دانستنی هایی در مورد جن و ارواح و موجوداته غیر قابل رویت

padideh

New member
من نه كسي رو سركار گذاشتم ن دروغ گفتم/فقط خاستم اگه كسي اطلاعاتش زياده بهم كمك كنه و اطلاعاتم زياد بشه همين
ي مدت تو كار متافيزيك بودم
بعد اينكه چاكراه 6ومم تا حدودي باز شد ولي نه بطور كامل
موجودات ماورايي رو ميديدم/
برا اينكه باهام ارتباط برقرار كنن يا بهتر بگم دوست شم باهاشون حتي اطلاعاتي از اينده بهم ميدادن ك بيشترشون درس بود /ذهنم هميشه مشغول بود

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

padideh

New member
ميكروب جان شما كه ميگيد با موجودات ماورايي ارتباط داريد و اطلاعاتي از اينده بهتون ميده ، ميشه بپرسي من كجا قبول ميشم امسال؟لطف كن عزيزم درصد هام هم ازش بپرس قربونت

لازم نيس مسخره ككني عزيزم
من سال 87 اين نيروم خيلي خوب بود/اوايل اين سال
فك نميكردم اينقد بي جنبه بايد ك نشه باهاتون حرف زد

padideh

New member
من ديگه اين تايپيك نميانم
مرسي از مسخره كردناتون لطف كرديد باي

!!!!!!!! چرا فكر ميكني من مسخره كردم!!!!
كسي كه ميتونه با موجودات ماورايي ارتباط داشته باشه ،پرسيدن اين سؤال من براش كاري نداره كه !!
واقعا سؤالم جدي بود ،حالا اينكه ميخواي تو تاپيك نيايي و ب سوالات ما جواب ندي يه بحث ديگه هست!

ميكروب جان شما كه ميگيد با موجودات ماورايي ارتباط داريد و اطلاعاتي از اينده بهتون ميده ، ميشه بپرسي من كجا قبول ميشم امسال؟لطف كن عزيزم درصد هام هم ازش بپرس قربونت

من با اين جن ها ارتباط ندارم ارتبا ط داشتم ك الان تو دنياي اونا بودم
با جنا نبايد حرف بزني بجر وقتي ك بلد باشي چطوري تسخيرشون كني ب امر تو باشن
ديگه حرفي ندارم

padideh

New member
عزيز من خودتون بيان كرديد ك اطلاعاتي بهتون ميدادن ك براتون درس بود و ذهنتون رو مشغول كردن !
من كه چيزي رو نفي نكردم فقط ازتون خواستم اگه چنين توانايي رو داريد سؤال منو جواب بدين ! just this!!!!!

من ازشون سوال نكردم/اونا چيزايي رو بصورت تصوير تو ذهنم مياوردن
از تقدير و اينده خانوادم
ن چيزي بيش
اگه دسته من بود ك از اينده خودم باخبر ميشدم

rainsavor

New member
عزيز من خودتون بيان كرديد ك اطلاعاتي بهتون ميدادن ك براتون درس بود و ذهنتون رو مشغول كردن !
من كه چيزي رو نفي نكردم فقط ازتون خواستم اگه چنين توانايي رو داريد سؤال منو جواب بدين ! just this!!!!!

می خواس سو استفاده کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:image170:

padideh

New member
من ازشون سوال نكردم/اونا چيزايي رو بصورت تصوير تو ذهنم مياوردن
از تقدير و اينده خانوادم
ن چيزي بيش
اگه دسته من بود ك از اينده خودم باخبر ميشدم

ميكروب جان ي سؤال دارم ، مگه نميشه قضا و قدر الهي را با بعضي چيزها تغيير داد؟ پس تغيير پذير هست اين تقدير ، پس موجودات ماورايي و اطلاعاتي ك ميدن ارزشي نداره، چون با دعاي خالصانه و بعضي از چيزها ميشه اينده رو عوض كرد !

ZOT

New member
اونها ب اشكال مختلفين/بعضي ها سايه بعضي ها بلند ومشابه انسان و بعضي ها كوناه وترسناك
من اينا رو ديدم
بعضيهاشون شبيه سگن يا حيوناي ديگه

خو میکروب جان یه عکس باهاشون یادگاری بگیر بذار ما هم ببینیمشون خدایی!:5:

بالا