دختر پسر همه بیان جوااااااااااااااااااااااا ب بدن

baran71

New member
دخترا:تاحالا شده عاشق یک پسر بشین اما بهش نگین و اون رو توخودتون نگه دارین؟

پسرا: هم مثل دخترا تاحالا عاشق دختری شدید اما بهش نگفته باشین؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

mw.ashel

New member
دخترا:تاحالا شده عاشق یک پسر بشین اما بهش نگین و اون رو توخودتون نگه دارین؟

پسرا: هم مثل دخترا تاحالا عاشق دختری شدید اما بهش نگفته باشین؟

تا الان که خدا رو شکر نشده و بعد اینم فکر نکنم اتفاق بیفته چون من در زندگیم دوست ندارم عاشق بشم و یا کسی رو عاشق خودم بکنم و نیازی هم به عشق ندارم چون همشون تو جامعمون توخالی اند و فقط عشق رو عشق الهی میدونم.
با خدا باش و پادشاهی کن

M@RY@M

New member
تا الان که خدا رو شکر نشده و بعد اینم فکر نکنم اتفاق بیفته چون من در زندگیم دوست ندارم عاشق بشم و یا کسی رو عاشق خودم بکنم و نیازی هم به عشق ندارم چون همشون تو جامعمون توخالی اند و فقط عشق رو عشق الهی میدونم.
با خدا باش و پادشاهی کن

زهراجونم,پس اين كه آدم از عشق زميني ميتونه به عشق خدايي برسه چي ميشه؟
عشق چيز مقدسيه و درواقع توي جامعه ما خيليها خرابش كردن و اوني كه بهش ميگن عشق اصلا عشق نيست و به قول خودت يه چيز توخاليه...

shiva3322

New member
به قول بزرگی

فکر میکنم هنوز برای انسانها حرف زدن از عشق زوده و به اون بلوغی نرسیدن که بتونن عشق رو اونطور که واقعیتش هست تجربه کنند

به هر حال عشق واقعی قابل ستایشه و خیلی از اون چیزی که بهش میگن عشق زود گذر یا تو خالی یا هوس فاصله داره

و البته عاشق واقعی هم قابل احترام هست

نوتر

New member
خدارو شکر این تستای تغذیه اجازه نداده سرمو بلند کنم از کتاب.
تا اومدم سرمو از کتاب بردارم گفتن عاغا وقتشه ارشد بدی.
تا اومدیم سرمونو از ارشد بلند کنیم گفتن عاغا پایان نامت پس چی میشه؟؟
تا اومدم سرمو از پایان نامه بلند کنم گفتند یعنی واقعا نمیخوای دکترا شرکت کنی؟
الانم سرم تو کتابای خودمه. فک کنم آخر سر با کتاب I..Q..B تغذیه ازدواج کنم. میگن کتابه خوبیه کاملا سازش پذیره. مبارکم باشه:thanks:

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
با خدا باش و پادشاهی کن
با خدا باش و پادشاهی کن!!!:5:خود همون خدا شما رو نیمه ی یه نفر دیگه افریده! شما دیگه خیلی افراطی هستین:smilies:

رفع اسپم: تا حالا از یه پسر خوشمم نیومده چه برسه عاشق بشم،ولی اگه یه روز عاشق بشم و با کسی باشم دلم میخواد عشق اول و اخرم باشه:sarma:

محسن ن ک

New member
با خدا باش و پادشاهی کن!!!:5:خود همون خدا شما رو نیمه ی یه نفر دیگه افریده! شما دیگه خیلی افراطی هستین:smilies:

رفع اسپم: تا حالا از یه پسر خوشمم نیومده چه برسه عاشق بشم،ولی اگه یه روز عاشق بشم و با کسی باشم دلم میخواد عشق اول و اخرم باشه:sarma:

یعنی خدا وکیلی راست میگی؟

ROJO

New member
یعنی خدا وکیلی راست میگی؟

بله! یکم اعتماد بنفسم بالاس، تا حالا کسیو همسطح خودم ندیدم:rolleyessmileyanim::riz481:
بعدشم ازونایی نیستم که تا یه پسر پولدار یا تحصیل کرده میبینن هوایی میشن، در واقع ازینجور دخترا اووقم میگیره:painting:

shayeste12

New member
نه والا
نمیدونم من یه چیزیم هست که تاحالاعاشق پسری نشدم یا پسر خوب ندیدم ویااصلا وجود ندارد:smiliess (12):

MRT

New member
من تاحالا شده کسی رو دوست داشته باشم و برای ازدواج مورد خوبی بدونمش اما:ad54ad:
میدونید که بین دوست داشتن و عاشق بودن خیلی اختلاف.:idea_majidonline:
بعدش هم عاشق شدن به نظر من بعد از ازدواج و اگه قبل از ازدواج فقط به دلت بود هم :dadad4:
کافیه.(بعدش هم عشق واقعی چمن نیست که همین جوری گیرت بیاد):thumbsupsmileyanim:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

arezoo90

New member
یکی میگفت:اگه عاشق کسی بشی(عشق واقعی) ونتونی بهش بگی و تو دلت بمونه اگه بمیری شهیدی.........
عشق قشنگه منتها اگرعاشق ومعشوقش رسم دانند.....
تا حالا نه اتفاق نیفتاده....سخت اتفاق میفته....اگر اتفاق بیفته.....تبدیل به حادثه ی عشق میشه....
(اگردر زندگی جرات عاشق شدن را نداری
لااقل شعور معشوقه بودن را داشته باش....)

(عشق به خدا بحث دیگه ای زمینی نیست ازجنس دیگری ست)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mj1919

GIsu

New member
نخیررررررررم من عاشق هیچ پسری نمیشم چون ارزش نداره

parastar tbz

New member
خودم اره شدم البته همسرم.
ولی من بگم همسرم میگفت که یکسال هست که منو دوسسم داشت و عاشقم بود .به خدا وقتی اینو گفت تو جلسه خواستگاری با زور خودمو نگه داشتم که عجببب پس عاشق شده بودی؟؟؟؟به قول ترکا که میگن : دا ایشی قال دی آلاهین الین دَ(تنها خدا میتونه کمکش کنه)
هی من بهش بعد عقدمون میگفتم اخرشم خودش گفت: اره بابا خیلی وقته از دست رفتم از دست عشق.

بالا