خودشیرین کلاس ما!

ghazal26

New member
به دل نگیرید، ها شوخیه!

نه داداشي جونم چرا ناراحت شم...اما محض اطلاع همه دوستان، اون به خدا خودشيريني نبود فقط داشتم طبق يكسري اصول روانشناسي :21: روي يه بيمار كار ميكردم تا جون 30 نفرو از خطر ابتلا به بيماري قلبي عروقي نجات بدم:thumbsupsmileyanim:

zErOOn3

Well-known member
سلام zero جون شما كه قند خونت بالا نيس؟؟؟ هس؟؟؟

سلام جون آجی برادر (دالیم قات وژنیم) ...

نــوپــ ... مــا اهل چاییو .. نیشیــم ... (در نتیجه قند نمی خولیم ...منبع اصلی)

ولی شوکلات نیومده تموم شده (کش میلیم)

حالا دکتل شومایین ؟

:1dco2x0p1lilzhfpg1t

varia

Well-known member
واللا فكر كنم من تلخترين آدم تو كلاسمون هستم البته از نظر استادها!!!
621221_LaieA_011.gif

ولي مهم اينه كه بيرون كلاس همه از من خوششون مياد!!
427120_yahoo.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel

ghazal26

New member
سلام جون آجی برادر (دالیم قات وژنیم) ...

نــوپــ ... مــا اهل چاییو .. نیشیــم ... (در نتیجه قند نمی خولیم ...منبع اصلی)

ولی شوکلات نیومده تموم شده (کش میلیم)

حالا دکتل شومایین ؟

:1dco2x0p1lilzhfpg1t

خب خدا رو شكر ترسيدم به بيماري كه mj جونم گفت مبتلا بشي :bunnyearsmiley:

mohana

Well-known member
خودم اینطور نیستم ک خودشیرینی کنم برا جلب توجه :)
کلا پایه تعطیلی کلاسا و کنسل شدن امتحان ها بودم...با وجود اینکه همیشه درسمو میخوندم هااااا

ولی دبیرستان ک بودیم بچه ها ی چیزی میخواستن به نمایندگی از بچه ها به معلم میگفتم:auizz3ffy9vla57584x حرفمو قبول میکردن:(40):

از خودشیرینی پسرا تو دانشگاه خیلی بدم می اومد:sdasdasd: هیچی که نمیگفتم بهشون فقط حرص میخوردم :|

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: behnaz.h

ROJO

New member
اه اه خودشیرینی اینقد بدم میاد، خودم ازون تیپایی بودم که بزور سر کلاسا میرفتم ،تو هیچ جابجایی امتحان، توجیه، خودشیرینی واسه نمره ،کنسلی کلاس، هیچ برنامه ای نبودم همیشه بدو میرفتم خونه ، بچه ها ز میزدن بهم خبر میدادن.
کلنم دانشجو همکلاسی که هیچی استادارم تحویل نمیگرفتم ههههههه یکیشون هنوز که منو میبینه میگه بداخلاق! یکیشونم یبار امتحان داشتیم گف تا لبخند نزدی برگه نمیدم بهت!:(50):
حاضر بودم فی لد بشم ولی نرم اتاق اساتید چه برسه که بخوام خودشیرینی کنم واسه نمره!...
یه پسره بود به طرز بیمارگونه ای خودشیرین بود! مخصوصا جلو اساتید خانوم که حال منو بهم میزد

من معلم یا استاد بشم خودشیرینا رو از دم ضایع میکنم:whistle:کلا اساس خودشیرینی رو برمیچینم:25r30wi:

a_67

New member
خب خودشیرین موجودی است که یا حقیقتاً خیلی غلظت شیرینیش زیاده و برای اینکه به تعادل برسه مجبوره منتقل کنه به بیرون از وجود خودش(متاسفانه شاید همه دارای غشای نیمه تراوا نیستن و قضیه اسمز و ... منتفی میشه) و یا موجودی است که ذره ای شیرینی در وجودش نیست و میخواد شیرین جلوه کنه ولی بلد نیست!:j58r36j3gcr4suxymup
از کسی لجم نمیگیره.....:25r30wi:
به اطرافیانم چه معلم چه همکلاسی تا جایی که از دستم براومده کمک کردم...ولی گاهاً از این کمک ها سوبرداشت شده و ملت فک کردن از رو خودشیرینی هستش چون زیاد معمول نبود...ولی به تدریج و با شناخت بیشتر پی بردند که نیت خودشیرینی و ... در کار نبوده فقط کمک بوده.:riz277:

آخرین ویرایش:

aaram

New member
الان میشه من یه حرفی بگم اینجا ؟؟ ولی به ک.....ل......ا.....س..... ربطی نداره ها!!! به همین انجمن مربوطه!!! آخه هروقت کلمه خودشیرین رو میبینم یاد این خاطره خنده دار میوفتم!!!! :25r30wi:

من آدم خود شیرینی نیستم اما اگر کسی محبتی کنه در حق من یا اگر یه خوبی و لطفی از کسی ببینم بی نهایت ازش تشکر میکنم و ممنونشم.. والا این اسمش خود شیرینی نیست،!!! منکه بهش میگم قدر شناسی :tonguesmiley:
حالا توی یکی از این تاپیکا من از یکی از بچه ها تشکر کردم، بعد یه نفر دیگه اومده به من امتیاز منفی داده (از این قرمزا ) بهم گفته خودشیرین :25r30wi:...........هههههههههه ینی چقد از دستش خندیدم بخدا ...مثلا حالا از فضای مجازی چه اتفاقی میخاد بیوفته که من خودشیرینی کنم!!! :5:

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
به به تاپیک قدیمی

خخ تو دوره ی دبیرستان که هیچی همه پسرا باحال بودند و شیرین عسل نداشتیم

تو دوره ی کارشناسی یا خدا یه دختره بود تو کلاسمون شاگرد اولمون بود. یعنی یعععک جوری رو اعصاب من بود که نگو!! میگفت استاااااااد چرا کارآموزی خانه بهداشت انقد کمه؟؟استاااااااد چرا پسرا کارآموزی کارخونه صنایع غذایی نمیرن؟؟؟:14:

یه روزم به من گفت آقای نوتر درسته من شاگرد اولم ولی شاید شما هم ارشد قبول شدید(ترم 5 بودیم):65d6a5d6s:(این دیگه نهایت لطفش به من بود)خخخ

البته بگم خودشیرینی همیشه هم جواب نمیده ها(قابل توجه خود شیرین ها)
یبارم یه دختر خانم دیگه تو کلاسمون برگشت به استاد گفت استاد چرا وقتی واحد آزمایشگاه شیمی مواد 2 واحد هست ما فقط هفته ای 2 ساعت میایم(2 واحد آزمایشگاه اصولا باید 4 ساعت بری)====>> استاد هم یعععک جوز فازاش بهم ریخت به این خانم درس شیمی مواد غذایی 1.5 داد آزمایشگاهشم 1.5 داد. یعنی 5 واحد درس 1.5====>>> یعنی مشروط شد(خخخخخ عاقبت خود شیرینی)

تو دوره ی ارشد هم همش خانم بود من تهنا. عاغا یعککک بامرام بودن که نگو. کار به جایی رسیده بود بشون میگفتم جون مادرتون بیاین ک...ل...ا...س تشکیل بدیم اوانام میگفتن نوتر تو چقدر سوسولی:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: behnaz.h

mehrshad.namdar

New member
به به میبنم جمع گلوکز هاي قند عسل جمعه جمه فقط كلتون كمه كه منم اومدم تا جمعتون كامل شه كلا ماجراي اشنايي من و خانومم از همين خود شيريني خانومم شروع شد 2هفته به عيد بود و همه بجه ها در حال رفتن به شهراي خودشون بودن كه استاد كرامي فرمودن يا همه بريد يا اكه ي نفر هم بمونه كلاس رو تشكيل ميده و از اونجايي كه من غيبت هام از حد استاندارد كذشته بود اكه ي جلسه ديكه غيبت ميكردم حذف ميشدن تصميم كرفتيم هيجكي سر كلاس نره _ بعد از عيد كه اومديم ديديم به به 2تا خانوم گلوکز تشريف بردن سر كلاس و ___ استاد كرامي براي همه غيبت رد كرد و ما اون ترم حذف شديم و به سلامتي _ البته اون خانوم گلوکز الان همسر بنده هستند و هر وقت يادم مياد اه از نهادم بر مياد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

MRT

New member
یعنی وقتی یکی داره خود شیرینی میکنه دوست دارم سرخودم رو بکوبم به دیوار:13:
و
جورابم رو دربیارم و تا ته بکنم تو دهنش
و
چند خری بزنمش.

maxin

Well-known member
ما پسرا معمولا تودبیرستان کم داشتیم ازین خودشیرینا بخصوص ک مدرسمون دولتی بود نه غیر انتفاعی!!!!!
خب داشگاه ک هست تا بخای!!!!!
یه بار یه دختره ک همشم تو ک.لاسمون خودشو شیرین میکنه برا استادا......
یبار یکی از استادا میخاست یه فصل بیشتر ازمون امتحان بگیره یادش رفته بود.........بعد این شیرین رفتن به استاد یادآوری کردن!!!!!!!!!اونم مجبورمون کرد امتحانش بدیم.
پاورقی:منم بجاش یبار ک استاد به هر کدوم چندین صفحه ژنتیک داداه بود بریم ترجمه کنیم بیاریم سخت ترین وپُرنوشته ترین صفحاتو دادم ایشون .بقیه صفحاتو ک بیشترش عکس بود بین بقیه تقسیم کردم.....شایان ذکره ک صفحات ترجمشون 3 برابر ترجمه ماها بود.

maxin

Well-known member
یبارم سر امتحان فیز جانور چن نفری تقلب از رو دست هم زدیم .(البته خودمون حداقل 18 می شدیم شاید بخاطر هیجانش بود واقعا)خود شیرنه رفته بود سریع بعد امتحان به استاد گفته بود......(البته استاد بهش اهمیت نداد چون مارو میشناخت ومیدونس ضعیف نیستیم......آی ضایع شد این موجود).
پاورقی:استاد یکی از آزمایشگاهامون پاور درسو داد من پخش کنم بین بچه ها...تو این پاور استاد عمدا تعدادی کلمه رو سفید نوشته بود ک معلوم نباشه وخودمون اول حدس بزنیم.....من اینو میدونستم وبه بچها گفتم بجز ایشون (البته استاد گفت نگو خود بچها بفهمن)....هیچی دیگه این موجود هم ناقص مطالعه فرموده بودن!!!!خخخخخخخخ

behnaz.h

New member
hاما من کلا انتقام اعصاب همه شمارو گرفتم پس مطلبمو بخونین تا دلتون خنک شه
ما تو دانشگاه یه همکلاسی فوق العاده شیرین داشتیم اونقد شیرین که اون سرش ناپیدا....
یه بار تو ک..لاس بیوشیمی این شکلات پشت سرمن نشسته بود انقدر با پاش محکم میزد به صندلی منکه من برگردم بهش چیزی بگم اما من حوصله به خرج دادم اما دیگه واقعا خسته شدم با آرامش برگشتم بهش گفتم آقا لطفا به صندلی من پاتونو نکوبین...
هی از پشت سرم میگفت برگرد معذرت خواهی کن وگرنه به گریه میندازمت...پدرتو درمیارم تاحالا کسی بمن دستور نداده که پامو به صندلی بکوبم یا نه...
اما اونکه نمیدونست رئیس حراست دانشگاه شوهرخواهر دوست صمیمی منه تو این ماجرا همین دوستم کنارم بود ما هیچی نگفتیم اما این پسره هرجا میرفتیم بادوستش دنبال ما بودن تا اینکه نفهمید از کجا دو ترم تعلیقی خورد به همین سادگی به همین خوشمزگی........

parastar tbz

New member
خودشیرین ما : الان همسرم هستند
ترم قبل من 5 جلسه با ترم بالایی ها برداشته بودم میدیدم که این آقا که الان همسرم هستند خیلی تو خودشیرینی میکنه در صورتیکه بعد ازدواجمون
خودش گفت که چو ن تو توی کلاسمون میومدی من خودشیرینی میکردم که تو بخندی و خوشحال باشی.
بله اینم از خودشیرین ما که طوری برخورد میکرد که استاد بهش اونقد اهمیت میداد که نگید.

ketabsabz

Well-known member
اتفاقا الان با چند تا خود شیرین در گیرم اعصاب نذاشتن واسم بوخودا

از دست اینا گروه ما کاراموزیمونو بیشتر از بقیه میریم از بس که قند عسلن اینا یعنی امروز همچین با یکی از این دوستان خودشیرین حرف زدم که بنده خدا ترسید خخخخ
یعنی دوس دارم با دستای خودم...........

نوتر

New member
عاغا چقد ازدواج با خود شیرین بین بچه ها مد شده:(50):

خوبه خودشیرین دوره ی کارشناسی ما ازدواج کرد رفت خونه بخت
خطر از بیخ گوشمون رد شده پس:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بالا