خدافظی نکرو

عهه وااا همه هم که فاز برم برم دارن

عاقا کوجا:New (6):....کم مونده eeeeeeehsan فردا بیاد بگه میخام برم :smilies-azardl (12)

نرو تو هم مثل من نمی تونی دووم بیاری
نرو تو هم مثل من تو غصه کم میاری
نرو آه نرو

نرو که رفتنت صلاح ما نیست( خب معلومه بصلاح ما نیست:whistle:....اونقدی که نکروز واسه بچه ها مقاله گرفت)
ببین جدایی تو نگاه ما نیست
نذار که این تمنا بشه نفرت

...... بقیه ترانه رو سانسور نمودیم ....

من احسان، یارا رو به این چلنچ بای دعوت میکنم :)
خدا پدر رضا صادقی را بیامورزد :))

نکروووو....هرچی رو میبری ببر گیتارو با خودت نبر...تصمیم عاقلانه ای گرفتی برادر...همیشه ماندن بهترین نیس:4d564ad6:

مژده تو از اون دسته افرادی هستی که مهمون زیاد خونتون بمونه روراست بهش میگی نمیخوای بری :|
بابا یه تعارفی ، یه بمون گفتی آخه! باز اینو نمیگی نگو دیگه چرا نمیذاری گیتار رو ببرم :|

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
خدا خیرت بده کلی خندیدم
ببینید دیگه ملت واسه ناهار رفتنشون هم تاپیک خداحافظی میزنن

نخند این یک برنامه نمادین بود
که خواستم با این نشون بدم دلیلی برای ترک کردن نیس که تا چیزی میشه همه تاپیک بای میدیم
بمون و انجمن رو آباد کن
تو میری شاید که فردا رنگ بهتری بگیره
ابر دلگیر گذشته آخرش یه روز بباره
ولی من می مونم اینجا با دلی که دیگه تنگه

بحث سنگین بود یه صلوات محمدی پسند عنایت بفرمایید
دومین صلوات رو برای سلامتی رفتگانتون بفرستید :riz277:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

hebe.nurse

New member
نخند این یک برنامه نمادین بود
که خواستم با این نشون بدم دلیلی برای ترک کردن نیس که تا چیزی میشه همه تاپیک بای میدیم
بمون و انجمن رو آباد کن
تو میری شاید که فردا رنگ بهتری بگیره
ابر دلگیر گذشته آخرش یه روز بباره
ولی من می مونم اینجا با دلی که دیگه تنگه

بحث سنگین بود یه صلوات محمدی پسند عنایت بفرمایید
دومین صلوات رو برای سلامتی رفتگانتون بفرستید :riz277:

وااااااای فک کردم جدیه، ینی ی لحظه خون به مغزم نرسیدآ
نکروووو :sdasdasd:
آفرین. واقعا همینطوره. کاش همه درک میکردن این نکته رو :smiliess (7)::smiliess (5):

mozhdeee

New member
مژده تو از اون دسته افرادی هستی که مهمون زیاد خونتون بمونه روراست بهش میگی نمیخوای بری :|
بابا یه تعارفی ، یه بمون گفتی آخه! باز اینو نمیگی نگو دیگه چرا نمیذاری گیتار رو ببرم :|

بعله...صداقتم همه رو کشته...گیتارو ببری احسان بی گیتار میمونه...وگرنه من واسه خودم پیانو دارم...خخخخخ
:sarma:

sepideeee

New member
انقد همه اهنگ رفتن سر دادن که گاهی فکر می کنم دارن به من تیکه میندازن که سپیدهههه وقت رفتنت رسیده :wacsmiley: خوب اگه دیگه باید برم بگین رک و راست به خودم :25r30wi: .. هر چند که منم با این حرفا نمی رم :)))

- - - Updated - - -

انقد همه اهنگ رفتن سر دادن که گاهی فکر می کنم دارن به من تیکه میندازن که سپیدهههه وقت رفتنت رسیده :wacsmiley: خوب اگه دیگه باید برم بگین رک و راست به خودم :25r30wi: .. هر چند که منم با این حرفا نمی رم :)))

بچه ها تاپیک نتیجه گرفت و طرف فهمید :DD

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee
بالا