بچه از باباش میپرسه: ما چند خط زیر خط فقریم؟ باباش میگه: اگه یارانه مونم قطع کنن میریم صفحه بعد
psychology93 New member 2016-01-27 #10,321 بچه از باباش میپرسه: ما چند خط زیر خط فقریم؟ باباش میگه: اگه یارانه مونم قطع کنن میریم صفحه بعد
diseases Well-known member 2016-01-27 #10,322 بعضی شبا که خوابم نمی بره، یه جوری که مغزم بشنوه می گم: خوب! برم یه کتابی بیارم بخونم… هیچی دیگه، اصلا بیهوش می شم !!!
بعضی شبا که خوابم نمی بره، یه جوری که مغزم بشنوه می گم: خوب! برم یه کتابی بیارم بخونم… هیچی دیگه، اصلا بیهوش می شم !!!
diseases Well-known member 2016-01-27 #10,323 معلم دینی پارسال یه بار سرکلاس ﮔﻔﺖ: ﺧﺪﺍ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﻭ ﺑﯽ دلیل ﺧﻠﻖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ . . . . . ﺑﻌﺪﺵ ﯾﻪ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ نیستم !!!
معلم دینی پارسال یه بار سرکلاس ﮔﻔﺖ: ﺧﺪﺍ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﻭ ﺑﯽ دلیل ﺧﻠﻖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ . . . . . ﺑﻌﺪﺵ ﯾﻪ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ نیستم !!!
diseases Well-known member 2016-01-27 #10,324 میدونید چرا به آقایون میگن: "مذکر" ؟ . . . . . . . . . . . . . . چون همه چیزو باید مدام بهشون تذکر بدی !!!
میدونید چرا به آقایون میگن: "مذکر" ؟ . . . . . . . . . . . . . . چون همه چیزو باید مدام بهشون تذکر بدی !!!
diseases Well-known member 2016-01-27 #10,325 تو خونه ما همه اتفاق نظر دارن من مسلمون نیستم ولی با این حال هروقت مادرم میگه یه مسلمون بره نون بخره . . . همه با انگشت منو نشون میدن !
تو خونه ما همه اتفاق نظر دارن من مسلمون نیستم ولی با این حال هروقت مادرم میگه یه مسلمون بره نون بخره . . . همه با انگشت منو نشون میدن !
diseases Well-known member 2016-01-28 #10,326 چند روزه بدجور سرما خوردم دیشب مامانم میگه پسرم فردا نرو سر کار، عزیزم استراحت کن! منم نرفتم. هیچی دیگه از صب ساعت ۶ دارم کابینتا رو دستمال میکشم بعدش باید دیوارای آشپزخونه رو تمیز کنم الانم داره فرشای پذیرائی رو جمع میکنه که بشورم !!! سلطان غم مادر ....
چند روزه بدجور سرما خوردم دیشب مامانم میگه پسرم فردا نرو سر کار، عزیزم استراحت کن! منم نرفتم. هیچی دیگه از صب ساعت ۶ دارم کابینتا رو دستمال میکشم بعدش باید دیوارای آشپزخونه رو تمیز کنم الانم داره فرشای پذیرائی رو جمع میکنه که بشورم !!! سلطان غم مادر ....
diseases Well-known member 2016-01-28 #10,327 یارو طوطی سخنگو میخره میبره خونه میزارتش روی تاب،تکونش میده، میگه:عزیزم بگو سلام! . . . طوطی میگه: نکن الاغ میفتم..
یارو طوطی سخنگو میخره میبره خونه میزارتش روی تاب،تکونش میده، میگه:عزیزم بگو سلام! . . . طوطی میگه: نکن الاغ میفتم..
psychology93 New member 2016-01-28 #10,328 من شخصا از آقای روحانی تقاضا دارم وقتی از ایتالیا برمیگرده . . . . حمید معصومی نژاد رو با خودش بیاره لااقل پدر و مادرشو ببینه کصافط الان 40 ساله اونجاست..
من شخصا از آقای روحانی تقاضا دارم وقتی از ایتالیا برمیگرده . . . . حمید معصومی نژاد رو با خودش بیاره لااقل پدر و مادرشو ببینه کصافط الان 40 ساله اونجاست..
psychology93 New member 2016-01-28 #10,329 تکنیک جدید آقایون برای تماشای فوتبال مرد: بزن 3 میخوام فوتبال ببینم زن: دارم سریال می بینم… مرد: زنه چه خوشگله! زن: بیا فوتبالت رو ببین سریالش تکراریه
تکنیک جدید آقایون برای تماشای فوتبال مرد: بزن 3 میخوام فوتبال ببینم زن: دارم سریال می بینم… مرد: زنه چه خوشگله! زن: بیا فوتبالت رو ببین سریالش تکراریه
diseases Well-known member 2016-01-28 #10,330 شما هم وقتی واس مهموناتون چایی میبرید، . . . . انگشتتونو فرو میکنید توش تا ببینید گرم هست؟! یا فقط من اینجوری ام ؟!!!!
شما هم وقتی واس مهموناتون چایی میبرید، . . . . انگشتتونو فرو میکنید توش تا ببینید گرم هست؟! یا فقط من اینجوری ام ؟!!!!
diseases Well-known member 2016-01-28 #10,331 از دوستم پرسيدن تعليم رانندگی چطور بود؟ . . . . ميگه فضا، فضای معنوی بود ... به هر سمتی میپيچيدم همه داد ميزدن يا علی، يا ابوالفضل
از دوستم پرسيدن تعليم رانندگی چطور بود؟ . . . . ميگه فضا، فضای معنوی بود ... به هر سمتی میپيچيدم همه داد ميزدن يا علی، يا ابوالفضل
diseases Well-known member 2016-01-30 #10,332 فکر ﮐﻦ ﺑﺒﯿﻦ ﮐﺠﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ . . . . . . . . . . ﺟﺎﻟﺐﺗﺮﯾﻦ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺍﻃﺮﺍﻓﯿﺎﻥ، ﻭﻗﺘﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﮔﻢ ﻣﯽﺷﻪ ...
diseases Well-known member 2016-01-30 #10,333 واقعا دوراهی بزرگیه . . . . . . . تو مهمونی یه دونه لیوان داشته باشی، بعد ازت بپرسن دوغ یا نوشابه ؟!!!
واقعا دوراهی بزرگیه . . . . . . . تو مهمونی یه دونه لیوان داشته باشی، بعد ازت بپرسن دوغ یا نوشابه ؟!!!
diseases Well-known member 2016-01-30 #10,334 يه سري لذتا هست فقط مختص ايرانه! . . . . مثلا يه پول پاره پوره رو يجوري به راننده يا بقالي بندازي و ازش خلاص شي! ادم احساس پيروزي ميكنه لامصب , حتي ديده شده اشك تو چشاي طرف جمع شده ...
يه سري لذتا هست فقط مختص ايرانه! . . . . مثلا يه پول پاره پوره رو يجوري به راننده يا بقالي بندازي و ازش خلاص شي! ادم احساس پيروزي ميكنه لامصب , حتي ديده شده اشك تو چشاي طرف جمع شده ...
diseases Well-known member 2016-01-30 #10,335 مامان به بچش میگه : اگه فردا امتحان مردود بشی دیگه پسره من نیستی. . . ! . . . فردا بچشو تو کوچه میبینه میگه: امتحان چه خبر؟! بچش میگه : ببخشید شما؟!
مامان به بچش میگه : اگه فردا امتحان مردود بشی دیگه پسره من نیستی. . . ! . . . فردا بچشو تو کوچه میبینه میگه: امتحان چه خبر؟! بچش میگه : ببخشید شما؟!
diseases Well-known member 2016-01-30 #10,336 حیف که ثروتی ندارم… . . . وگرنه مشتمو میکوبیدم به دیوار و میگفتم: حاضرم همه ثروتم رو بدم فقط یه لحظه آرامش داشته باشم. خیلی باکلاسه لامصب ...
حیف که ثروتی ندارم… . . . وگرنه مشتمو میکوبیدم به دیوار و میگفتم: حاضرم همه ثروتم رو بدم فقط یه لحظه آرامش داشته باشم. خیلی باکلاسه لامصب ...
diseases Well-known member 2016-01-30 #10,337 دیروز مریض شدم رفتم دکتر. . . . . . گفت باید استراحت کنی! . . . . . . نمیدونه از بس استراحت کردم مریض شدم !!!
دیروز مریض شدم رفتم دکتر. . . . . . گفت باید استراحت کنی! . . . . . . نمیدونه از بس استراحت کردم مریض شدم !!!
psychology93 New member 2016-01-30 #10,338 همسایمون ۳تا زن داره ۱۲تا دوست دختر اونوقت بهم میگه تو چرا هنوز مجردی!؟ لامصب تو چیزی گذاشتی بمونه واسه ما
همسایمون ۳تا زن داره ۱۲تا دوست دختر اونوقت بهم میگه تو چرا هنوز مجردی!؟ لامصب تو چیزی گذاشتی بمونه واسه ما
psychology93 New member 2016-01-30 #10,339 طرف جرات نداره بقیه پولشو از راننده تاکسی بگیره بعد میاد اینترنت میشه منتقد اجتماعی ✌
diseases Well-known member 2016-01-31 #10,340 این خلاقیتی که ما ایرانیا تو جک ساختن و تیکه و متلک انداختن به کار می بریم، . . . . . تو علم و صنعت به کار می بردیم، الان ما آمریکا رو تحریم کرده بودیم !!!
این خلاقیتی که ما ایرانیا تو جک ساختن و تیکه و متلک انداختن به کار می بریم، . . . . . تو علم و صنعت به کار می بردیم، الان ما آمریکا رو تحریم کرده بودیم !!!