دانشجویان نمونه دانشگاههای وزارت بهداشت و کشوری

alimaleki_jamshid

New member
سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی دوستان و دانشجویان گرامی خصوصا دانشجویان نمونه دانشگاههای وزارت بهداشت و کشوری
می خواستم از دوستانی که امسال دانشجوی نمونه ی کشوری شدن یه درخواست داشته باشم که امیدوارم جواب این درخواست رو بدن و اون هم اینکه اگه بشه لطف کنن یه خلاصه ای از رزومه شون رو اینجا بزارن یا اگر براشون مقدور نیست یا عذر دارن برای این مساله می تونن به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنن.
پیشاپیش از همکاری شما دانشجویان نمونه تشکر و قدر دانی می نمایم

آخرین ویرایش:

@... zahra

New member
من دانشجوی ممتازم
از آخر اولم
وگرنه رزومه سهله مدرکمو میدادم:25r30wi:

antenyus

Active member
والا اگه بگم نمونه ام هم ریا میشه ... هم دروغ...... :smiliess (5):

نه متاسفانه نمونه نیستم.............:sarma:

alimaleki_jamshid

New member
باهم دوستان
گویا کسی از دانشجویان نمونه اینجا نیستن.
حقیقتا بنده توی سایت تحقیقاتی ResearchGate که یک سایت بین المللی(البته مرکزش فکر می کنم در آلمان هست) هست میرم جواب اکثر سوالاتم رو میگیرم اما توی سایت های ایرانی....
جالبه...
برای تمامی دوستان ارزوی موفقیت دارم.

نوتر

New member
سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی دوستان و دانشجویان گرامی خصوصا دانشجویان نمونه دانشگاههای وزارت بهداشت و کشوری
می خواستم از دوستانی که امسال دانشجوی نمونه ی کشوری شدن یه درخواست داشته باشم که امیدوارم جواب این درخواست رو بدن و اون هم اینکه اگه بشه لطف کنن یه خلاصه ای از رزومه شون رو اینجا بزارن یا اگر براشون مقدور نیست یا عذر دارن برای این مساله می تونن به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنن.
پیشاپیش از همکاری شما دانشجویان نمونه تشکر و قدر دانی می نمایم
عزیزم دانشجوی نمونه رزومه نمیخواد که.
یکم پارتی میخواد
یکم بابا و مامان عضو هیئت علمی میخواد
یکم باید داییت دستش تو کار باشه
یکم رئیس دانشگاه شوهر خاله ت باشه
یکمم داور اگه عمو جونت باشه کلا میشی دانشجوی نمونه کشوری.
دوست خوبم شما اگه تونستی دانشجویی که بورسیه میشه خارج و رزومه ی سنگین و خوب داره برای من بفرستی منم میتونم برای شما رزومه ی دانشجوی نمونه رو بفرستم.

varia

Well-known member
یکم پارتی میخواد
دوست خوبم شما اگه تونستی دانشجویی که بورسیه میشه خارج و رزومه ی سنگین و خوب داره برای من بفرستی منم میتونم برای شما رزومه ی دانشجوی نمونه رو بفرستم.

البته مسائل دیگه ای هم هست که نوتر جان نمیتونن مطرح کنن!!!!

alimaleki_jamshid

New member
یکم پارتی میخواد

سلام و درود بر تمامی دانشجویان عزیز خصوصا نوتر گرامی
نظر جنابعالی بسیار محترم هست.
اما اون طوریا هم که شما می فرمایید نیست.
بله بالاخره دوستانی که این موارد رو دارن یک پوان مثبتی براشون محسوب میشه اما فکر نمی کنم تمامی موارد به اینها وابسته باشه.
من دو سال پیاپی دانشجوی نمونه ی دانشگاه خودمون شدم ولی هیچ کدوم از این موارد رو هم نداشتم.
ولی برای دانشجوی نمونه ی کشوری شدن امسال بسیار امیدوار بودم ولی گویا دوستان بیشتر کار کرده بودن و رزومه ی سنگینتری داشتند...
ان شالله در مقاطع بعدی...
با ارزوی موفقیت برای دوستان عزیز.
توکل بر خدا...

varia

Well-known member
سلام و درود بر تمامی دانشجویان عزیز خصوصا نوتر گرامی
نظر جنابعالی بسیار محترم هست.
اما اون طوریا هم که شما می فرمایید نیست.
بله بالاخره دوستانی که این موارد رو دارن یک پوان مثبتی براشون محسوب میشه اما فکر نمی کنم تمامی موارد به اینها وابسته باشه.
من دو سال پیاپی دانشجوی نمونه ی دانشگاه خودمون شدم ولی هیچ کدوم از این موارد رو هم نداشتم.
ولی برای دانشجوی نمونه ی کشوری شدن امسال بسیار امیدوار بودم ولی گویا دوستان بیشتر کار کرده بودن و رزومه ی سنگینتری داشتند...
ان شالله در مقاطع بعدی...
با ارزوی موفقیت برای دوستان عزیز.
توکل بر خدا...
آقای مالکی منم با نظر نوتر موافقم. قبول در برخی موارد اشتباهاتی میشه و دانشجوی نمونه رو بر حسب رزومه انتخاب میکنن ولی درستش اونایی هست که نوتر میگه. البته واسه دانشجوی نمونه دانشکده آره رزومه (معدل و فعالیتهای پژوهشی و تشکیلاتی)رو در نظر میگیرن ولی واسه دانشگاه و کشوری مهم اونایی هست که نوتر فرمود! ایشالا واسه سالهای بعد نمونه تر بشید.
:ad54ad:

Tarsa

New member
والا تا جایی که من خبر دارم بیشتر امسال طرح های تحقیقاتی و accept مقاله مطرح بوده

alimaleki_jamshid

New member
آقای مالکی منم با نظر نوتر موافقم. قبول در برخی موارد اشتباهاتی میشه و دانشجوی نمونه رو بر حسب رزومه انتخاب میکنن ولی درستش اونایی هست که نوتر میگه. البته واسه دانشجوی نمونه دانشکده آره رزومه (معدل و فعالیتهای پژوهشی و تشکیلاتی)رو در نظر میگیرن ولی واسه دانشگاه و کشوری مهم اونایی هست که نوتر فرمود! ایشالا واسه سالهای بعد نمونه تر بشید.
:ad54ad:

سلام خدمت دوستان گرامی خصوصا کاربر گلچین و نوتر
منظور بنده از دانشگاه کل دانشگاه بود نه دانشکده...
ولی کشوری رو حقیقتا خبر ندارم و نمی تونم نظر خاصی بدم.
ان شالله که اینجوری نباشه...
شما خیلی لطف دارید.
ان شالله برای تمامی دوستان اتفاق بیفته.

alimaleki_jamshid

New member
راستی عذر می خوام دوستان،ملکی درست هست و مالکی صحیح نیست.
ممنون.
موفق باشید.

بالا