خودشیرین کلاس ما!

ps2020

New member
همیشه تو هر کلاسی یه خودشیرین پیدا میشه...
تا حالا خودشیرین بودی؟
28316_cloversmileyb.gif

نظرت راجع به
خود شیرینی چیه؟
814119_interview.gif

چقدر از
خودشیرینا لجت گرفته؟
721619_sagittariuss.gif

میتونی اینجا خاطراتت رو بگی...
56719_128fs318181.gif

mahsa.

New member
من تو دورام دبیرستان تنها خود شیرین کلاس بودم الان یادم میفته از خودم حالم بد میشه
ولی دانشگاه منو خراب کرد الان دیگه ملسم نمیزنم.

Taraa

Well-known member
اوه اوه

ینی داغ دلم تازه شد

یه دختره بود تو کلاس بدجوری رو اعصابم بود ... ینی اصن روانیمون کرده بود .... بعدشم یه پسره
879513_mh3f2c.gif
انتقالی از دانشگاه دیگه اومد اون که دیگه نگوووو
:smiliess (5):

وای سرم
:14:

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
این مال زمانیه که راهنمایی بودم ! بعدا دیگه از این کارا نکردم (خودشیرینی) ! وقتی راهنمایی بودم سر کلاس حرفه و فن با دوستم درس گوش نمیدادیم چون آخر کلاس معلممون میگفت از این قسمتی که درس دادم یه تعداد سوال دربیارید ما هم تا میتونستیم سوال در می آوردیم و آخر کلاس بلند می گفتیم مثلا 50 سوال (حالا این 50 سوال از چند صفحه بود مثلا 4 صفحه !:25r30wi:) آی حال میداد معلممونم می گفت بله 50 تا سوال دربیارید و بیایید !:25r30wi:

ba ba barghi

Well-known member
پنجم دبستان بودیم ،نماینده ی کلاسمون شکلاتی بود برا خودش...

یه بار طی یه شیطتنت دسته جمعی ،کل کلاس تبیه شدن ..با خط کش چوبی همه مونو زد....فقط نماینده رو
:sad:
من و جمعی از دوستان ،بعد از اون روز این شعر روهر زنگ تفریح برا نماینده می خوندیم
چوب معلم گُله ....هرکی
نخوره خُله !!
ای لجش می گرفت .....:a2d3:

آخرین ویرایش:

swan20

New member
به نکته ظریفی اشاره کردید!در اینجا جاداره که من یادیکی از همکلاسیای...گرامی بدارم:j58r36j3gcr4suxymup
یعنی من وقتی یاداون پسره میوفتم!!!دوست دارم خفش کنم بعدم باتانک از روش ردشم:p7977cujr38iyymsu8:وقتی یادم میفته چجوری هرجلسه میگفت:استادمیان ترم!قبل امتحانم میومد پیش ما میگفت من که 6دورخوندم!بعدامتحانم همه میرفتن پیش استاد گریه وزاری حالا این پامیشدمیومد میگفت استادچقد امتحان اسون بود!استادم روبه بقیه میگفت اگه امتحان سخت بود واسه همه سخت بود!پس این اقا چرا امتحانشو خوب داده!البته این تنها گوشه ای از شکنجه های روحی و روانیی بود که این اقا به ما دادن::smiliess (2):

Shaghaegh

New member
یه پسر و دختر بودن که واقعاً دیگه از شیرینی گذرونده بودن ما+اساتید دیابت گرفتیم از دستشون!

یه بار دختره از اول تا آخره کلاس با استاد حرف زد و سوال پرسید دیگه از شنیدن صداش حالم بد میشد! به استاد گفتم استاد میشه درسو ادامه بدید!:65d6a5d6s:

استاد گفت اجازه بدید خانم... سوالاتشونو بین درس مطرح کنن چشم!

منم گفتم استاد والا خانم... از اول کلاس دارن سوال مطرح میکنن ممنون میشیم اگه شما بین سوالاتشون درس رو مطرح کنین.:smilies-azardl (181

دیگه از اون موقع به بعد اجازه نداد کسی بین درس دادنش سوال مطرح کنه و میگفت سوالات باشه آخره کلاس.:bunnyearsmiley:

mehrshad

New member
ینی یک حال خرابی از این خودشیرینا میگرفتیم که نگو.... از کرده خودشون پشیمون میشدن

Shaghaegh

New member
به نکته ظریفی اشاره کردید!در اینجا جاداره که من یادیکی از همکلاسیای...گرامی بدارم:j58r36j3gcr4suxymup
یعنی من وقتی یاداون پسره میوفتم!!!دوست دارم خفش کنم بعدم باتانک از روش ردشم:p7977cujr38iyymsu8:وقتی یادم میفته چجوری هرجلسه میگفت:استادمیان ترم!قبل امتحانم میومد پیش ما میگفت من که 6دورخوندم!بعدامتحانم همه میرفتن پیش استاد گریه وزاری حالا این پامیشدمیومد میگفت استادچقد امتحان اسون بود!استادم روبه بقیه میگفت اگه امتحان سخت بود واسه همه سخت بود!پس این اقا چرا امتحانشو خوب داده!البته این تنها گوشه ای از شکنجه های روحی و روانیی بود که این اقا به ما دادن::smiliess (2):

ببخشید دارم فکر میکنم نکنه من و شما همکلاس بودیم؟؟!!:(50):

ketabsabz

Well-known member
وای نگو هیچ وقت خود شیرین نبودم و نخواهم بود ، یه دختر الان توی کلاسمون داریم اصلا یه پا گلوکزه از شکلات رد شده آقا این بعضی موقع ها جو میگیرش یه بار همین هفته ی پیش استاد که از در اومد و نشستیم گفت استاد کوئیز نمیگیرین ؟ یعنی من میخواستم خفش کنم البته بهشم گفتم اگه بعد کلاس دچار یه حادثه شدی پای خودته بعد خلاصه بگم آخرای کلاس بود که استاد گفت جلسه ی بعد کوئیز ما هم که سرمون شلوغ (سمینار و پروژه و ..) اینقده به استاد التماس کردیم که نگو آخرش بالاخره کوتاه اومد .

آخرین ویرایش:

sara77

New member
ینی ااااااااااااااییییییییییییییییییی اصن یه وضی داریم تو کلااااااااااااااس

aaram

New member
ههههههههههههه

ما کلا 9 نفریم توی ک-ل-ا-س ! از این 9 نفر، 6 نفر شیرین عسلن! منم که کلا از طعم شیرینیجات بدم میاد، ولی کاری نمیشه کرد چون دوستامن دوسشون دارم باز :tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

ps2020

New member
جسارت نباشه به اونایی که مانند این مثال زیر هستند یا بودند...ولی خوب خداییش قضاوت کنید...
وقتی از بین کل کلاس 99%حاضر به لغو امتحان میشن...
1%بقیه کوتاه میان...
از بین اون 1% که همگی(به جز 1 نفر)سکوت کردند...
در استراحت بین کلاسی که کلا کلاس خالیه(البته فقط من بودم و اون خودشیرین)...

یه هووووووووو....خود شیرین با صدای نازک و مظلوم ....
بلند شه و بگه....

استاد ما امتحانو خونده بودیم هـــــــاااا....به خاطر اینکه گفتیم به شما به حرف شما احترام گذاشته باشیم(با کلی مشغله و گرفتاری دیگه امتحان شما رو خوندیم).....ولی خب دیگه خواستیم همرنگ جماعت باشیم....راضی به لغو امتحان شدیم........:smiliess (5):
نه واقعا شما چیکار میکردید؟:65d6a5d6s:
.
.
.
583019_swordfightsmiles.gif

خزر

New member
خوشبختانه من خود شیرین نبودم و نیستم ولی 1 نفر کلاسمون هست که گاهی برا بعضی از استادا خود شیرینی میکنه اونوقت من ازش بدم میاد

وقتی خود شیرینی میکنه : شششششششششش :smiliess (2): :eek:fftopic:

bahar.zr93

New member
ما توی دبیرستان یه خودشیرین تمام قد داشتیم. یعنی هنوزم که هنوزه وقتی یادش میفتما به حال اون بیچاره هایی که الان تو دانشگاه همکلاسیشن تاسف میخورم.
خانوم منتظر بود که دبیرها سرفه کنن یا مثلا حتی صداشونو صاف کنن...
در یک چشم بهم زدن از کلاس میرفت بیرون یه لیوان آب میذاشت تو بشقاب با احترام کامل میاورد تو کلاس!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
جالبش اینه که همیشه هم نصف آب توی راه پله ها و راهرو خالی میشد:25r30wi:
این آخرا دیگه از ما خجالت میکشید فقط به گفتن خانوووووم! بریم براتون آب بیاریم بسنده میکرد:65d6a5d6s:

mahsa.

New member
جسارت نباشه به اونایی که مانند این مثال زیر هستند یا بودند...ولی خوب خداییش قضاوت کنید...
وقتی از بین کل کلاس 99%حاضر به لغو امتحان میشن...
1%بقیه کوتاه میان...
از بین اون 1% که همگی(به جز 1 نفر)سکوت کردند...
در استراحت بین کلاسی که کلا کلاس خالیه(البته فقط من بودم و اون خودشیرین)...

یه هووووووووو....خود شیرین با صدای نازک و مظلوم ....
بلند شه و بگه....

استاد ما امتحانو خونده بودیم هـــــــاااا....به خاطر اینکه گفتیم به شما به حرف شما احترام گذاشته باشیم(با کلی مشغله و گرفتاری دیگه امتحان شما رو خوندیم).....ولی خب دیگه خواستیم همرنگ جماعت باشیم....راضی به لغو امتحان شدیم........:smiliess (5):
نه واقعا شما چیکار میکردید؟:65d6a5d6s:
.
.
.
583019_swordfightsmiles.gif

میشه بگید این خود شیرین مرد بودیازن
واستاد چی؟

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

یه بار انزباتمــون 15 شــد با3 7 پشتمـــون ... :bunnyearsmiley: (این شلوغ کاری بود با بروبــچ نه خود شیرینی)

نوپـــ ... نبودیـــم ...

بالا