خب من فکر نمیکنم که جسارتی کرده باشم که نتیجه اون پاسخ کوبنده شما باشه
1-در مورد پیشرفت پزشکی من مطمئنم که شاهد این ادعا هم مقالات و کتب و روش های جدیدیه که روزانه جایگزین میشن بطوریکه اساتید ما که همه فوق تخصص هستند و تا بالاترین سطح رفتن معتقدن که اگر روزانه 3-2 ساعت را به مطالعه مقالات جدید اختصاص ندن عقب میفتن
2-در مورد مطالعه هم از توصیه شما ممنونم اما شما از کجا انقدر مطمئنید که من اهل مطالعه نیستم؟؟؟؟به گواهی همه پزشکی رشته ایه که بیش از سایر رشته ها به مطالعه نیاز داره و این رو هر پزشک و دانشجوی پزشکی خودش خوب میدونه
3-در مورد ارتباط رشته ی شما با فقط طب سنتی باید بگم که این روزا حتی کتبی که سالانه تجدید چاپ میشن هم توان رقابت رو گاهی باهم ندارن چه رسد به نوشته های قرن ها قبل(من نهایت احترام رو برای دانشمندان اون دوران قائلم چون اونا بدون روش های پاراکلینیکی باعث پیشرفت پزشکی شدن اما باید این رو قبول کرد که علم رو به رشد و پیشرفته)
4-در مورد طب سنتی و داروسازی سنتی هم باید قاطعانه بگم که در مورد بسیاری از بیماری ها هنوز حرفی برای گفتن ندارن و عوارض بسیاری از داروهای گیاهی و سنتی هم به اثبات رسیده که شاهد این ادعا هم کتای فارماکولوژی کاتزونگ 2012 است
در نهایت باید بگم که همه کسانیکه برای پیشرفت علوم زحمت میکشند برای من عزیز و قابل احترامند مثل شما
موفق باشید