دانشجویان آمریکایی در اتوبوس بین دختر و پسر پرده می کشند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Persian-Masoud

New member
دیگه خواهشا بزرگش نکنین
منظورشون لباس روحانیت بوده
نماد روحانیت
که دنباله رو وظیفه پیامبر یعنی تبلیغ دین بوده هستن

البته هنوز هم درک نمیکنم دلیل این صحبت های آقای پناهیان چی بوده...

دیگه بدتر! دیگه بدتر! کسی که دنباله رو وظیفه پیامبر هست به قول شما باید این مضخرفات رو تحویل مردم بده؟ به چه حقی یه بیسواد باید اینجوری با حرمت این لباس بازی کنه؟

Taraa

Well-known member
شخصا ترجیح میدم که صحبتای ایشون رو ندیده و نشنیده بگیرم.....چون هر آدم عاقلی با خوندنش درک میکنه که چه برداشتی میشه کرد!!!! نگران نباشید بعضی چیزا اجرایی نیییییییییییییییست!!! واقعا نمیدونم ایشون چه هدفی از این صحبتا داشتن؟؟؟

آقا مسعود !آریانا جون!
شما مطمئنید این چیزایی که اینجا نوشته شده رو دقیقا آقای پناهیان گفتن؟ شما مگه از زبون خودش شنیدین؟ یا کلیپشو دیدین؟
شنیدین میگن اینترنت پدر مادر نداره؟
اصلا گیریم از زبون خودش شنیدین، دلایلشو که نشنیدین . لابد یه دلیلی داره واسه خودش. وگرنه یه آخوند ، تو جمع مردمی به این راحتی نمیتونه حرف از خودش دربیاره که ... براش عواقب داره... شاید یه سندی چیزی باشه ..... هر چیزی با عقل ما جور در نیومد که نمیشه گفت اشتباس. درست میگم؟

ariyana

New member

آقا مسعود !آریانا جون!
شما مطمئنید این چیزایی که اینجا نوشته شده رو دقیقا آقای پناهیان گفتن؟ شما مگه از زبون خودش شنیدین؟ یا کلیپشو دیدین؟
شنیدین میگن اینترنت پدر مادر نداره؟
اصلا گیریم از زبون خودش شنیدین، دلایلشو که نشنیدین . لابد یه دلیلی داره واسه خودش. وگرنه یه آخوند ، تو جمع مردمی به این راحتی نمیتونه حرف از خودش دربیاره که ... براش عواقب داره... شاید یه سندی چیزی باشه ..... هر چیزی با عقل ما جور در نیومد که نمیشه گفت اشتباس. درست میگم؟

عزیزم منم گفتم واقعا نمیدونم از صحبت هاش چه منظور و هدفی داشته ولی آخه اگه گفته باشه واقعا عجیییییییییییبه!!! و حرف من بیشتر در مورد تفکیکی بود که شما پرسیدی و من واقعا مخالفم چون مشکل جامعه ما چیزایه دیگست عزیزم!

reza.n

New member
البته راستش من امروز داشتم شبکه 2 بود فک کنم نگاه میکردم دیدم ایشون صحبت میکنه.یهو یه جمله ای گفت که دیگه من به خاطر کش دار نشدن این بحث ها بیان نمیکنم.ولی واقعا با خودم گفتم که ایکاش ایشون یکم فکر میکرد.شایدم اطلاعات غلط میدن بهشون.ا... اعلم

Taraa

Well-known member
ما هزار تا آیه داریم که اولش که میخونیمش تعجب میکنیم و بنظرمون با عقل جور در نمیاد ولی بعد که شان نزول و تفسیرشو میخونیم تازه میفهمیم منظور چی بوده

Taraa

Well-known member
شما این حکم رو تو رساله خوندید یا نه؟ "حرام است شکل ظاهری و چهره شبیه به کفار شود. شباهت به کفار معنا پیدا می‌کند"

من خوندمش . درنتیجه حرف ایشون بر همین اساس درسته . مگر اینکه بخوایم حکم رساله رو هم زیر سوال ببریم

ariyana

New member
البته راستش من امروز داشتم شبکه 2 بود فک کنم نگاه میکردم دیدم ایشون صحبت میکنه.یهو یه جمله ای گفت که دیگه من به خاطر کش دار نشدن این بحث ها بیان نمیکنم.ولی واقعا با خودم گفتم که ایکاش ایشون یکم فکر میکرد.شایدم اطلاعات غلط میدن بهشون.ا... اعلم

نیازی نیست بگید آقا رضا چون میشه حدس زد!!! من اگه قبلا چیزی های عجیب با گوش خودم نشنیده بودم به این مورد اخیر شک میکردم ولی متاسفانه چندین با برام تکرار شده آدمی هم هستم که وقت داشته باشم این صحبت ها رو گوش میکنم و باید بگم شوهر خواهر خودم طلبه هست و بسیار دوستش دارم ولی با این حال نمیتونم اشتباهات این گروه رو منکر بشم!!!! به هر حال پیش میاد ولی کاش اینطور نبود.....

Taraa

Well-known member
بچه ها مستند ظهور رو حتما تهیه کنید و ببینید ..... خیلی چیزا رو براتون روشن میکنه ..... هیچ آخوند یا موجود شبه آخوند و هیچ عرب و عجمی هم تو تولیدش دست نداشه. تولید خود دانشجوهای امریکاییه

ariyana

New member
شما این حکم رو تو رساله خوندید یا نه؟ "حرام است شکل ظاهری و چهره شبیه به کفار شود. شباهت به کفار معنا پیدا می‌کند"

من خوندمش . درنتیجه حرف ایشون بر همین اساس درسته . مگر اینکه بخوایم حکم رساله رو هم زیر سوال ببریم

کدوم حرف ایشون با این حکم مطابقت داره تارا جان؟

reza.n

New member

تارا جان دوست دارم صحبت کنیما همه این صحبت ها جای بحث داره ولی طولانی میشه.میگم به همون بستنیمون بچسبیم بهتره ها.چون این بحث ها تمومی نداره.بیخیالش.:rose:

Taraa

Well-known member

آقا رضا! اگه من به شما بگم تو حیات خونه ما یه درخت نارنگی هست ، و شما چون ندیدینش و برای وجودش دلیل منطقی ندارید ، انکارش کنید ، این یعنی اون درخته تو حیات خونه ما نیست؟ یا اینکه شما برای وجودش دلیل کافی ندارید؟

reza.n

New member
مستند Arrival رو میگید دیگه.درسته دیدنش خالی از لطف نیست.

reza.n

New member
آقا رضا! اگه من به شما بگم تو حیات خونه ما یه درخت نارنگی هست ، و شما چون ندیدینش و برای وجودش دلیل منطقی ندارید ، انکارش کنید ، این یعنی اون درخته تو حیات خونه ما نیست؟ یا اینکه شما برای وجودش دلیل کافی ندارید؟
من میگم حتما هست چون شما ادم راستگویی هستی.:rose:بیخیالش تارا جان.اصلا صحبت چیزه دیگه ایه.خب؟مرسی جانم

ariyana

New member

این دقیقا جمله خودشون بود که من کپی پیست کردم
نظرشون راجع به کت و شلوار هم بر همین اساس گفتن

آخه کت و شلوار خیلی عمومیه!!!! مربوط به کافر یا مسلمون بودن نیست! یه لباس رسمیه و مربوط به کشور خاصی هم نیست!!! چی بگم به هر حال نظرات متفاوته

Taraa

Well-known member
باشه

از همه التماس دعا

دعا کنید خدا منو به راه راست هدایت کنه، فکر میکنم خیلی از راه مستقیم فاصله دارم
rose.gif

reza.n

New member
شما که صاف روو خطی جانم.واسه ما هم یکی دعا کنه که خوب باشیم و بمونیم.

ariyana

New member
باشه

از همه التماس دعا

دعا کنید خدا منو به راه راست هدایت کنه، فکر میکنم خیلی از راه مستقیم فاصله دارم
rose.gif

هیچکس از راه مستقیم فاصله نگرفته عزیزم به خصوص شما که خیلی خانومی.
محتاجیم به دعا.شبت بخیر:rose:

Persian-Masoud

New member
تارا جان به طرز عجیبی سعی در لاپوشانی حرف های اون اخوند داری! خیلی برام جالبه! پس منم با توجه به رفتار شما کلا منکر این میشم که صهیونیست ها با مسلمانان دشمنی دارن.
مگه خودت از نزدیک با نتانیاهو حرف زدی؟ اینترنتم پدر مادر نداره به قول شما! :New (6):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا