خدا را دیده ای آیا ؟

N@RVIN

Well-known member
خدا رو دیدم... به خدا ، خدا رو دیدم
وقتی زیست می خوندم دیدم

وقتی ریاضی ، گیاه شناسی ، فیزیک ، فیزیولوژی ، بیوشیمی ، میکروبیولوژی می خوندم دیدم .

شاید باورتون نشه خدا رو در نقش و نگار ظریف بال پروانه ای دیدم ....

دیدم او را وقتی نظم جهان را دیدم ....

باز مسلمان شدم وقتی با ذره بین دنیا را دیدم . دوباره ایمان آوردم وقتی از درون میکروسکوپ به دنیا نگاه کردم ...
========

:rose::rose::rose::rose:

N@RVIN

Well-known member
بچه ها ولی من واقعا واقعا واقعا مدتیه ( دقیقا 10 ماه ) میشه که خدا رو میبینم همیشه هم باهامه، قبلشم بودش اما هرچی نگام میکرد من به این وضوح نمیدیدمش گاهی (اکثرن شبها) گریه میکنم میدونین چرا؟ چون همیشه سرش غر میزنم خیلی لوس بازی درمیارم شاکی میشم سرش داد میزنم اما بازم بهم لبخند میزنه به خودش قسم دستامو میگیره
بچه ها به خداوندی خودش قسم با وجود تمام گناهام ( آدم نمیشم گناهکارم ) ولی اصلن از مرگ نمیترسم
گرمای حضورش رو همیشه حس میکنم توی تنهاترین سخت ترین دردناکترین لحظه زندگیم و تلخ ترینهاش دستامو گرفت گفتش که آروم باش یعنی بهم اعتماد نداری؟!!! خجالت کشیدم سرمو انداختم پایین و چشمامو که بستم اشکهام میریخت روی دستام اینبار محکم بغلم کرد و گفت: گفتم که من پیشتم درستش میکنم.
اون لحظه آرامش رو با تمام وجودم احساس کردم
عاشقشم مهربونم هیچوقت تنهام نذار

:rose::rose::rose::rose:

N@RVIN

Well-known member
چند ماه پیش یکی یه خبری بهم داد که اصلا برا خودم نفعی نداشت ولی حیرت کردم شدید انقدر که از ذوق گریه امون نمیداد حرف بزنم

دوستم به زور آرومم کرد تنها جمله ای که چند بار فقط تکرارش کردم ناخود آگاه این بود که من الان خدا رو دیدم ...پام سست شده بود از سر خیابون تا خونمون تاکسی گیرم نیومد می دویدم جلو ملت فقط برسم خونه :| انقدر چیز عجیبی بود تازه یادم افتاد نیمه شعبانه! حیرتم بیشتر شد بنا بدلایلی !
:rolleyessmileyanim:

بالا