دانش آموز ویدئوی «شیب، بام!؟» بازیگر «پایتخت4» شد

N@RVIN

Well-known member
]

ویژه برنامه «بهار نارنج» به تهیه کنندگی و اجرای احسان علیخانی همچون روال ویژه برنامه‌های تحویل سال این تهیه کننده با نمایش دکلمه و تصاویری از حرم امام رضا (ع) شروع شد با دیده شدن دکور این برنامه و طراحی زیبا و منحصر بفردش همچنین سفره هفت‌سین با سبزه‌ای به شکل خانه خدا مخاطبان را منتظر دیدن برنامه‌ای جالب از علیخانی کرد.

طبق روال گذشته احسان علیخانی همیشه به دنبال سوژه‌های ناب و ویژه برای برنامه خود بوده است و امسال نیز با دعوت از مهمانان خاص به رویه سابق خود ادامه داد. مهم ترین بخش برنامه بهار نارنج به گفته احسان علیخانی حضور چهره ای ناشناس به اسم «بی‍ژن» بود.

بیژن در کودکی هنگام پاسخگویی به سوالهای معلمش جوابهای نادرستی داده بود و این معلم پس از چند سال فیلم او را در فضای مجازی پخش کرد به دنبال این موضوع همکلاسی‌ها بچه‌محل‌ها و دوستان «بیژن»به مسخره کردن او و گفتن الفاضی چون شیپ، سبب ترک تحصیل او شدند و اکنون این نوجوان به بنایی در ساختمان‌ها می‌پردازد محسن تنابنده با شنیدن قصه زندگی بیژن گفت: این موضوع شاید در ابتدا با نمک باشد اما عواقب تلخی را به دنبال دارد من به خاطر جبران این تلخی هایی که «بیژن» تا به امروز کشیده پیشنهاد بازی در نقش پسر سرباز بهبود فریبا در «پایتخت 4» را به او می‌دهم.[/b]

بیژن با حضور در برنامه بهار نارنج اعلام کرد که به خاطر انتشار این ویدئو خیلی زجر کشیده و مجبور به ترک تحصیل شده و حالا هم به عنوان کارگر ساختمانی کار می کند.

محسن تنابنده با شنیدن سخنان این جوان روی آنتن زنده قول داد که بیژن در مجموعه پایتخت 4 بازیگر یکی از نقش های اصلی خواهد بود.

وی گفت: در سری سوم سریال پایتخت بهبود با بازی مهران احمدی یک پسر داشت که به سربازی رفته بود و حالا این پسر برگشته و نقشش را بیژن بازی خواهد.

تاریخ انتشار : شنبه 1 فروردین 1394 ساعت 16:29 | شماره خبر : 1875602071779800335

آخرین ویرایش:

PSyChoO

New member
عاقا الان پایتخت 4 امسال پخش داره میشه؟:دی
جمله رو:))))
شکلک یگ عادم از دنیا بی خبر:

N@RVIN

Well-known member
پی نوشت :

این جریان منو یاد دو تا چیز انداخت

یکی "عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد "

یکی هم اینکه هیچ کاری تو دنیا بی حکمت نیست حتی بدترین اتفاقات البته من همیشه به این موضوع اعتقاد دارم ولی گاهی یچیزایی مثل تیکه های یه پازل یه باورهایی رو کامل میکنه :)

"قانون علت و معلول طراحی بی نظیر جهان خداست "

آره ولی نکروز اگه تو هم یه سری به آقای تنابنده بزنی احتمال اینکه نقش سرباز فراری که رفیق همین بیژن باشه رو بهت بده خیلی زیاده.:black_eyed:

آخ آخ گفتی الان من باید پادگان باشم
یه وقت سرهنگ بفهمه من نیستم یه روز غیبت برام میزنه و یه روز غیبت مساویه با سه روز اضافه خدمت :|

- - - Updated - - -

آره ولی نکروز اگه تو هم یه سری به آقای تنابنده بزنی احتمال اینکه نقش سرباز فراری که رفیق همین بیژن باشه رو بهت بده خیلی زیاده.:black_eyed:

آخ آخ گفتی الان من باید پادگان باشم
یه وقت سرهنگ بفهمه من نیستم یه روز غیبت برام میزنه و یه روز غیبت مساویه با سه روز اضافه خدمت :|

Ana67

Well-known member
بازم سریال پایتخت....!!!!:65d6a5d6s:
صدا و سیما شور یه چیزو در میاره دیگه.:13:

Ana67

Well-known member
پایتختم شده زیرآسمان شهر اه اه حال به هم زنه حالا اینو شاید بخاطر بیژن مردم ببینن

واقعا حال بهم زنه سریال پایتخت.:14:واسه اینکه بیننده داشته باشه این پسره رو گذاشتن.اینم یه جور فریب دادن مردمه

کجاش خوبه اه بابا خیلی اعصاب خوردکن شده البته راس میگی علیرضا خمسه عالیه

انیشتن میگه من دو چیز رو هنوز نشناختم یکی خدا یکی زنان
.
.
.
.
شاید اولی رو بشناسم ولی دومی نه
الان دقیقا حرفام ر تایید کردی یا تکذیب :|
خوب نیس بعد میگی عالیه :|

- - - Updated - - -

کجاش خوبه اه بابا خیلی اعصاب خوردکن شده البته راس میگی علیرضا خمسه عالیه

.
.
.
.

dr.bahar1986

New member
واقعا حال بهم زنه سریال پایتخت.:14:واسه اینکه بیننده داشته باشه این پسره رو گذاشتن.اینم یه جور فریب دادن مردمه

دقیقا واسه همین اینو آوردن وگرنه مشخصه که گربه محض رضای خدا موش نمیگیره براشون منفعت داره مردم رو دچار عذاب وجدان کردن حالا به هوای این طفلک همه میخوان فیلم ببینم بازم برای پسره بد نمیشه

- - - Updated - - -

دقیقا واسه همین اینو آوردن وگرنه مشخصه که گربه محض رضای خدا موش نمیگیره براشون منفعت داره مردم رو دچار عذاب وجدان کردن حالا به هوای این طفلک همه میخوان فیلم ببینم بازم برای پسره بد نمیشه

dr.bahar1986

New member
.
.
.
.

- - - Updated - - -

.
.
.
.

خب تو که از انیشتین بهتر نیستی تو خماریش بمون هرچند منظورم تابلو بود :)

بالا