خنده بازار

asal 92

New member
تجربه ثابت کرده اکثر این دخترایی که اسمشون عسل یا سارینا هس تو شناسنامه یا کبری هستن یا اکرم یا طاهره

والا :))

- - - Updated - - -

امروز یه جوش گنده وسط دماغم زده بود از مامانم پرسیدم دلیلش چیه؟

گفت از بس میری تو اون اینترنت بی صاب شده!

:|

حالا شما هم هر مشکلی داشتید بگید من از مامانم بپرسیم دلیلشو بهتون بگم :))

- - - Updated - - -

ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻗﺮﺍﺭﻩ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺑﺪﻥ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﻦ،ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﻣﺎﻩ ﺭﻣﻀﻮﻧﻪ ﺑﺪﺑﺨﺘﺎ ﮐﯿﮏ ﺳﺎﻧﺪﯾﺴﺘﻮﻥ ﭘﺮﯾﺪ :| :))

- - - Updated - - -

یکی از دوستام تعریف میکرد یبار شماره دوس دخترمو دادم به رفیقم که امتحانش کنه.

قسم میخورد خدا شاهده قصدم فقط امتحان بود،ولی بعد محرم و صفر عروسیشونه :|

به جون خودم اسمم عسله به خدا راست میگم ....البته ی اسم قشنگ دیگه ای هم دارم که از عسل قشنگ تره .....خخخخ

نوتر

New member
بعضیا هستن وقتی میرن دستشویی باید دیگه سند گذاشت درشون آورد از اون تو

آخرین ویرایش:

asal 92

New member
چگونه در کارهای منزل به زنمان کمک کنیم؟

1- در خوردن غذا با او همکاری کنید.
2-کانال های تلویزیون را شما عوض کنید.
3-موقعی که همسرتان مشغول تمیز کردن زمین و جارو کردن است، پایتان را بلند کنید که زیر پایتان را نیز جارو بکشد....
4-وقتی همسرتان در آشپزخانه مشغول پخت غذاست، گاهی به آشپزخانه سرزده و با ناخونک زدن به غذا، به او در پخت غذای خوشمزه تر و لذیذتر مشاوره دهید.
5-با آواز خواندن در حمام موجبات شادی دلبندتان را فراهم آورید.
6-با آروغ زدن پس از غذا، همسرتان را از حالت رمانتیک درآورید تا محیط خانه برای وی یکنواخت و خسته کننده نشود!

asal 92

New member
خدا دید زن گرسنه است ، نان را آفرید ،
دید تشنه است ، آب را آفرید ،
دید از تاریکی میترسد ، نور را آفرید ،
دید هیچ غمی ندارد ، ضد حال زد و مرد را آفرید !!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ketabsabz

ROJO

New member
دختر خانوما و آقا پسرای ورودی ۹۲ دانشگاه!

هفته اول عاشق نشید!
از ما گفتن ...
شاخای دانشگاه از هفته دوم،سوم میان :))

نوتر

New member
دو تا جوجه کوچولو عاشق همدیگه میشن
این دو تا همیشه در کنار همدیگه بودن و روزگارشون با هم دیگه سپری میشد

تا اینکه بزرگ و بزرگ و بزرگ شدند
اما از قضای روزگار این دو تا هردوش خروس شدند و چون نمیتونستند با هم بمونن از همدیگه جدا شدند
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.نتیجه اخلاقی: تا وقتی جوجه اید عاشق نشید:riz481:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ketabsabz

asal 92

New member
واکنش زنها بعد از نگاه عمیق شوهرشون :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
زن اروپایی :عزیزم این طرز نگاتو خیلی دوست دارم ...عاشقشم ...
زن ایرانی :ها چیهههه ؟ بیا منو بخوررر .باز خونه ننه ت بودی چیز یادت دادن !!!!

ROJO

New member
عشق با یک نگاه شروع میشه و با همکاری برادران 110 تموم میشه:riz481:

mw.ashel

New member
بارها گفتیم کاربران محترم وبخصوص کاربران جدید لطفا اسپم وجملات متفرقه خودتون رو اینجا نذارید.برای ابراز علاقه فقط لایک کنید یا امتیاز بدید.کسی علاقه ای به خوندن اسپم شما نداره......چند بار باید تکرار کنیم تو هر تاپیکی اسپم نذارید.برید اسپمهاتون رو پاک کنید.مطلب طنزی داشتید خوشحال میشیم بذارید اینجا.
.
.Dear users, particularly new users, repeatedly telling yourself here, please do not spam, and miscellaneous statements. Expressed interest to Likes or just give points. Anyone interested to read your spam ...... How many times did you have to repeat any spam thread outside.'ll delete spam.'re happy to let you have a humorous story here.

Հարգելի օգտվողներ, մասնավորապես նոր օգտվողներ, բազմիցս պատմել ձեզ այստեղ, խնդրում ենք աղբ է, եւ տարբեր հայտարարություններով, հայտնել է, որ դուր է գալիս, պարզապես միավոր Ովքեր հետաքրքրվում կարդալ Ձեր սպամի ...... Քանի անգամ պետք է կրկնել ցանկացած աղբ թեմա դուրս. գրանցման ջնջել spam. 'կրկին ուրախ է, որ դուք ունեք մի հումորային պատմությունը այստեղ.

প্রিয় ব্যবহারকারী, বার বার এখানে নিজেকে কহন বিশেষ করে নতুন ব্যবহারকারী,, না স্প্যাম করবেন অনুগ্রহ করে, এবং পছন্দ বিবিধ বিবৃতি. অভিব্যক্ত সুদ বা শুধু পয়েন্ট দিতে. আপনার স্প্যাম পড়তে আগ্রহী যে কেউ ...... কত বার আপনার কোন স্প্যাম থ্রেড পুনরাবৃত্তি আছে কি বাইরে. 'স্প্যাম মুছে করব.' আপনি এখানে একটি রসাত্মক গল্প আছে যাক খুশি পুনরায়.

尊敬的用户,尤其是新用户,一再告诉自己这里,请不要垃圾邮件,以及杂项陈述。表示有兴趣到喜欢或只是给点意见。任何有兴趣阅读你的邮件......有多少次你不得不重复任何垃圾邮件线程外面。“会删除垃圾邮件”。重新乐意让你有一个幽默的故事。

عزيزتي المستخدمين، وخصوصا المستخدمين الجدد، وقال مرارا وتكرارا نفسك هنا، من فضلك لا البريد المزعج، والبيانات المتنوعة. الفائدة معبرا للإعجاب أو مجرد اعطاء نقطة. أي شخص مهتم لقراءة الرسائل غير المرغوب فيها ...... فكم من مرة هل لديك لتكرار أي موضوع البريد المزعج خارج. 'ليرة لبنانية حذف الرسائل غير المرغوب فيها.' إعادة سعيدة للسماح لديك قصة روح الدعابة هنا.

친애하는 사용자, 반복적으로 여기에 자신을 말하고, 특히 새로운 사용자가 아닌 스팸 메일을주십시오 및 추천에 기타 문. 관심을 표명하거나 포인트를 제공합니다. 스팸을 읽기에 심이 누구나 ...... 얼마나 많은 시간 당신은 어떤 스팸 스레드를 반복해야 않았다 외부. '스팸 메일을 삭제할 것이다.'당신이 여기에 유머러스 한 이야기를 알려드립니다 다시.

प्रिय उपयोगकर्ताओं, बार बार यहां अपने आप को बता विशेष रूप से नए उपयोगकर्ताओं, नहीं स्पैम करो, और पसंद करने के लिए विविध बयान. अभिव्यक्त किए जाते ब्याज या सिर्फ अंक दे. अपने स्पैम पढ़ने के लिए किसी को दिलचस्पी ...... कितनी बार आप किसी भी स्पैम धागा दोहराने की क्या ज़रूरत थी बाहर. 'स्पैम को नष्ट करूँगा.' तुम यहाँ एक विनोदी कहानी है यह बताते हुए खुशी फिर से.

пользователи, в частности, новые пользователи, неоднократно говорить себе, здесь, пожалуйста, не спам, а также прочие заявления. Выраженный интерес к любит или просто дать баллов. Любой интересно читать ваше спам ...... Сколько раз вам придется повторить любой спам нить снаружи. будете удалять спам. 'повторно рады сообщить вам есть юмористический рассказ здесь.

همین متن ها رو برش گردونید به زبان فارسی خودش یه خنده بازار میشه:riz481:

maxin

Well-known member
همین متن ها رو برش گردونید به زبان فارسی خودش یه خنده بازار میشه
آفرین اشل جان خودم نمی دونستم که واسه همین گذاشته بودمشون ممنون ک گفتی ......شدی برنده نشان مداد طلا:65d6a5d6s:
الکی تو ترانسلیت زده بودم بعد نوشتن متن های الکی خارجی .......اون فارسی بالا رو نوشتم ک حتی متنشم کمی تغییردادم....خ
خخخ گفتم شاید کسیایی ک اسپم میذارن زبون درس حسابی سرشون نمیشه آخه چند بار قبلا گفته بودیم.....مث اینکه بازم رو شما جواب نداده :riz481: स्पॅम हटवा.اشل جان.

رفع اسپم:
من از دور خیلی شبیه الن دلونماااااا…

به جان خودم راست میگم !!!

البته خیلی دور ، یچیزی تو مایه های ۱کیلومتر !

( نامرده هرکی با دوربین شکاری نگامکنه )

leylii

New member
خاطره تلخ غضنفر...با دوست دخترم کوه بودیم .لبه پرتگاه پاش لیز خورد .دستشو گرفتم یهو یاد این جمله افتادم ...عشقتو ول کن اگه برگشت مال توست وگرنه مال یکی دیگه بوده....هیچی دیگه ولش کردم .برنگشت.کثافت مال یکی دیگه بود ......

Immunity

Well-known member
تاحالا دقت کردین اول صبحی که خوابالو سوار تاکسی میشی

این مجریای رادیو چقدر سرحال و پرانرژی ان؟

آدم دوس داره بگیره خفشون کنه

مخصوصا وختی اون زنههه داد میزنه

ایرااااااااااااااااااانی ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلاااااااام

profsor

New member

ضرب المثلهای به روز شده:

1-سرش بو پیتزا سبزیجات میده .
2- آنتی بیوتیک بعد از مرگ سهراب.
3-پرادو سواری دولا دولا نمیشه .
4-پاتو از پارکتت درازتر نکن.
5- هری پاتر آخرش خوشه

Asoo

New member
یه ژاپنی به زنش می گه:
” Taki Mashita ”
زنش می گه:
” Masu Kushi ”
مرد ژاپنی ناراحت می شه می گه:
” Dakara Tsu Shimashi Ta ”
زنش گریه می کنه می گه:
” Nimi Tasuni Watashi Yaku Misamihi ”
.
.
.

یه جوری می خونی انگار سر در میاری!
با مسائل خانوادگی مردم چه کار داری؟

bioshimi93

New member
*به سلامتی مگس كه یادمون داد زیاد كه دور كسی*

بگردی آخرش میزنه تو سرت... :|

bioshimi93

New member
پسر: عشقم یه عکس خوشگل از خودت واسم بفرست.
دختر:چشم ولی تو هم محض احتیاط یه عکس از خواهرت واسم بفرست عجقم..
(شیطان سرپا ایستاده بود سیگارش را خاموش کرد و کف مرتبی برای دخترزدWink

پسر بدون معطلی عکس اون یکی دوست دخترش را واسه دختر فرستاد.
(بیچاره شیطون رو آورد به مصرف مواد مخدر و شیشهWink
دختر: وای مرسی عزیزم.. الان عکسمو واست ایمیل میکنم و عکس دوستش را فرستاد.
پسرک خوشحال وقتی ایمیلشو باز کرد عکس خواهرشو دید..

(هیچی دیگه داستان این چت باعث شد شیطان ادامه تحصیل بده بعد از ظهرها هم تقویتی گرفته

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
محکمترین تعارف ایرانی ها برای نگه داشتن مهمان..

ما دیگه برنجامون خیس کردیم‌‌!!

pari20

New member
فیلم های روزسینماهای قزوین:
مسافری ازبیدستان (طنز) شب های هادی آباد(اکشن) گذری آرام در خیام (عاشقانه) مرا به خیابان تبریزنبر(ترسناک) به سوی سلطان آباد18(منفی 18)- شبی درمغلواک (جنایی) شفا در شاهزاده حسین (مذهبی)

بالا