ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Artmis.a

New member
قبول باشه
بچه ها لطفاً برا منم خیلی دعا کنید...:sad:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

arezoo90

New member
اینجا باید اعلاممیکردیم تموم شده؟! :33:
منم سهمم رو تموم کردم ...
ازهمه بچه ها مخصوصا اواجون هم خیلی متشکرم که منم تونستم تو همچین کار قشنگی سهیم باشم...
التماس دعا :riz304:

mohana

Well-known member
سلام...
سهم من هم تموم شد........
البته معنیش مونده......

التماس دعا دارم از همه :riz304:

AWWA

New member
مهنا و آرزو و آقای رحیمی قبول حق باشه ایشالله.:rose::painting::rose:
موقع خوندن اگه آیه ای یا نکته ای بیشتر براتون جلب توجه کرد اینجا براماهم تعریف کنین

antenyus

Active member
سلام ب همه دوستان ..... سهم منم تموم شد.....ینی همون شب تمومش کردم ولی وقت نکردم بیام بگم.....خدا از هممون قبول کنه.....

نکات تامل بر انگیز در قرآن زیاده و من همیشه این نکات رو در دفتری جدا یادداشت می کنم.
مثلا به دو نوع متفاوت دعا کردن که خداوند در قران بهش اشاره فرمودند ت.جه کنین:

برخی مردم دتیا طلبانی هستند که می گویند: پروردگارا ، در دنیا به ما بهره ها عطا کن. آنان در آخرت هیچ بهره ای ندارند. 201/ بقره

و برخی مردم آخرت طلبانی هستند که می گویند: پروردگارا در دنیا به ما بهره ای نیکو که خوشایند توست و در آخرت نیز بهره ای نیکو که خود می پسندی عطا فرما و ما را از عذاب آتش دوزخ نگه دار. 202/ بقره

قطعا تو خواهی مرد و آنان نیز خواهند مرد.30 / زمر

سپس روز قیامت در پیشگاه پروردگارتان حضور یافته و به جدال خواهید پرداخت. 31 / زمر

پس کست ستمکار تر از آن کس که با قرار دادن شریک برای خدا، بر خدا دروغ بست و آن سخن راست (دین الاهی) را وقتی برای او آمد دروغ شمرد؟ آیا برای کافران در دوزخ جایگاهی نیست؟ 32/زمر

آنان گمراه اند و هرکه خدا گمراه کند ، هیچ هدایتگری برای او نخواهد بود که او را به راه آورد.36/زمر

و هرکه خدا هدایت کند گمراه کننده ای نخواهد داشت. مگر خدا شکست ناپذیر و انتقام گیرنده نیست؟37/زمر

اشاره به الاهی بودن هدایت انسان ها داره :)

عاشق این آیه ام ((:)

آدمی از آن روی که به پیروی از هواهای نفسانی خوی گرفته و به نعمت ها و اسباب ظاهری دنیا فریب خورده است، چنان است که وقتی گزندی به او می رسد ما را خالصانه می خواند، ولی آنگاه که از جانب خود نعمتی به او می بخشیم می گوید:

این ثروتی که به من داده شده است، تنها به سبب دانشی است که من دارم. نه! چنین نیست، بلکه این وسیله آزمونی است، ولی بیشتر مردم نمی دانند.49/زمر

آیا ندانسته اند که خداست که روزی را برای هر که بخواهد فراخ می گرداند و بر هر که بخواهد تنگ می گیرد؟ همانا در این امر برای مردمی که ایمان دارند نشانه های از ربوبیت خدا و یکتایی او در تدبیر جهان است. 52 / زمر

مبادا از رحمت خدا نومید شوید؛ چرا که خدا همه گناهان حتی شرک را در صورتی که توبه کنید می آمرزد . همانا اوست که بسیار آمرزنده و مهربان است. 53 / زمر

ببینید کدوم انسان در برابر این همه لطف گستاخی می کنه و می گه من هر کاری دلم بخواد می کنم بعدا توبه می کنم دین رو به تمسخر می گیرن
در حالی که این آیه یا قانون در اسلام شوق پرهیز از گناه رو در انسان قدرت می بخشه

کسانی که در برابر این همه مهربانی راه سو استفاده رو در پیش می گیرن نیت خوبی از گفتار و کردارشون ندارن ولی نمی دونن کسی که خداوند او رو هدایت کنه گمراه کننده ای نخواهد داشت

دریغا که در مورد حقوق خدا کوتاهی کردم؛ راستی من از مسخره کنندگان دین خدا بودم. 56 / زمر

بعدا از گفته هاشون پشیمون می شن همونطور که این آیه به صراحت بیان کرده ولی پشیمانی را سودی نیست

چون به درهای جهنم رسند از آنان می پرسند : آیا پیامبرانی از خودتان برای شما نیامدند که آیات پروردگارتان را بر شما بخوانند و شما را از دیدار امروزتان بیم دهند؟ می گویند: چرا، آمدند، ولی ما آنان را دروغگو شمردیم. 71 / زمر

جز کسانی که کافر شده اند کسی در آیات ما جدال نمی کند؛ پس مبادا گردش آنان در شهر ها تو را بفریبد و تصور کنی که آنان می توانند از کیفر خدا بگریزند. 4 / غافر

آنگاه که عذاب قیامت را می چشند ، از سوی خدا به آنان ندا داده می شود که : قطعا دشمنی خدا با شما سخت تر از دشمنی شما با خودتان است. شما آنگاه با خود دشمنی کردید و این عذاب را برای خود فراهم آوردید که به ایمان فراخوانده می شدید ولی ناسپاسی می ورزیدید.10/ غافر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا