خودتونو نخود هر آشی نکنید !!

mexin

Well-known member
یه روز گاو پاش میشکنه دیگه نمی تونه بلند شه
کشاورز دامپزشک میاره .
دامپزشک میگه:
" اگه تا 3 روز گاو نتونه رو پاش وایسته گاو رو بکشید "
گوسفند اینو میشنوه و میره پیش گاو میگه:
"بلند شو بلند شو"
گاو هیچ حرکتی نمیکنه...
روز دوم باز دوباره گوسفند بدو بدو میره پیش گاو میگه:
" بلند شو بلند شو رو پات بایست"
بازگاو هر کاری میکنه نمیتونه وایسته رو پاش
روز سوم دوباره گوسفند میره میگه:
"سعی کن پاشی وگرنه امروز تموم بشه و نتونی رو پات وایسی دامپزشک گفته باید کشته شی "
گاو با هزار زور پا میشه..
صبح روزبعد کشاورز میره در طویله و میبینه گاو رو پاش وایساده از خوشحالی بر میگرده میگه:
" گاو رو پاش وایساده ! جشن میگیریم ...گوسفند رو قربوني كنيد... "

.
.

نتیجه اخلاقی:

خودتونو نخود هر آشی نکنید !

هانیه

Well-known member
خوشمان امد ولی سخته بعضی موقع ها .................................................................................................................................................................................................................................

sara77

New member
هههههههههههه اینو باید روزی 100 مرتبه تو گوش من بخونن خداییس
ینی اینقد بلا سرم اومده از این قضیه

mehrshad.namdar

New member
خدا رو شکر ما گوسفند و گاو نیستیم ما یه دنیای دیگه داریم که نتیجه کارمون رو حتی در صورتی که بخاطر ثواب کباب بشیم میگیریم و هرگز ضرر نمی کنیم..!!!

mexin

Well-known member
خدا رو شکر ما گوسفند و گاو نیستیم ما یه دنیای دیگه داریم که نتیجه کارمون رو حتی در صورتی که بخاطر ثواب کباب بشیم میگیریم و هرگز ضرر نمی کنیم..!!!

دوست عزیز.بد برداشت کردی!! یه بار دیگه متن رو بخون !!

maxin

Well-known member
من برام اتفاق افتاده.آخرش نتیحه گرفتم اصلا نباید جلو بری.بعضی موفعه ها تشخیص بین کمک واین جور کارا سخته.خو الان گوسفنده قربونی شد.گاوه هم الکی رو پاش وایساده اونم باید کشته بشه بلاخره...

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
جالب بوود، بیچاره گوسی، چرا گوسفندا همیشه مظلوم واقع میشن:dadad4:

mehrsan

New member
الان خوب این داستان گوسفندست...چرا بهش میگن نخود اش...کباب....بیچاره...بهش بگین قهرمان

sepideeee

New member
اینجا جا داره من یه خواهشی کنم از کشاورزای عزیز ... اونم اینکه که .. خدایی می صرفه واسه خاطر یه گاو گوسفندو قربونی کرد؟ :p7977cujr38iyymsu8: حداقل یه خروس قربونی میکرد که ضرر نکنه :whistle: تازه اینجوری داستانم اینقد نتیجه ی اخلاقی نداشت :riz277:

mexin

Well-known member
اینجا جا داره من یه خواهشی کنم از کشاورزای عزیز ... اونم اینکه که .. خدایی می صرفه واسه خاطر یه گاو گوسفندو قربونی کرد؟ :p7977cujr38iyymsu8: حداقل یه خروس قربونی میکرد که ضرر نکنه :whistle: تازه اینجوری داستانم اینقد نتیجه ی اخلاقی نداشت :riz277:

بله! کشاورزای عزیز به حرف این سعیده گوش بدید دیگه!! چه وضعشه فرت و فرت هی گوسپند قربونی میکنید!!:smiliess (12):

mexin

Well-known member

بله! کشاورزای عزیز به حرف این سپیده گوش بدید دیگه!! چه وضعشه فرت و فرت هی گوسپند قربونی میکنید!!:smiliess (12):

saeideh

New member
یه روز گاو پاش میشکنه دیگه نمی تونه بلند شه
کشاورز دامپزشک میاره .
دامپزشک میگه:
" اگه تا 3 روز گاو نتونه رو پاش وایسته گاو رو بکشید "
گوسفند اینو میشنوه و میره پیش گاو میگه:
"بلند شو بلند شو"
گاو هیچ حرکتی نمیکنه...
روز دوم باز دوباره گوسفند بدو بدو میره پیش گاو میگه:
" بلند شو بلند شو رو پات بایست"
بازگاو هر کاری میکنه نمیتونه وایسته رو پاش
روز سوم دوباره گوسفند میره میگه:
"سعی کن پاشی وگرنه امروز تموم بشه و نتونی رو پات وایسی دامپزشک گفته باید کشته شی "
گاو با هزار زور پا میشه..
صبح روزبعد کشاورز میره در طویله و میبینه گاو رو پاش وایساده از خوشحالی بر میگرده میگه:
" گاو رو پاش وایساده ! جشن میگیریم ...گوسفند رو قربوني كنيد... "

.
.

نتیجه اخلاقی:

خودتونو نخود هر آشی نکنید !

آخی ی ی ی ی ی...... :sadsmiley::sadsmiley:

rotbeyek92

New member
ای بابا.. این گوسفنده هم مثه من خرش از کرگی دم نداشت..:tsimuzpzwoap1t9y3o7

royaaaaa

New member
بله این مثال این بود
توی یونی بودیم و ما رومجبور کردن برا یه ترم چک بدیم تو چکم یه خط کوچولو افتاده بود که آقاهه گفت برو پشت نویسی کن...منم !عصبانی و کفری شدم ....یه آقای محترمی بود گفت:خوب این که اشکالی نداره بزنین بره..مسئول برگشت پیش 40-50نفر گفت:آقا به شما چه ؟چیکارشی؟بیچاره سرخ شد
:smiliess (7):

بالا