خنده بازار

رها45

New member
جهان سوم جاییه که وقتی راهنما میزنی بهت راه نمیدن
ولی وقتی دستتو از پنجره بیاری بیرون بهت راه میدن حتی نبسانای ابی

sepid71

New member
دختر عموم 5 سالشه هزارتا فرند تو فیسبوک و گوگل پلاس و نیمباز داره !

اونوقت من همسن این بودم شبا تلویزیون رو از برق میکشیدم

سمندون از توش نیاد بخوره منو :|

sepidh gh

New member
از بعضی ها وقتی می پرسی اسم بچه تونو چی گذاشتین؟
یه چیزی میگن که مجبور بشی بعدش بپرسی حالا به سلامتی دختره یا پسره؟

mohammad63

Well-known member
من شنیدم یکی از بچه های انجمن که البته از ما بهترون انجمن هست، تو رزومه ش تو بخش سوابق نوشته فعالیت مداوم در انجمن علوم پزشکی ... مشغلزومه هستین اگه فک کنید فریبا 90 بود ..... نه بابا این وصله ها به اون نمیچسبه ..... حالا اگه میگفتین آتشین شاید... ولی نه اون هم نه ........... آزاده رو نمیتونم بگم نه ..... چون چند وقتیه ازش خبر ندارم پس نمیتونم نظر قطعی رو بدم ......
حالا بگذریم از اینکه مادر یکی از بچه ها پز میداده که بچه ش مدیر انجمن هست ...... واااااااااا ... چرا به من نیگا میکند ........... من که مدیر انجمن نیستم !!!!!!!!! ... البته مدیر پروژه که هستم .....
باقی بقایتان ........:riz304::riz304::riz304:

- - - Updated - - -

جوک:

آخرش نفهمیدم مترادف کلمه مدیون دقیقا چیه ؟
مشغولزومبه ؛ مشغلزمه ؛ مشقولظمبه ؛ مشغلضمه ؛ مشقول ظمه ؛ مشقور زمده ؛ مش غول زبده ؛ مشغول زنده ؛ مش غول زنده …
اگه راستشو بدونی و نگی مش غول ضمبه ای !

- - - Updated - - -

جوک:
داشتم با بابام شطرنج بازی میکردم………
برگشته میگه یا مات میشی یا پول تو جیبی نداری!!!!!!!!
دو راهی ذلت و خفت همینه
والا

eeeeeeehsan

New member

فوری
فوری
فوری
توجه توجه

اتفاقی که اخبار صدا و سیمای ایران پخش نکرد!

دیشب یک فروند جنگنده اف24 آمریکا در ساعت 2:47 بامداد برای دقایقی وارد مرزهای هوایی ایران گردید و درآسمان شهر تهران به پرواز پرداخت.
در اسناد محرمانه ای که از وزارت دفاع به وزارت اطلاعات مکاتبه گردید آمده است:این جنگنده ساخته جدید آمریکا به هیچ وجه در رادارهای جمهوری اسلامی ایران قابل رویت نبوده است و همچنان در حال بررسی ست که چگونه توانسته دیوار حفاظتی را بشکند،
گفتنیست در پایان مکاتبه کد زهیر2042 درج گردیده و این یعنی اینکه این جنگنده مهاجم قصد تخریب یا حداقل ایجاد خساراتی در برج میلاد را داشته است!
اما نکته جالب اینجاست که خلبان بطور ناگهانی مسیر خود را تغییر داد و بطور خارق العاده ای در عرض دو دقیقه مرزهای هوایی ایران را ترک کرد.
برج مراقبت آمریکا وقتی دلیل این کار را جویا میشود خلبان با حالتی هراسان ابراز میدارد که لامصبها دخترهایی وجود دارند که کلیپسشون اندازه برج میلاد هستش .که نمیشه از برج میلاد تشخیص داد.." لذا ترس وجودمو فراگرفت و سریع دور زدم و برگشتم!!!
.
خخخخخخخخ به جون خودم اگه فوش دادین دیگه براتون خبر نمیذارم!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

mohammad63

Well-known member

فوری
فوری
فوری
توجه توجه

دیشب یک فروند جنگنده اف24 آمریکا در ساعت 2:47 بامداد برای دقایقی وارد مرزهای هوایی ایران گردید و درآسمان شهر تهران به پرواز پرداخت.
در اسناد محرمانه ای که از وزارت دفاع به وزارت اطلاعات مکاتبه گردید آمده است:این جنگنده ساخته جدید آمریکا به هیچ وجه در رادارهای جمهوری اسلامی ایران قابل رویت نبوده است و همچنان در حال بررسی ست که چگونه توانسته دیوار حفاظتی را بشکند،
گفتنیست در پایان مکاتبه کد زهیر2042 درج گردیده و این یعنی اینکه این جنگنده مهاجم قصد تخریب یا حداقل ایجاد خساراتی در برج میلاد را داشته است!
اما نکته جالب اینجاست که خلبان بطور ناگهانی مسیر خود را تغییر داد و بطور خارق العاده ای در عرض دو دقیقه مرزهای هوایی ایران را ترک کرد.
برج مراقبت آمریکا وقتی دلیل این کار را جویا میشود خلبان با حالتی هراسان ابراز میدارد که لامصبها دخترهایی وجود دارند که کلیپسشون اندازه برج میلاد هستش .که نمیشه از برج میلاد تشخیص داد.." لذا ترس وجودمو فراگرفت و سریع دور زدم و برگشتم!!!
.

یعنی به جون خودم احسان این بهترین طنزی بود که در موردکلیپس خوندم ..... فوق العاده بود.. اصلا خارق العاده بود ............ لایک داری هزار هزار

- - - Updated - - -

فوری
فوری
فوری
توجه توجه

.

یعنی به جون خودم احسان این بهترین طنزی بود که در موردکلیپس خوندم ..... فوق العاده بود.. اصلا خارق العاده بود ............ لایک داری هزار هزار

N@RVIN

Well-known member
وقتي کسي ناراحتت مي کنه 42 ماهيچه استفاده ميشه تا اخم کني ! . . . . . . اما فقط 4 تا ماهيچه لازمه تا دستتو دراز کني و بزني تو دهنش !! ديگه هر جور خودتون راحتين؛ وظيفه من اطلاع رساني بود....

maxin

Well-known member

یه روز رفتم شلوار بخرم فروشنده یه شلوار آورد خوب نبود گفتم این خیلی خزه .

مگه دیوونم اینو بپوشم؟

فروشنده از پشت پیشخون اومد اینور دیدم همون شلوار پای خودشه !

- - - Updated - - -

آیا میدانید این زوج‌های عاشقی که روی ریل قطار و به سمت غروب خورشید قدم می‌زنند،

یا تا حالا قطار سوار نشده اند یا اگه سوار شده اند دستشویی نرفته اند

یا اگه دستشویی رفته اند به سیستم دفع فاضلاب قطار دقت نکرده اند؟

maxin

Well-known member
آخرین دغدغه خیلیا:
مسئولیت زندگی رو میشه یک کاریش کرد ولی
رقص شب عروسی رو چکار کنم ؟!!!: d

- - - Updated - - -

همه تو کلاص نشسته بودیم اول ترم بود

ییهو یه دختر 26_27 ساله خشگل از در اومد توو
یکی از دوستان بلند گفت: باقلواروووو.!
بعد همون باقلوا رفت روی صندلی استاد نشست

یهو ساکت شد و اون دوستمون بدون اینکه چیزی بگه رفت و مثل مرد درسو حذف کرد
smile.gif
)

maxin

Well-known member

- - - Updated - - -

آقا یبار تو بچگی خودمو زده بودم به خواب! بابام صدام زد جواب ندادم گفت اگه خوابی دستتو بلندکن منم عین مشنگا دستمو بلند کردم! یه لگد زد گفت پاشو ببینم! نمیدونم از کجا فهمید من بیدارم!!!
23.gif
17.gif

maxin

Well-known member
یک جمله فلسفی و جالب از"نیجگلسژونشقفندرک"
.
.
.
.
.
شما وقتی حال ندارید اسمم را بخوانید لازم نیست فلسفه بدانید...!!
22.gif

maxin

Well-known member
روایت است روزی یکی از مریدان بر شیخ وارد شدندی و وی را مشغول گشت و گذار در اینترنت با Internet Explorer دیدندی، مرید گفت یا شیخ این چه سِر است که از Firefox یا Chrome استفاده نمی کنندی؟
لااقل از Opera یا Safari استفاده کنندی.
شیخ خشمگین شد و لپ تاپ خویش از پهنا بر حلق مرید داخل کرده، فرمود: بـــــــُز....! مگر نمیدانی که ریاضت کشیدن از عادات مردان خدا بودندی؟؟
مرید که این بشنید، خشتکش بالا کشیده، نعره زنان به سمت رایانه خویش شتافت و Windows 8 64 bit Ultimate خود را پاک نمود و تا آخر عمر از DOS و Windows Me استفاده کرد تا رستگار گردد.....

- - - Updated - - -

دوستان بيايد خوبي هاي مهرم ببينيم!
شروع دانشگاه
امتحان
دلگيري
بوي پاييز
سرما
زود تاريک.شدن هوا
و......
.
.
.
.
آقا اصن ولش همون بيايد فش بديم به مهر

- - - Updated - - -

به این نتیجه رسیدم که وقتی مادرم کاری رو ازم میخواد باید انجام بدم به 5 دلیل:
۱. ثواب داره
۲. تحریم اقتصادی و کامپیوتر می شم
۳. از بابام کتک میخورم
4.اینترنت قطع میشه
5. آخرم مجبور میشم انجامش بدم

- - - Updated - - -

.
.
.
.
.
.
.

maxin

Well-known member
خیلی حال میده رمز وای فایتو بزاری"ب تو چه"
.
.
.
.
.
.
.
.
الان 6 ماهه داداشم داره ازم میپرسه رمز وای فای چیه؟منم میگم ب تو چه!

- - - Updated - - -

ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻼﻕ ﺷﺪﻧﺎ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻃﺮﻑ ﺍﺳﻤﺸﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ( ﻧﺮﺳﯿﺪﻩ ﺑﻪ ﺩﺭﯾﺎ )
ﮔﻔﺘﻢ ﯾﻨﯽ ﭼﯽ ؟؟
ﮔﻔﺖ : ﺧﯿﻠﯽ ﮔﯿﺠﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﺳﺎﺣﻞ ﺩﯾﮕﻪ...!!!
22.gif

- - - Updated - - -

ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﻏﺬﺍ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺑﺪﻩ
ﻣﯽ ﮔﻪ ۲ ﺗﺎ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻫﻤﺒﺮﮔﺮ ﺳﺎﺩﻩ
ﻭﻗﺘﯽ ﻗﻄﻊ ﮐﺮﺩ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﭼﺮﺍ ﻧﮕﻔﺘﯽ ﺳﻪ ﺗﺎ ﭘﯿﺘﺰﺍ؟
ﮔﻔﺖ: اگه واست ﭘﯿﺘﺰﺍ میگرفتم ﮔﺮﻭﻥ ﻣﯽ ﺷﺪ
ﺑﺮﺍ ﺗﻮ ﻫﻤﺒﺮﮔﺮ ﮔﺮﻓﺘﻢ !
به دوتا پرورشگاه سر زدم هردوتاشون گفتن قیافت خیلی آشناس !
22.gif
22.gif
22.gif

- - - Updated - - -

maxin

Well-known member

- - - Updated - - -

ﺿﻤﻦ ﻳﺎﺩﺁﻭﺭﻱ ﻏﺮﻭﺏ ﻏﻢ ﺍﻧﮕﻴﺰ دوشنبه 31 ﺷﻬﺮﻳﻮﺭ ،
ﻣﻴﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﭼﻨﺪ ﻧﮑﺘﻪ ﺭﻭ ﺧﺎﻃﺮﻧﺸﺎﻥ ﮐﻨﻢ :
1-ﺩﻳﮑﺘﻪ ﻱ ﺻﺤﻴﺢ ﮐﻠﻤﺎﺕ :
ﮐﺼﺎﻓﻂ : ﮐﺜﺎﻓﺖ
ﺍﺻﻦ : ﺍﺻﻸ
ﻳﻨﻲ : ﻳﻌﻨﻲ
ﻋﺎﺧﻪ : ﺁﺧﻪ
ﻋﻪ : ﺍﻩ
ﻋﺎﻏﺎ : ﺁﻗﺎ
وغرعان:قران
ﻣﻴﺒﺎﺷﺪ
2-ﺍﺯ ﻻﻳﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ
ﻭ ﭘﻮﮎ ﺯﺩﻥ ﻣﻌﻠﻤﻴﻦ ﻭ ﺍﺳﺎﺗﻴﺪ ﺟﺪﺃ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺭﻱ ﻧﻤﺎﻳﻴﺪ
3-ﺍﺯ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺩﻭﺳﺘﻲ
ﺑﺮﺍﻱ ﻫﺮ ﻋﻨﺼﺮ ﻏﻴﺮ ﻫﻤﺠﻨﺲ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﺴﻴﺮ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﻳﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺩﻳﺪﻳﺪ ﭘﺮﻫﻴﺰ ﻧﻤﺎﻳﻴﺪ
4-ﻓﮑﺮ ﺩﻱ ﺍﮐﺘﻴﻮ ﮐﺮﺩﻥ ﺗﺤﺼﻴﻞ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺳﺮ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﮐﻨﻴﺪ
با تچکر...
4.gif

- - - Updated - - -

maxin

Well-known member
امروز یه نفر با یه شماره ناشناس پیام داده بود : "سلام ستارم".
گفتم:خوشبختم منم گیتارم.
بعد پیام داد: "نه ستارم" ؛
گفتم:ستاره تویی بی وجدان؟چرا پیدات نیس بیا طرفمون.
طرف زنگ زد دیدم "ستار دراز" رفیق قدیمیمه.

بالا