دختر پسر همه بیان جوااااااااااااااااااااااا ب بدن

Nr1

Well-known member
واسه پسرا فک نکنم سخت باشه احساسشونو بگن اما واسه دخترا محدودیت عرفی وجود داره تو دخترا فک کنم شایع تر باشه ...........

arezoo90

New member
این کشش یعنی طبیعت...........
هردوجنس به طور طبیعی جذب هم میشن چون هردوجنس به تنهایی یه نقص هایی دارند وبه کمک هم کامل میشن درکنارهم..........
فقط فیزیکی نیست یا اینکه به خاطر همدلی وهم صحبتی درسته اینا هم خیلی تاثیر گذارن ولی..........

حتی اگه فردی خوش گذرونترین وپولدارترین ادم دنیا باشه وهمه چی رو باخیال راحت به دست بیاره وقتی یه لحظه تنها میشه یه کسی رو میخواد درکنارش که همیشگی باشه...
جواب این سوالو همه میدونن...........همه میدونن جای خالی اون فرد با هیچکس وهیچ چیزی پرنمیشه........
مثل خدا..........
مثل پدرومادر.........
نبودشون باعث میشه روح ادم احساس تهی بودن داشته باشه...... احساس خلاء........

Ana67

Well-known member
دخترا:تاحالا شده عاشق یک پسر بشین اما بهش نگین و اون رو توخودتون نگه دارین؟

پسرا: هم مثل دخترا تاحالا عاشق دختری شدید اما بهش نگفته باشین؟

نهههههه.
بعضیا ی کاری میکنن ادم عاشقی رو فراموش کنه

zErOOn3

Well-known member
نهههههه.
بعضیا ی کاری میکنن ادم عاشقی رو فراموش کنه

سلام ...

یه نمونـــش همین ...

طرز فکرا می فرقه و چجگونه می تونیم اونی که مدنظره رو برسونیم .... ؟

(البته یـــ موقه اشتبـــ نشه و بــ دل نه وگیرینــا : منظور تفاوت فکره و تفاسیر و ... بود )

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...
واسه پسرا که سختتره جونشون درمیاد تا ی دوست دارم بگن!
نمی دونیم تا حالا تو این چندین سال زندگی یه بار گفتیمش یا نه ؟ (تو دلی زیاده ولی ... ولی خبـــ آدم خجالتی و قابلمه پر ـــه آش)
تکبیییببببببیر:p
:thumbsupsmileyanim:
نتیجه بحث تا اینجا:
همه طفره رفتن از ج دادن جز ی ادم crazy !
مــام موندیم ...

آقا یه چیزایی به اون سوال باید اضاف کنیم فکنیم ... مثلا یه چــرا ؟

gentelman70

New member
دخترا:تاحالا شده عاشق یک پسر بشین اما بهش نگین و اون رو توخودتون نگه دارین؟

پسرا: هم مثل دخترا تاحالا عاشق دختری شدید اما بهش نگفته باشین؟

من عاشق همه هستم اما نمیگم
ولی عشق من حدود داره
از1 شروع میشه تا 1000
حالا بیاب بیشتر عاشق کی بیدم

آره شدیم نگفتیم گفتیم اون گفت من گفتم نه اون گفت نه من گفتم یا یکی گفت اون یکی نگفت بهش گفتم بهش بگه نگفت، حسودی کرد من حسودی کردم نگفتم دو نفر تا حالا خواستگاری ازم کردنیه من رد دادم ولی من یه بار خواستگاری کردمیه به من رد دادن زندگیه داریما وا
کسی که دوست داشتم مرد یکی زنده است یکی واسم مرد یکی من واسش مردم و گاهی اون واسم مرد

- - - Updated - - -

هی تو روحت دنیا

shima.sh

New member
آخی چه بحث جالبیس .................... :thumbsupsmileyanim: ....
به نظرم اونا که میگن عشق و عاشق شدن رو قبول ندارن یا میگن کاش این اتفاق براشون نیوفته یا نیوفتاده یا ............... بیشتر از بقیه عاشقن ...............
من که به شخصه زندگی بدون عشقا بی معنی و بی احساس و سرد میدونم و به نظرم آدم با عاشق شدنه که طعم زندگی رو میچشه ............ حالا عشق به چیزای مختلف که یکیشم جنس مخالفه که قابل انکارم نیستش ........
696419_romanticdin.gif

شفيع

Well-known member
آخی چه بحث جالبیس .................... :thumbsupsmileyanim: ....
به نظرم اونا که میگن عشق و عاشق شدن رو قبول ندارن یا میگن کاش این اتفاق براشون نیوفته یا نیوفتاده یا ............... بیشتر از بقیه عاشقن ...............
من که به شخصه زندگی بدون عشقا بی معنی و بی احساس و سرد میدونم و به نظرم آدم با عاشق شدنه که طعم زندگی رو میچشه ............ حالا عشق به چیزای مختلف که یکیشم جنس مخالفه که قابل انکارم نیستش ........
696419_romanticdin.gif
منم جزو کدوم گروهم؟؟؟؟؟؟

بالا