خنده بازار

rainsavor

New member
امروز اومدم خودمو واسه مامانم لوس کنم بهش گفتم مامان اگه من بمیرم چیکار میکنی؟گفت مرگ بگیری مردشور برده …الهی به تیر غیب گرفتار بشی…سرت به سنگ لحد بخوره …لال شی ایشالا آخه این چه حرفیه؟!داشتم عزرائیلو میدیدم خداوکیلی…

rainsavor

New member
جا داره از اون دسته دخترانی که با جمله
” همه مردها از یه قماشن “
منو در ردیف ، انیشتن و ابوعلی سینا و رازی و مصدق و اینا قرار میدن
تشکر ویژه داشته باشم !

rainsavor

New member
ینی فقط تنها در صورتی بوی ادکلن ماندگاره که بوش بد باشه !

rainsavor

New member
دیشب بابابزرگ و مامان بزرگمو بردیم فرودگاه بدرقه کنیم که برن مکه ، هواپیما تاخیر داشت !مامان بزرگم نگران بود ، عموم میاد دلداریش بده میگه :این چیزا عادیه ، تاخیر داره ، نقص فنی پیدا میکنه ، سقوط میکنه ، نگران نباش !

rainsavor

New member
ﻫﻨﻮﺯ ﻫﯿﭻ ﺑﻮﯾﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﺸﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺑﻮﯼ ﺍﺩﮐﻠﻦ ﻣﺮﺩﻭﻧﻪ ﻭ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﮐﻨﻪ !

rainsavor

New member
گواهی نامه گرفتن مامانم حدود یک سال و نیم طول کشیدقبول که شده بود افسره از مامانم خوشحال تر بود !

rainsavor

New member
یه روز از بیرون اومدم رفتم رو تخت خوابیدم
مامان و بابام اومدن بالا سرم و با محبت هرچه تمام دست تو موهام کرد و گفت :
الهی قربونش برم …
بعد با یه لحن غم انگیز به بابام گفت : خوب شد دختر نشد وگرنه رو دستمون باد میکرد !

rainsavor

New member
خواهر زادم (پنج سالشه) بهم میگه : دلم برات تنگ شده …ازش می پرسم : دلت برای من تنگ شده یا موبایلم ؟میگه : هم موبایلت هم کامپیوترت !

rainsavor

New member
دماغمو عمل کردمآوردنم خونه ، بابام هی میاد تو اتاقم میگه حیف نبود اون گرز دزد ترسون منو دادی رفت ؟

rainsavor

New member
اون چیه که راحت از جیب میاد بیرون …گوشی های جدید glx با جدید ترین آپشن روز دنیا هم اکنون در خدمت شما …دیگه کسی آیفون و گلکسی نمی خره … !

rainsavor

New member
داداشم نوجوون بود میرفت باشگاه کونگ فو و کشتی, منم اون موقه ها بچه بودمهر وقت که تو باشگاشون یه فن جدید بهشون یاد میدادن میومد تو خونه رو من اجرا میکردمنم به ازای هر فن پول میگرفتمیعنی از کوچیکی من با این سختی پول درمیاوردما !

rainsavor

New member
ساعت مچی به درد کسی میخوره که نگران دیر رسیدن یکی باشهواسه ما اضافه وزن محسوب میشه

rainsavor

New member
بدترین قسمت دیدن یه آشنا توی تاکسی

اضطرابیه که تا مشخص شدن شخص حساب کننده کرایه ادامه داره

و مدام ذهنتو درگیر می‌کنه:)

rainsavor

New member
مَــــــــــــــــــــــــــــــــــله…؟!!اسمایلى تلفن جواب دادن منشى های ایرانی !

rainsavor

New member
بابا گفتن ابــــروی کلفـــت مُدهنه اینکه کل پیشونی رو ور دارن موکـــت کنی!والا با بعضی از این دخترا وقتی صحبت میکنمیه لحظه فکر میکنم دارم با کیوی صحبت میکنم…

rainsavor

New member
سلطان غم ، لو باتری ! ( Low Battery )

لب تاپ رو بزارم تو شارژ ادامه اش رو میزارم شاد باشین

rainsavor

New member
نصف کودکی من به کلنجار رفتن با مادربزرگم گذشت که آتاری تلوزیون رو نمیسوزونه

rainsavor

New member
به یکی میگن چند درصد دعاهات مستجاب میشه ؟
میگه : فقط ۵۰%
میگن ازکجا فهمیدی ؟
میگه : ازخدا خواستم دامادم خرپول باشه ، دامادم خر هست اما پول نداره !

rainsavor

New member
به نظرم می‌تونن دیوارای حموم رو از جنس لیف درست کنن
که آدم راحت مثل خرس کمرشو بکشه به دیوار دیگه
اینهمه مشقت برای لیف کشیدن کمر نکشه !

بالا