دخترا کدومین؟!

elham2012

New member
من؟
بگم؟
بیخیال بیاید بریم بیرون ببینید چه تیپیم
آخه اینجا با صداقت حرف بزنی تحقیرت میکنن
شرمنده اگه اسپم شد
چرا مریم جونم؟هیچکس حق نداره کسیو به خاطر اعتقادش تحقیر کنه..جزبدترین گناهانه تو اسلام و خدا گفته از حق خودش میگذره ولی از حق بنده هاش نه..
آدم ها با هر تیپو پوششی انسانن و برترین مخلوق خدا،درسته باید از دستورات دین پیروی کرد و برای به کمال رسیدن جز ملزوماته سفرمونه،بهتره بتونیم همدیگه رو
قانع کنیم که فلان حجاب بهتره ولی تحقیر همدیگه هرگز..

من خودم به مورد 5 نزدیکم،ولی یه چندباری که خواستم برم عروسی از 1 استفاده کردم:rolleyessmileyanim:
اگه بدونین چقدر باحال بود و ادم احساس راحتی میکرد که نمیخواد چادرو دور خودش بپیچه،تجربه متفاوتیه.

saya

New member
هیچکدووووم...یعنی من انقد نادرم:5:

منم هیچکدوووم....
d2qhyh9e80kfuxj991a.gif
k2n8eixl9oh35ohys1.gif

jojo1991

New member
هیچکدوم نیستم
8 نیستم
اما نسبت به بقیه نزدیک به 8 هستم نه با این شدت حالا
معمولی ام

bioshimi93

New member
نه 1 نه 10 فقط حالت متعادل خوبه به نظرم 5 بهتره همیشه سر مسئله حجاب بحث بوده دیگه نمیخوام بحث کنم

@parisa

New member
در جواب من از قران ایه اوردم شما از رساله که نوشته یک انسانه جواب میارید یعنی واقعا شما کلام خدا رو با کلام انسان در یک جایگاه میدونید ؟ یعنی خدا خودش نمی تونسته بگه چادر بپوشید بعد ما بیایم حرف یکی رو قبول کنیم که معصوم نیست ؟ من که حرف خدا رو قبول دارم نه حرف یک مخلوقی که شما حتی ننوشتی رساله کی هست
داداش من بهتره برای برطرف شدن شبهاتی که براتون پیش اومده سری به لینک های زیر بزنید تا بتونید راهنمای بهتری برای خواهر وهمسر آیندتون باشید.......!
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...B26HyHrqfyt2Pp1oOg1DCYQ&bvm=bv.51156542,d.Yms

http://www.google.com/url?sa=t&rct=...x7Oa8dQT2rTUw3aYKetNnNw&bvm=bv.51156542,d.Yms

saharandishe

New member
میدونی چرا چون حجاب تو اسلام یه چیز اختیاری تو اسلام یعنی خدا توصیه کرده که حجاب باشه ولی نگفته چقدر برای همین هر زنی میتونه حجاب رو به اون حدی که فکر میکنه به دینش لطمه نمیزنه حفظ کنه حالا این برای یکی مانتو هست برای یکی چادر و برای یکی هیچ کدوم خدا در این مورد زنان رو آزاد گذاشته و تو اسلام کسی که حجاب رو رعایت نکنه نه مجرمه نه کافر و کسی هم که چادر بپوشه حتما بهشتی نیست اون چیزی که باعث تفاوت ما میشه نه یه تیکه پارچش بلکه اون عقیده ماست اون اعمال نیک ماست خودمونو با این که حالا من چادریم پس حتما دختر خوبیم گول نزنیم به فکر اعمال خوب باش نه این چیزها

خداوندمیفرمایندلااکراه فی الدین:اجباری درپذیرش دین نیست،ولی اگه اون روپذیرفتین بایدهمه مراتب اون روهمونطورکه گفته شده به جابیارید،درانجام اعمالی که خداوندبرای ماواجب قراردادندنمیتونیم سلیقه ای عمل کنیم؟؟؟!!!الله تعالی به خلق خود اینگونه خطاب آورده است:

یا ایها النبی قل لازواجک وبناتک ونساء المؤمنین یدنین علیهن من جلابیبهن ذلک ادنى ان یعرفن فلا یؤذین وکان الله غفورا رحیما

اى پیامبر، به همسران خود و دختران خود و همسران مؤمنان بگو که لباس هاى خود را بلند کنند تا تمام بدنشان را در بر بگیرد و بپوشاند زیرا این کمترین حدیست که بوسیله اش (بعنوان زنان پرهیزگار) شناخته خواهند شد و مورد اهانت قرار نخواهند گرفت. خداست عفو کننده، مهربان ترین.
که فکرنمیکنم این عبارت این معنی روبده که هرکسی هرجوردلش خواست حجاب بگیره؟یک مسلمان درهمه زمینه هابایدرعایت کنه،وداشتن حجاب اعمال بدماروتوجیه نمیکنه!همونطورکه اعمال خوب نداشتن حجاب روتوجیه نمیکنه!!!

مَنْ عَمِلَ صالِحًا مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثی وَ هُوَ مُوءْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیاةً طَیِّبَةً وَ لَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ ما کانُوا یَعْمَلُونَ. (نحل: ۹۷)

هر مرد و زنی که کردار شایسته انجام دهد و با ایمان باشد، آنان را زندگی نیکو و پاکیزه می دهیم و به بهتر از آنچه عمل کرده اند، می بخشیم.

این شایستگی، برگرفته از درون پاک و خویشتن داری انسان است. حق تعالی دراین باره می فرماید:

یا بَنی آدَمَ قَدْ أَنْزَلْنا عَلَیْکُمْ لِباسًا یُواری سَوْآتِکُمْ وَ ریشًا وَ لِباسُ التَّقْوی ذلِکَ خَیْرٌ ذلِکَ مِنْ آیاتِ اللّهِ لَعَلَّهُمْ یَذَّکَّرُونَ. (اعراف: ۲۶)

ای فرزند آدم، بر شما پوششی فرستادیم تا زشتی هایتان را بپوشانید و تن را بیارایید و پوشش تقوا، نیکوترین جامه است و این [لباس] از نشانه های خداست تا نعمت های پروردگار را یاد آورند.

خداوند کریم در ادامه می فرماید:

یا بَنی آدَمَ لا یَفْتِنَنَّکُمُ الشَّیْطانُ کَما أَخْرَجَ أَبَوَیْکُمْ مِنَ الْجَنَّةِ یَنْزِعُ عَنْهُما لِباسَهُما لِیُرِیَهُما سَوْآتِهِما… . (اعراف: ۲۷)

ای فرزند آدم، مبادا شیطان شما را بفریبد چنان که پدر و مادرتان را از بهشت بیرون ساخت و جامه عفت از تن آنان به در آورد تا زشتی هایشان را نمایان سازد.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

Maryam.A

Well-known member

کاش به جای حجاب
حیا اجباری بود
شرف اجباری بود،
راستی و درستی اجباری بود
کاش داشتن معرفت و وجدان اجباری بود!

fzare

New member
بسته به موقعيت و فضاي اطرافم 6-7-8
البته گاهي هم چادر ميپوشم

iranian girl

New member
تاپیک خوبیه.. ممنون.. جالبه برام چون منم دو روزه خیلی درگیر حجاب شدم, اتفاقا سراغ تفسیر آیات حجاب هم رفتم ... راستش من مثل 6 ام ولی کمی موهام بیرونه( جای هدبنده مو!!) با آرایش ملایم ولی چند وقته عذاب وجدان دارم:tsimuzpzwoap1t9y3o7 مامانم میگه تو این دوره زمونه این حد جلب توجه نیست.. به نظر خودم هم حجاب بیشتر از نظر جلب توجه مهمه و با توجه به عرف و فرهنگ جامعه هم متناسب میشه و از قرآن هم اینو فهمیدم اما چون احکامی که واسش گفتن جور دیگست خیلی درگیرم کرده.. ولی نمیتونمم حجاب کنم.. اصلا بهم نمیاد!!!

sara77

New member
طرفای شماره ی 8هستم حالا موهام مشخص هست ولی شماره ی 9 و 10رو قبول ندارم شماره ی1 رو هم قبول ندارم
باید یه لباسی باشه که احساس راحتی کنی نه اینکه بخای اذیت شی :1dco2x0p1lilzhfpg1t

shiva3322

New member
با اینکه اصلا دوس ندارم وارد اینجور بحثا بشم..اما واقعا دیگه کفر آدم درمیاد..اگه میشه لطفا انقد در مورد هم نسخه نپچیم..چه رفتاریه.. یکی میاد مانتوییارو میکوبه اونیکی چادریارو..والا انقدرام که پسرا فکر میکنن بین دختر مانتویی و چادری فرق هس که یکی خودشو فرشته بدونه و اونیکی بی بند وبار اینطور نیس دخترا همو بیشتر از این حرفا قبول دارن و میشناسن...یعنی چی؟؟ یکی بیاد بگه جز این مورد اونیکیا افتضاحن..خب نظرته..مجبور نیستی که به دیگران توهین کنی وواقعا آدم حس میکنه به شعورش توهین میشه..اگه مانتو بد بود ممنوعش میکردن پس این حرفا بی مورده..در ضمن همه هزاران بار شنیدیم که همانا عزیزترین شما نزد خدا با تقواترین شماست..تقوا هزار جنبه نداره نه فقط یه جنبه..چادری و مانتو یی هر دو محترمن..هرکسی یه طرز فکری داره و مطمئن باشید هیچ دختر فهمیده ای نیازی به جلوه گری و نگاهها نداره فقط شاید یکی با مانتو راحتره..زشته..جمعش کنید..قرار نیس در مورد هم قضاوت کنیم..قاضی القضات خداس..خودش میدونه کی بهتره ما فوقش بتونیم همو امر به معروف بکنیم..بیشتر از این وظیفه ای نداریم.

6 , 7, 8

آخرین ویرایش:

sara77

New member
6-7-8-9-10هم خوفند ولی خوف باید مراقب باشند

مراقب چی باشن؟/؟؟؟؟؟
چه فرقی میکنه الان یکی مثل شماره ی 8 باشه یکی مثل 7 ینی اون یه ذره مو میخاد خوبو بد رو از هم جدا کنه یا مثلا بهشت و جهنم ادمی رو تعیین کنه
پس من از همینجا میگم ترجیه میدم تو همون جهنم بمونم :14:

rotbeyek92

New member
هیچکدوم..
تقریبا بین 8 و 9 ولی اصلا شبیه این عکسا نه.. خیلی اسپرت تر..

نوتر

New member
مراقب چی باشن؟/؟؟؟؟؟
چه فرقی میکنه الان یکی مثل شماره ی 8 باشه یکی مثل 7 ینی اون یه ذره مو میخاد خوبو بد رو از هم جدا کنه یا مثلا بهشت و جهنم ادمی رو تعیین کنه
پس من از همینجا میگم ترجیه میدم تو همون جهنم بمونم :14:

خخ یعنی الان میخوای توجیه کنی تیپتو یعنی!!!!!!!!:25r30wi:

بالا