خنده بازار

mexin

Well-known member
هلو ،ساعت 7 دم در حاضر باش‎(طنز)

بــابــام اس فــرسـتاده: هــلـو، ســاعت 7 دم در حــاضر بــاش مــیـام دنـبالـت!!!
مــنــم فــکـر کـردم ازش سوتی گــرفـتم جــو گـرفـت جواب دادم: بــاشـه شــفـتـالـوی مـن ,مـانـتـو خـوشـگـلمـو میـپـوشـم مـیـام عـجـیـجـم!!!
بــعد بـابـام جـواب داد: اسـکـلِ بیــشــعـور, هـلـو یـعـنی سـلام ,آخـه تـو کـی میخوای آدم شی ؟؟؟20 سالت شد آدم نشدی,مــن چـه گـنـاهـی کـردم کـه تو پــسـرمـی؟؟؟

parnia

New member
یه تبلیغ شامپو گلرنگ هست که پدره میگه :

((تو خونه ما پسرم موهای نرم خوش حالتی داره، دخترم موهای مواج زخیمی داره ، خانومم موهای لخت و نرمی داره و موهای خود من هم خشک و زبر هست اما همه ما با شامپو گلرنگ موهامون رو میشوریم چون برای هر نوع مویی مناسبه))

من خواستم از پشت همین تریبون به این پدر زحمت کش بگم هرچند این شامپو ها خیلی خوب هستند ولی شما با خانوم بچه ها یه روز برید آزمایش ژنتیک بدی زیادم بد نیست ؛

والا این همه تنوع زیاد منطقی نیستا !!!!!:65d6a5d6s:

yashar.1985

New member
[h=5]اﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ ﺳﻮﺍﻝ ﺟﺎﻟﺒﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪﻩ ﺷﺪ ﻭ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺟﻮﺍﺑﯽ ﻧﺪﺍﺩ !
ﺳﺆﺍﻝ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩ :
ﻧﻈﺮ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺭﺍﺟﻊ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺣﻞ ﮐﻤﺒﻮﺩ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﯾﺮ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ
ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﺑﯿﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ؟
ﻭ ﺟﺎﻟﺐ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮐﺴﯽ ﺟﻮﺍﺑﯽ ﻧﺪﺍﺩ . . . ؟
ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻓﺮﯾﻘﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﺴﺖ “ﻏﺬﺍ ” ﯾﻌﻨﯽ ﭼﻪ؟
ﺩﺭ ﺁﺳﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﺴﺖ ” ﻧﻈﺮ ” ﯾﻌﻨﯽ ﭼﻪ؟
ﺩﺭ ﺍﺭﻭﭘﺎﯼ ﺷﺮﻗﯽ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﺴﺖ ” ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ” ﯾﻌﻨﯽ ﭼﻪ؟
ﺩﺭ ﺍﺭﻭﭘﺎﯼ ﻏﺮﺑﯽ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﺴﺖ ” ﮐﻤﺒﻮﺩ ” ﯾﻌﻨﯽ ﭼﻪ؟
ﻭ ﺩﺭ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﺴﺖ ” ﺳﺎﯾﺮ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ ” ﯾﻌﻨﯽ
ﭼﻪ . . . ؟ !!!
[/h]

yashar.1985

New member
طی آخرین تحقیقات فرا میدانی بنده، اینایی که همیشه کلید دارن اما زنگ میزنن و آسایش آدمُ بهم میزنن !
همونائی هستن که هر بار میرن حموم میگن حوله !

yashar.1985

New member
یه کشف جدید:
شما میتوانید با زدن راهنما سرعت ماشین کناریتون را تا چندین برابر افزایش دهید!

yashar.1985

New member
درسته که خانوما پارک دوبل بلد نیستن ولی …
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خداییش رانندگی با پاشنه ۱۵ سانتی کار هر کسی نیست

yashar.1985

New member
دوستم زنگ زده خونمون مادر بزرگم گوشی رو برداشته

در حالیکه گوشی دم دهنشه از من میپرسه بگم هستی یا نیستی؟!!!

من :|

مادربزرگمم همچنان منتظر جواب من! :|

AWWA

New member
دوستم گفت: اگه با گوشی برم تو اینترنت از شارژم کم میشه؟ گفتم: پـَـ نـَـ پـَـ از ذخیره ارزی کشورهای عضو اپک کم میشه

AWWA

New member
واسه دوستم عکس ایمیل کردم زنگ زدم میگم فرستادمش واست . میگه یعنی الان تو ایمیلمه؟ پـَـ نـَـ پـَـ الان دم در خونتونه ولی دستش به زنگ نمیرسه درو بزن بیاد بالا

AWWA

New member
مامانم زنگ زده میگه کجایی؟گفتم با بهروز رفتم بازار گفت:بهروز رفیقت؟؟ پـَـ نـَـ پـَـ سس مایونزه بهروز

AWWA

New member
میگم رسیدی خونه زنگ بزن،میگه تلفن کنم؟،میگم پـَـ نـَـ پـَـ زنگ خونه بغلی رو بزن در رو

AWWA

New member
یکی تو دانشگاه ازم پرسید ورودی چندی؟ گفتم85 همچین با تعجب گفت پس ترم اخری گفتم پـَـ نـَـ پـَـ ترم اولم ولی از آخر اومدم شروع کنم

gsp9joc5sg0ympajxw.jpg

بچه بودیم مارو می ذاشتن رو پاشون انقد تکون می دادن تا سرگیجه بگیریم بخوابیم!
الان دکترا می گن این کارو نکنین، مغز بچه جابجا می شه!
خب حالا تکلیف این مغز جابجا شده ما چیه؟ مغز ما کجامونه الان؟ رسیدگی کنین لطفا.

ساعت شیش صبح تو رادیو گفت : با هرکی قهرین همین الان بهش زنگ بزنین و آشتی کنین ^_^ والا من که به هر کی زنگ زدم اون موقع صبح فحشم داد ... !!!

روایت داریم تو اون دنیا موضوع انشا میدن : زندگی خود را چگونه گذراندید ؟ ایرانیان مینویسند : پشت کامپیوتر منتظر نشسته بودیم دانلود شه......

فک کنم درد شکست عشقی ژاپنی ها چند برابر بیشتر ازماست!!!! بدبختا هرجا نگاه کنن قیافه طرفشون رو میبینن :)))) خدارو شکر ژاپنی نشدیم مام دلمون دریا دیگه همش گریه زاری به راه بود :دیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

بعضیا هستن پابرهنه میان تو زندگی آدم
اما وقتی می رن لباس مارک دار تنشونه!
مبارکشون باشه ولی رسمش این نیست

بالا