خنده بازار

rainsavor

New member
هیچ وقت بر اساس ِ یه عکس سه‌رخ عاشق دختر نشین. حتما یه عکس ۳*۴ پرسنلی ببینین و بعد تصمیم بگیرین !

rainsavor

New member
لعنت به اون کســــی که ….وقتـــــی بهــــش محبـــت می کنــــی …خیــــال می کنــــه بهـــش احتیـــاج داری

:13:

rainsavor

New member
شنیدم بهترین خواننده ساله ۲۰۱۲ جاستین بیبر شداولش تعجب کردم،ولی یادم افتاد که فدراسیون فوتباله ایرانم شد بهترین فدراسیونه آسیا….سریعا شکم برطرف شد!!

rainsavor

New member
تا حالا دقت کردین بعضی وقتا تو آینه به خودتون نگاه میکنینمیبینین چقد خوشگلین،بعد با گوشی که از خودتون عکس میگیرینمیبینید شبیه “اورانگوتان” شدین :14: )

rainsavor

New member
باکلی احساس به نامزدم میگم :وای چقدر دوست دارم…میگه از ته دل میگی؟پ ن پ از سر پیچ لوزالمعده میگم!!!

rainsavor

New member
رفتم سوپر مارکت سر خیابون،یه بچه اومده به فروشنده میگه پفک چنده ؟فروشنده میگه چه پفکی ؟ میگه این پفک پونصد تومنیا

rainsavor

New member
واقعا سوال شده برامچرا اکثر مردا موقع صحبت با جنس مخالف تن صداشون تغییر میکنه !؟:21:

rainsavor

New member
من نمیگم زن من بشینه تو خونه ظرف بشورهپاشه تو خونه ظرف بشورههمچین آدم دموکراتیم من
:thumbsupsmileyanim:

rainsavor

New member
من نمیدونم این چه کاریه که همیشه میگن باید ازصفر شروع کنیممن خودم یه بار از ۷۶ شروع کردم اتفاقا خیلی هم خوب جواب داد

:thumbsupsmileyanim:

rainsavor

New member
اینایی که از خیابون یه طرفه رد میشنهم چپ و نگاه میکن هم راستاینا همونایی هستن که هم از دشمن نارو خوردن هم از دوست .

rainsavor

New member
تعدادی موش آزمایشگاهی رو به استخر آبی انداختند و زمان گرفتند تا ببینند چند ساعت دوام میارند.
حداکثر زمانی رو که تونستند دوام بیارند ۱۷ دقیقه بود.
سری دوم موشها رو با توجه به اینکه حداکثر ۱۷ دقیقه می تونند زنده بمونند به همون استخر انداختند.
اما این بار قبل از ۱۷ دقیقه نجاتشون دادند.
بعد از اینکه زمانی رو نفس تازه کردند دوباره اونها رو به استخر انداختند.
حدس بزنید چقدر دوام آوردند؟
۲۶ ساعت !
پس از بررسی به این نتیجه رسیدند که علت زنده بودن موش ها این بوده که اونها امیدوار بودند تا دستی باز هم اونها رو نجات بده و تونستند این همه دوام بیارند …

امیدوار باش

rainsavor

New member
اونقدری که من بالش زیر سرمو تا صبح می چرخونماگه به جاش توربین بود می تونستم برق کل روستاها رو تامین کنم

rainsavor

New member
شما اگه دقت کنی همین کلمه “قرقروت” و یا”گوجه سبز”یا حتی “لواشک ترش” و در بعضی مواقع هم “آب زرشک البالو” خودش…ادامه جمله رو ول کنآب دهنتو قورت بده بعد !

rainsavor

New member
دیروز تو خیابون خواستم دوستم رو صدا کنمبه شوخی صداش کردم دکـــــــــترهمه برگشتن نگاه کردناون موقع فهمیدم که ۸۰ درصد مردم این کشوراگه چیزی تو اعتماد به نفس از من حقیر زیادتر نداشته باشن چیزی کمتر هم ندارن

rainsavor

New member
بَ رَ بَ بَ همون برو بابای خودمونه اینو در پاره مواقع با دهنی کج، واسه تضعیف روحیه طرف بکار میبرن !

آخرین ویرایش:

rainsavor

New member
هیچوقت به انتخاب های همسرت نخندبه هر حال خودتم یکی از اون انتخابا بودی !

rainsavor

New member
تو ایران فقط وقتی آرایش عروس رو قبول دارن که دیگه حتی مادرش هم نشناسدش !

rainsavor

New member
برای شما هم اتفاق افتاده؟؟!!ﯾﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺭﺍﺳﺘﺸﻮ ﻣﯿﮕﯿﺎﻭﻟﯽ ﺧﻨﺪﺕ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺴﯽ ﺣﺮﻓﺘﻮ ﺑﺎﻭﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ !

بالا