آدم باید خودش تلاش کنه و بره دنبال اون چیزی که می خواد.حالا هر چی می خواد باشه، پول،علم و..... و گرنه شما 100 سال بشین یه گوشه از صب تا شب دعا کن عمرا از آسمون پول یا علم برات بباره.
"علم را بیاموزید حتی اگر در چین باشد".حالا شما بجای علم بزار ثروت بزار قدرت بزار برتری.برای رسیدن به همه اینها باید تلاش کرد و مشکلات رو تحمل کنیم(تا چین بریم)

ببین آقای آبتین خان
اینجا تاپیک ماهسانه و خود ایشون خواستن که کتاب بهشون معرفی بشه .
ومنم اصلا قصد مناظره با شما رو ندارم . چون دنیای من و شما از زمین تا اسمون فرق داره .

در مورد دعا کردن خود خدا گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را . پس یقینا دعا کردن تاثیر داره . ولی خیلی نکته ها داره که باید رعایت شه این وسط . که از حوصله بحث خارجه .
منم حرفم این نبود که خود ادم نباید کاری بکنه شما چطوری چنین برداشتی کردین الله اعلم .

موفق باشید .

abtin13

New member
ببین آقای آبتین خان
اینجا تاپیک ماهسانه و خود ایشون خواستن که کتاب بهشون معرفی بشه .
ومنم اصلا قصد مناظره با شما رو ندارم . چون دنیای من و شما از زمین تا اسمون فرق داره .

در مورد دعا کردن خود خدا گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را . پس یقینا دعا کردن تاثیر داره . ولی خیلی نکته ها داره که باید رعایت شه این وسط . که از حوصله بحث خارجه .
منم حرفم این نبود که خود ادم نباید کاری بکنه شما چطوری چنین برداشتی کردین الله اعلم .

موفق باشید .

یکم به خودتون مسلط باشین:tsimuzpzwoap1t9y3o7.البته که تاپیک ماهسانه ولی اولتیماتوم نداده که فقط بیایین کتاب معرفی کنین.مشاوره خواسته.هر کسی هم نظری داده.شما هم لازم نیست از طرف خدا برای بقیه تعیین تکلیف کنید.خدا خودش صلاح بدونه هر کاری بخواد می کنه.
:smiliess (1): دیگه هم نقل قول نکنین

دل آرام

New member
یکم به خودتون مسلط باشین:tsimuzpzwoap1t9y3o7.البته که تاپیک ماهسانه ولی اولتیماتوم نداده که فقط بیایین کتاب معرفی کنین.مشاوره خواسته.هر کسی هم نظری داده.شما هم لازم نیست از طرف خدا برای بقیه تعیین تکلیف کنید.خدا خودش صلاح بدونه هر کاری بخواد می کنه.
:smiliess (1): دیگه هم نقل قول نکنین

من شما رو از نزدیک دیدم و به خصوصیات اخلاقی شما واقفم خوشبختانه.
ادامه این بحث اصلا در شان من نیست .
متشکرم . :))

abtin13

New member
من شما رو از نزدیک دیدم و به خصوصیات اخلاقی شما واقفم خوشبختانه.
ادامه این بحث اصلا در شان من نیست .
متشکرم . :))

چشمتون روشن:25r30wi:
مردم همیشه از نداشته های خودشون مایه میزارن.شما هم که از "شان" مایه گذاشتی:(50):
با تشکر

آخرین ویرایش:

ماهسان

New member
تو تاپیک من بهم توهین نکنید!
من خواستم دوستان بهم کتاب معرفی کنن!
پس جای بحث نمی مونه!
بچه ها من الان از پیش دکتر جراح میام
میگه دیسک شدید داری به نخاعت داره آسیب میزنه باید جراحی شی!
بچه ها عمل دیسک چطوریاست؟
میگن 6،7 میلیون خرج داره!
من مهر باید برم دانشگاه
خیلی استرس دارم
الان اخلاقم با خانوادم مثل هاپو شده!
راست میگن که هر چی سنگه گیر پای لنگه...
التماس دعا دارم از همه....

بالا