دانستنی هایی در مورد جن و ارواح و موجوداته غیر قابل رویت

اكو اخر اين راه فناس
من نميتونم برم جلو متاسفانه
البته بعضي از انسان ها خود درونشون رو پيدا ميكنن لذت بخشه و برخي نيروهايي رو تو خودشون قوي ميكنن ك برخي افراد از اين تو راه مناسب استفاده نميكنن
اگه خداداي باشه و بدون تميرين &بري سمت خلاف خدا زات ميگيره

eco.bio

New member
] جالبه ايول دوسته من
ولي من كار نكردم اصلا/يهويي شد خيلي يهويي سخت بود برام
من متاسفانه نتونستم كسي ك بر ضدم كار نكنه پيدا كنم
چون هر كي پيدا كرم نيرومو كم كرد يا نيروي منفي ك داشت از طريق من خالي كرد ك باعث شده از نظر جسمي ضعيف شم
پس اكووو تو همه رقمش پايه اي بابا
برام اطلاعات بده لطفا
بهتره گروهي اينجا تبادل اطلاعات كنيم
ولي بيشتر اطلاعات ك تخصيه بايد خصوصي ارسال كينم بهم ديگه
موافقيد؟

خوبه جونم. ولی اینجا هرنظری بدی اکثرا مخالفت میکنن بیشتر بقول تو از انرژی ادم کم میکنن. عزیزم هرکی دوس داشته باشه میتونه بره سراغش اون وقت شیرین میشه و جالب. والا بدون تلاش یکی یه چیزی رو بشنوه بیشتر تمسخر میکنه تا استفاده جوووووووووونم:ad54ad:

eco.bio

New member
اكو اخر اين راه فناس
من نميتونم برم جلو متاسفانه
البته بعضي از انسان ها خود درونشون رو پيدا ميكنن لذت بخشه و برخي نيروهايي رو تو خودشون قوي ميكنن ك برخي افراد از اين تو راه مناسب استفاده نميكنن
اگه خداداي باشه و بدون تميرين &بري سمت خلاف خدا زات ميگيره

بستگی داره فنا رو تو چی معنی کنی جونم. شاید بتونی دووم بیاری و به جایی برسی که معدود انسانها به اونجا رسیدن ولی چه فایده! یه چیزایی بدونی و نتونی به دیگران انتقال بدی بیشتر عذاب اوره عزیزم.

اره به استعدادم ربط داره ولی انسان خودشم میتونه تقویتش کنه! برا من گفتش که شاید حداقل 4 سال وقت ببره عجله نباید بکنی گفت خودتو برای شرایط سخت اماده کنی شاید لازم باشه مثلا یک ماه غذا نخوری ( منظور همون گیاه خواری برای تهذیب نفس اینا). درکل بنظرم باید شرایط بیرونم مهیا باشه مثلا ماکه با خونواده داریم زندگی میکنیم یه وعده غذا نخوریم باید کلی جواب پس بدیم:rolleyessmileyanim:
:ad54ad:

همون چله نشيني(با انجير خرما بادام)ك اگه نشد بهتره غذاي گوشتي غيره نباشه/خام خاري
شماره 40 كلي تفسير داره
اره عزيزم ي وعده غذا كه هيچ/يكم نخنيدم بايد ج پس بدي
مرسي اكو يكم ب اين تايپيك روح دادي :thanks::smilies-azardl (113

بستگی داره فنا رو تو چی معنی کنی جونم. شاید بتونی دووم بیاری و به جایی برسی که معدود انسانها به اونجا رسیدن ولی چه فایده! یه چیزایی بدونی و نتونی به دیگران انتقال بدی بیشتر عذاب اوره عزیزم.

بيا ما بهم ديگه اطلاعات رو بديم؟ خوبه؟
تو اطلاعاتت خيلي بهتره از منه

خوبه جونم. ولی اینجا هرنظری بدی اکثرا مخالفت میکنن بیشتر بقول تو از انرژی ادم کم میکنن. عزیزم هرکی دوس داشته باشه میتونه بره سراغش اون وقت شیرین میشه و جالب. والا بدون تلاش یکی یه چیزی رو بشنوه بیشتر تمسخر میکنه تا استفاده جوووووووووونم:ad54ad:

منظورم ي چيز ديگه بود
افرادي ك نيروي زيادي دارن و ماهر ترن
ميتونن انرژي ك تو تقويت كردي ازت بگيرن برا خودشون

eco.bio

New member
میدونی اپی جون فک کنم شما دیگه بهتر اینجا کار بلدین. تا بخوای یه حرفی بزنی همگی میان که ساز مخالف بزنن. واس همون من دوس دارم بیشتر شنونده باشم اینجا جونم. :auizz3ffy9vla57584x

epi_info

New member
میکروب معلومه تو اینکاره ای. من خیلی پایه این کارام و به دنیای فرامادی علاقمندم و معتقدم خیلی از دانشمندان مثل انیشیتین و تسلو در واقع فقط از قدرت ذهنیشون استفاده نمی کردند. به نظرم اینا ارتباطاتی با فراماده ها داشتند و از این قدرت ها در راه پیشرفت علوم استفاده کردند. وگرنه چطور ممکنه انسانی مثل انیشیتن از چنین قدرت ذهنی خارق العاده ای برخوردار باشه

نه ديگه اينطورام نيس پس من بايد الان نخبه باشم ولي خنگ تشريف درام:wacsmiley:
منم هنوز ي پله جلو نرفتم چطور بشما اطلاعات بدم؟
از تجربم گفتم يكي گف عكس بگير يكي گف چرت ميگي يكي گف اينده مو بگو انگار فالگيرم

eco.bio

New member
اپی جون کارهای دکتر باکستر رو تو اینترنت سرچ کن و مطالعه کن. شاید برات جالب بودن.:rose:

epi_info

New member
میدونی اپی جون فک کنم شما دیگه بهتر اینجا کار بلدین. تا بخوای یه حرفی بزنی همگی میان که ساز مخالف بزنن. واس همون من دوس دارم بیشتر شنونده باشم اینجا جونم. :auizz3ffy9vla57584x

نه اکو جان. مردم رو ول کن. به حرف مردم باشه که باید بزاریم بمیریم. من این تاپیک رو زدم تا اطلاعات بدن بچه ها. شما هم اگر چیزی می دونید بفرمایید خواهشا

epi_info

New member
نه ديگه اينطورام نيس پس من بايد الان نخبه باشم ولي خنگ تشريف درام:wacsmiley:
منم هنوز ي پله جلو نرفتم چطور بشما اطلاعات بدم؟
از تجربم گفتم يكي گف عكس بگير يكي گف چرت ميگي يكي گف اينده مو بگو انگار فالگيرم

نه. ببینید حتی شواهدی هم در دنیا وجود داره که این موجودات به بشریت خدمت کردند مثل ساختن بناهای عظیم. تو این دنیا هیچ چیز غیر قابل شدن نیست. بستگی داره شما از ارتباط با این موجودات چه چیزی بخایید. وقتی دو موجود از دو بعد مختلف با هم مشارکت کنند مطمنا توان علمیشون چندین برابر میشه. البته این در حده یک فرضیست ولی از نظر من غیرممکن نیست

درسته
غير ممكنه نيس/بايد بتوني ي موكل داشته باشي ك هر چي ميخاي درجا عمل كنه/جن خيلي ميتونه بهمون كمك كنه از هر لحاظ ي جورايي مث كورتونه ميتونه مفيد باشه يا مضر
من راهشو نميدونم
بايد بتوني جن رو تحت فرمان خودت كني
من هنوز راهشو پيدا نكردم يعني تا حالا نخاستم اين كارو بكنم
اگه شما ميدوني ب منم بگيد ممنون ميشم

epi_info

New member
درسته
غير ممكنه نيس/بايد بتوني ي موكل داشته باشي ك هر چي ميخاي درجا عمل كنه/جن خيلي ميتونه بهمون كمك كنه از هر لحاظ ي جورايي مث كورتونه ميتونه مفيد باشه يا مضر
من راهشو نميدونم
بايد بتوني جن رو تحت فرمان خودت كني
من هنوز راهشو پيدا نكردم يعني تا حالا نخاستم اين كارو بكنم
اگه شما ميدوني ب منم بگيد ممنون ميشم
من راهاشو بلد نیستم و تاحالا هم امتحان نکردم هرچند راه هایی رو بهم پیششنهاد دادند. مشکل من اینه به این قضیه به دیده علمی نگاه میکنم اما کسایی که این کار رو بلدن معمولا انسان های علمی نیستند و دیدشون و هدفشون کاملا متفاوته. مطمن باشید دانشمندانی از گونه جن هم وجود دارند. ندارند؟

eco.bio

New member
نه. ببینید حتی شواهدی هم در دنیا وجود داره که این موجودات به بشریت خدمت کردند مثل ساختن بناهای عظیم. تو این دنیا هیچ چیز غیر قابل شدن نیست. بستگی داره شما از ارتباط با این موجودات چه چیزی بخایید. وقتی دو موجود از دو بعد مختلف با هم مشارکت کنند مطمنا توان علمیشون چندین برابر میشه. البته این در حده یک فرضیست ولی از نظر من غیرممکن نیست

عقایدت محشره دوست عزیز:smiliess (8): خدا گفته انسان اشرف مخلوقاته. پس انسان میتونه اونارو تسخیرشون کنه ولی هرکاری راه خودشو داره. هیچ چیز تو این دنیا بی ربط بهمدیگه نیس. بقول.... یک میز در عین حال که میتونه میز باشه میتونه یه درختم باشه.:motat: شاید جمله چرتی بنظر بیاد ولی خیلی حرفا توش هس!:28:

epi_info

New member
حرف من دقیقا این نیست ما وایستیم و اونا برامون فرمول علمی بدن و ما هم تو دنیا به نام خودمون منتشر کنیم :rolleyessmileyanim: حرف من اینه ما توانایی هایی داریم که اونا ندارند و اونا چیزایی بلدن که ما نداریم. تلفیق این دو قدرت میتونه خیلی تاثیرگذار باشه. ذهنیتی که انسان ها از این موجودات دارند تنها ترس و افسانه است. چند نفر بودند تو دنیا که واقعا با دیدنه علمی و فراتجربی به این موجودات همزیست ما نگاه کنن؟ بندرت

بالا