استتوس های خنده دار فیس بوک
استتوس های خنده دار فیس بوک
ﭼﺮﺍغ مودم
ﺩﺧﺘﺮ داییم ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ : ﭼﺮﺍ ﺍﯼ ﺩﯼ ﺍﺱ ﺍﻝ ﻣﻦ ﻧﯿﻤﯿﺮﻩ ﺗﻮ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ؟ ﺑﺶ ﻣﯿﮕﻢ : ﮐﺪﻭﻡ ﭼﺮﺍﻏﺎ ﺭﻭﺷﻨﻪ ؟ ﻣﯿﮕﻪ : ﭼﺮﺍﻍ ﺍﺗﺎﻗﻢ ﻭ ﻣﻬﺘﺎﺑﯽ ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ

)
واقعیه؟
ﺍﯾﻦ ﻓﯿﻠﻤﺎ ﮐﻪ ﻫﺴﺘﻦ ﻭﻗﺘﯽ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻗﺸﻪ، ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﺰﻥ ﺩﺭ ﻣﯿﺰﻧﻨﻦ ﺗﺎ ﺑﭽّﻪ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﺪﻩ ﻧﻤﯿﺮﻥ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻗﺶ. ﺍﯾﻨﺎ ﻭﺍﻗﻌﯿَﻦ ؟ ﯾﺎ ﻓُﺘﻮﺷﺎﭘﻪ ؟ ﯾﺎ ﺧﻄﺎﯼ ﺩﯾﺪ !؟
بخاطره من
امروز ۲ نفر بخاطره من دعواشون شده بود! ﻫﺮﺩﻭﺷﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻦ ﻣﻨﻮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ. ﺍﺻﻦ ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﻡ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﻣﻬﻢ ﺑﺎﺷﻢ

ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻋﻮﺍ ﺑﯿﻦ ۲ ﺗﺎ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺑﻮﺩ ﻭﺍسم اصلا مهم نیست
زن ميخواد
پسري که ميره کولرو خاموش ميکنه يعني زن ميخواد دیگه...
نیمه گمشده
دهه نودیا هم دارن ازدواج میکنن . . . . . . . . . . . . . اما دهه شصتیا هنوز دارن دنبال نیمه ی گمشدشون میگردن
شغل داماد
اقا دوماد چی کاره ان ؟ سانسورچی هستن مسابقات جهانی والیبالو سانسور می کننن :|
تتلو
من یکی از اون سانسورچی هام . . . . . . آهنگ امیر تتلو در حمایت از سانسورچی ها
اون وخ من
زنه از کوبا تا فلوریدا صد مایل شنا کرده که پیام صلح و دوستى رو به جهانیان برسونه، بعد من چون کنترل ازم دور بود دیشب با تلوزیون روشن خوابیدم !
مزاحم تلفنی
دختره به باباش میگه: مزاحم تلفنی دارم باباش میگه: عکستو براش بفرست دیگه مزاحمت نمیشه !!!
مادر
مادر است دیگر.. گاهی دلش می خواهد هنگام تک به تک با دروازبان از جلوی تلویزیون رد شود
سینه خیز
من تو خونه سینه خیز میرم چون اگه پاشم میگن سرپایی یه چایی بریز

)))
ناراحتی معده
ماه رمضون موقع نهار تازه متوجه میشی تمام اطرافیانت مریض احوالن یکی ناراحتی معده داره یکی مشکل قلبی یکی بیماری کلیوی خیلی ناراحت کنندس
ابـروی خـر
ابـروی خـر رو بـرداری آهـو میـشه؟؟؟ نـه خـدایــی میـشه؟؟ نـمیـشه دیـگـه... نـکُن بـرادر مـن..!! نـکـُن! :|
سوال سخت
یکی از سوال سختای دوران طفولیتمونم این بود که تو تابستون ازت بپرسن چندی؟
ماه عسل
اون ای که ایران رو دومین کشور افسرده معرفی کرده مطمئنن برنامه ماه عسل رو ندیده بودن وگرنه لیاقت ما اولین کشور بوده
پرايد وانت
ولى ناموسن اين پرايد وانتا شبيهِ اون دمپايى جلو بسته هاى قديم نيست؟
اندر عجایب ایرانی ها
والیبالمون میبره نمیریزیم بیرون فوتبالمون میبازه میریزیم بیرون
عروس خوشگلم
يكي از خانوم هاي فاميل ما اصلا پسر نداره، ولي هر دفعه منو ميبينه ميگه: به به عروس خوشگلم... نميدونم دقيقا فازش چيه ! فكر كنم ميخواد منو شكنجه روحي بده :|
ﺩﯾﮕﻪ ﭼﻪ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﻢ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ
ﭘﯿﺎﻣﮏ ﻣﺴﯽ ﺑﯿﻦ ﺩﻭ ﻧﯿﻤﻪ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻟﻮﺱ ﮐﯿﺮﻭﺵ : ﺩﯾﮕﻪ ﭼﻪ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﻢ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﺭﺍﺿﯽ ﺷﯿﺪ؟ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﺪ ﺑﯿﺎﻡ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺩﻭ ﺗﺎﻡ ﺑﺮﺍ ﺷﻤﺎ ﺑﺰﻧﻢ؟! ﺗﻌﺎﺭﻑ ﻧﮑﻨﯿﺪﺍ
آگهی
تور سه روزه وازکتومی در اتاق عمل های زیبای شهر ساحلی آنتالیا. بدون درد و خونریزی