ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Taraa

Well-known member
جزء یک ختم شد

حزب 1 : بنده حقیر
:tonguesmiley:

حزب 2 و 3 : حدیث

حزب 4 هم که مهنام قبلا خونده بود

قبول باشه از همه ... التماس دعا

pariya

New member
دوستای گلم منم بخش خودمو خوندم تموم شد
ایشالا خدا قبول کنه از هممون:riz304::riz304:

sakar

New member
اى مؤمنان ! هنگامى كه گويند : در مجالس [براى نشستن ديگر برادرانتان] جا باز كنيد ، پس جا باز كنيد ، تا خدا براى شما [در بهشت] جا باز كند . و چون گويند : برخيزيد ، بىدرنگ برخيزيد تا خدا مؤمنان از شما را به درجه‏ هایى و دانشمندانتان را به درجاتى [عظيم و باارزش] رفعت دهد، و خدا به آنچه انجام مى‏دهيد ، آگاه است .آیه 11 سوره مجادله

و مانند كسانى مباشيد كه خدا را فراموش كردند ، پس خدا هم آنان را دچار خودفراموشى كرد ؛ اينان بدكار و نافرمان‏اند آیه 19 سوره حشر

خدا شما را از نيكى كردن و عدالت نسبت به كسانى كه دركار دين با شما نجنگيدند و شما را از ديارتان بيرون نكردند باز نمى‏دارد ؛ زيرا خدا عدالت پيشگان را دوست دارد آیه 8 سوره ممتحنه

اى مؤمنان ! چرا چيزى را مىیگوييد كه خود عمل نمى‏كنيد ؟ آیه 2 سوره صف

اى مؤمنان ! چون براى نماز روز جمعه ندا دهند ، به سوى ذكر خدا بشتابيد ، و خريد و فروش را رها كنيد . كه اين [اقامه نماز جمعه و ترك خريد و فروش] براى شما بهتر است اگر [به پاداشش] معرفت داشتيد آیه 9 سوره جمعه

فقط آنانند كه مى‏گويند : به كسانى كه نزد پيامبر خدايند ، انفاق مكنيد تا [از پيرامون او] پراكنده شوند . در حالى كه خزانه‏ هاى آسمان ها و زمين در سيطره خداست ، ولى منافقان نمى‏فهمند . آیه 7 سوره منافقون

هيچ مصيبتى جز به فرمان خدا نرسد . و هر كس به خدا ايمان بياورد ، خدا قلبش را [به حقايق] راهنمايى مى‏كند ؛ و خدا به همه چيز داناست . آیه 11 سوره تغابن

زنان طلاق داده را به اندازه توانگرى خود آنجا سكونت دهيد كه خود سكونت داريد و به آنان [در نفقه و مسكن] آسيب و زيان نرسانيد تا زندگى را بر آنان سخت كنيد [و آنان مجبور به ترك خانه شوند] ، و اگر باردار باشند ، هزينه آنان را تا زمانى كه وضع حمل كنند ، بپردازيد و اگر [پس از جدايى ،] كودك شما را شير دادند ، اجرتشان را بدهيد ، و در ميان خود [درباره فرزند] به نيكى و شايستگى مشورت كنيد [تا به توافقى عادلانه برسيد و در نتيجه به حقّ زن و شوهر و فرزند زيانى نرسد] و اگر [كارتان در اين زمينه] با يكديگر به سختى كشيد [و نهايتاً به توافق نرسيديد ،] زنى ديگر كودك را [با هزينه پدر] شير دهد آیه 6 سوره طلاق

و خدا براى همه اهل ايمان همسر فرعون را مثل زده است هنگامى كه گفت : اى پروردگار من براى من نزد خودت خانه‏ هایى در بهشت بنا كن ومرا از فرعون وكردارش رهايى بخش ومرا از مردم ستمكار نجات ده .«11» و [نيز] مريم دختر عمران [را مثل زده است] كه دامان خود را پاك نگه داشت و در نتيجه از روح خود در او دميديم و كلمات پروردگارش و كتاب‏هاى او را تصديق كرد و از اطاعت‏كنندگان [فرمان‏هاى خدا] بود .«12» آیه 11 و 12 سوره تحریم

sakar

New member
سلام
با سپاس از ایزد منان که توفیق خوندن کتابش رو نصیبم کرد میخوام بگم عاشقتم خدا جونم و با تشکر از اوا جون که این تجربه ی قشنگو بوجود اورد تا حالا اینقد با دقت نخونده بودم منم سهم خودمو خوندم و از هر سوده یه آیه رو انتخاب کردم که شما هم از فضلش بی نصیب نمونید
خدا اجرشو نصیب همه کنه و مارو به راه راست هدایت کنه
آمین

AWWA

New member
پریا و تارا و اخبار جون خدا قبول کنه.:rose:
پ ن:دوستان اگه بین بچه های انجمن کسی رو میشناسین که از ختم قبلیمون اطلاع نداشت ومیدونید که اگه باخبر بشه دوست داره تو ختم بعدیمون باشه لطفا بهش اطلاع بدین،یا به من معرفیش کنین تا ازش دعوت کنم. هر چی تعدادمون بیشتر باشه لذت ختمم بیشتر میشه.

آخرین ویرایش:

ketabsabz

Well-known member
سلام ، منم بالاخره با تاخیر سهم خودمو تموم کردم ،
ایشالا ک خدا قبول کنه از همه .

AWWA

New member
پیام فوری

از بین تقریبا 46 نفری که جزو لیست ختم قرآنمون بودن،6 نفر پایان قرائتشونو اعلام نکردن. احتمالا خوندن ولی اطلاع ندادن.
اگه موافقین برای احتیاط و برای اینکه ختممون ناقص نمونه امشب باکمک هم دیگه سهم دوستامون رو قرائت کنیم.کسایی که داوطلبن در پستهای بعدی هرچقد که در توانشون هست رو به عهده بگیرن
جزء های باقی مانده:
دو حزب دوم جزء19
دو حزب دوم جزء16
جزء6
جزء8
جزء12
جزء29

تقسیم بندی حزبها رو تو این لینک وپست 248 میتونید ببینید

http://olumpezeshki.ir/forum/thread6798-25.html

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
من جز 12 رو می خونم

من دوحزب جز 19

سلام
جز 6 به عهده من.

2 جزب دوم (یعنی حزب سوم و چهارم دیگه) 16 مال من باشه؟؟؟

خیلی خیلی ممنونم دوستای خوبم.:rose: از خدا میخوام که پاداش این محبتتونو، تو همین عید مبارک به دست امام زمان عج و پیامبر اکرم ص بهتون عنایت کنه. ان شاءالله حاجت روا بشین.
من جزء 29 رو قرائت کردم(البته فقط روخوانی کردم و معنی نخوندم). جزء 8 رو هم خودم ور می دارم.

leyla-h

New member

بله لیلا جون. شما بخونینش لطفا....ممنونم:riz304:

حتما، مرسی از خودت که همه زحمتا به پای توی.:riz304: من باید ازت تشکرم کنم چون گاهی به خاطر درس یا هر چیز دیگه ای تنبلی میکنم قرآن بخونم ولی اینجوری جز برنامم میشه که بخونم، واقعا ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا