خوشحالم چون ....

baran71

New member
چرا از خوشحالیای کوچیکمون نگیم که هر لحظه تو زندگیمون هست و لبخند رو لبهامون میاره
این خوشحالیا هرچند کوچیک باشن ولی وقتی بهشون فکر میکنیم آروممون میکنه.

خوشحالم چون امروز تونستم به یه پیرمرد کمک کنم که شماره پسرشو با موبایلش بگیره...
خوشحالم چون امروز تونستم دوست قدیمیمو که 2 سال بود ازش بی خبر بودمو ملاقات کنم
خوشحالم چون هنوز مادر بزرگم زندست و هر روز میتونم ببوسمش
خوشحالم چون....

شما بگید :riz304:

shiva3322

New member
خوشحالم چون..فعلا تو ارامشم و اتفاق ناگهانی نیافتاده که بگم خدایا چه بلایی بود اخه سرم اومد
خوشحالم چون..خدارو دارم چون هنوز دارم نفس میکشم وعزیزام کنارمن

nuter.93

New member
خوشحالم جون با كم كردن ارزوها و توقعاتم اروم شدم_ خوشحالم جون فك ميكنم خدا هنوز رهام نكرده_ خوشحالم جون ميتونم تلاش كنم بدون توقع _ خلاصه خوشحالم جون همه جيزايي براي خوشحالي دارند_ و وقتي خوشحالم كه همه شاد باشند

darab

New member
خوشحالم چون تازگیا تونستم خودمو مدیریت کنم و به خودم آرامش بدم:riz304:
خوشحالم چون همین الان عروسی دعوت شدیم:4d564ad6:

..RANA..

New member
خوشحالم چون میدونم خدا هوامو داره ... بااینکه من بیشتر اوقات ازش غافلم:rolleyessmileyanim:
خوشحالم به خاطر همه چیز هایی که دارم.....:riz304:
خوشحالم چون خوش میگذره :motat:

parnian24

New member
خوش حال نيستم ولي يه كم آروم شدم.چون حرفي كه تو دلم مونده بود از طريق يه نفر به كسي كه خيلي وقته باهاش قهرم رسوندم
اصلن هم واكنش اون برام مهم نيست.چون ديگه خودش برام اصلن مهم نيست.فقط ميخواستم كه بدونه چه حس بدي بهش دارم

emmy

Member
سلام دوستانم
من خوشحالم چون عضو این سایتم....چون زنده و سالمم و درکنار خانواده ودوستان و دوتاگربه نازم دارم با خوبی زندگی میکنم...چون هنوز اینقدر برنامه واسه آیندم دارم که هر روز استرس میگیرم و این یعنی زندگی...خوشحالم به خاطر همه چیز و همه کس...امیدوارم شما هم خوشحال باشید.:thanks::bunnyearsmiley:

خوشحالم چون خدایی دارم که مهربانترینه و همیشه و درهمه حال هوامو داشته خداجونم شکرت

بالا