خودت باش!

mexin

Well-known member
می گویند لذت بخش ترین کار دنیا این است که خودت باشی و شاید سهل ترین. سخت ترین کار دنیا هم این که کسی باشیم که دیگران می خواهند. در بسیاری حوزه های کار و زندگی این اتفاق می افتد مثل آفتاب پرست رنگ عوض می کنیم غافل از اینکه خودی خودمان زیباترین صحنه هاست، این خود سانسوری درد مزمن این روزهایمان شده...

زحمت همه را کم کرده ایم؛ خودمان تکه تکه از وجودمان می بریم و دور می اندازیم، غافل از این که هویت وجودی ما همان تکه های دور انداخته شده است، بزرگی می گفت یک مرد را نه از تعداد دوستانش بلکه از تعداد دشمنانش می توان شناخت، اگر روزی دیدید هیچ مخالفی ندارید در معنای وجودی خودتان شک کنید!

وقتی شعار می دهیم ترجیح می دهم برای آن چه هستم از من متنفر باشند تا برای آن چه نیستم دوستم داشته باشند، پای عمل هم رسید مصلحت گرایی نکنیم، رنگ عوض نکنیم تا جایی که آرام آرام خودمان هم یادمان برود در ابتدا چه رنگی بودیم...!

و بسیاری از این تغییر رنگ ها ماحصل ترس است، ترس از این که آن چه را که داریم از دست بدهیم، غافل از آن که آن چه را با تغییر رنگ به دست آورده ایم در واقع تصاحبی مجازی است که هر لحظه بیم از دست رفتنش است و علاوه بر آن چون دایما تغییر هویت داده ایم خودمان هم دیگر شخص مستقل و واقعی نیستیم که بخواهیم برایش حق مالکیت قائل شویم...

یک مرد را نه از تعداد دوستانش بلکه از تعداد دشمنانش می توان شناخت، اگر روزی دیدید هیچ مخالفی ندارید در معنای وجودی خودتان شک کنید!

آخرین ویرایش:
یک مرد را نه از تعداد دوستانش بلکه از تعداد دشمنانش میتوان شناخت اگر روزی دیدید هیچ مخالفی ندارید در معنای وجودی خودتان شک کنید!

b.nafas

New member
حقیقت آن چیزی نیست که از خود در چشم دیگران می بینیم .....حقیقت آن چیزیست که در آینه می بینیم ....

asal 92

New member
خودت باش!

کسی اگر خوشش نیامد "نیامد"
ابنجا مجسمه سازی نیست...........

asal 92

New member
مکسبن
امضات خیلی قشنگه...
wubpink.gif

shiva3322

New member
شعار میدهم ترجیح میدهم برای انچه هستم از من متنفر باشند تا برای انچه که نیستم دوستم داشته باشند..

هرچند که ادما به کسی که خودشه و همیشه نظراتشو بدون سانسور میگه بد اخلاق یا ساز مخالف میگن..اما همیشه سعی کنیم خودمون باشیم

آدما مترسک نیستن که وقتی واسه کلاغای دلت

تکراری شدن اونو با یکی دیگه عوض کنی!

خودت باش قبل اینکه مترسک دیگران بشی!:riz304:

parsa90

New member
عزیزی میگفت:
به خاطر هیچ کس ارزش های انسانی خودت رو زیر پا نگذار

بالا