ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

akhbar

New member
آوا جان تونستی لطف کن اینم مشخص کن

از کی باید شروع کنیم به خوندن وتاکی وقت داره؟

ممنون.التماس دعا

AWWA

New member
آوا جان تونستی لطف کن اینم مشخص کن

از کی باید شروع کنیم به خوندن وتاکی وقت داره؟

ممنون.التماس دعا

اولین ختممون زمان خاصی نداره تا دقیقا آمار برای ختمای بعدی دستمون بیاد و از طرفی اولین تجربستو ممکنه یه خرده بینظمی توش باشه. ولی اگه پست قبلیمو خونده باشی اونجا دو تا ختم تو دو تازمان خیلی مبارک اعلام کردم.

AWWA

New member
سلام دوستان منم هستم...کی ص رو میده؟

سلام تک خال جون...میتونی یعد از آخرین آیه ای که آخرین نفر اعلام کرده یه صفحه رو ورداری و شماره آیه هاشو بنویسی. فعلا برای شما آیات 87 تا 90 سوره نسا

!SeCreT!

New member

سلام تک خال جون...میتونی یعد از آخرین آیه ای که آخرین نفر اعلام کرده یه صفحه رو ورداری و شماره آیه هاشو بنویسی. فعلا برای شما آیات 87 تا 90 سوره نسا

ممنونم عزیزم...خدا از همه قبول کنه

AWWA

New member
اینارم برای دوستایی که اول تا پیک اعلام آمادگی کردن تعیین کردم(برای احتیاط تو پروفایلشونم میذارم)
پرنیا(آیات 90 تا 100 سوره نسا)
آقا مجتبی(آیات 101 تا 110 سوره نسا)
آقای فیزیست(آیات 111 تا 120 سوره نسا)
آقامهرشاد(آیات 121 تا 130 سوره نسا)
اگه کسی جامونده بگه

am-ml

New member
سلام آوا جون
خیلی ممنونم .
فک کنم همینطوری خودت آخر هر چند صفحه تاپیک بگی تا کجا پیش رفتیم خوبه .
پس من 130 تا 140 سوره نساء... اگه تکراری بود لطفا بهم بگین باید چی رو بخونم.

am-ml

New member
راستی الان من اینا رو امشب بخونم ... میتونم فردا دوباره بیام آیه جدید انتخاب کنم؟ یا باید صبر کنم یه ختم بشه؟

aaram

New member
سلاااااااااااااااااااام منم میخوام بخونم.از کجا تا کجا باید بخونم؟
تا کی وقت داریم تموم کنیم؟

akhbar

New member

اولین ختممون زمان خاصی نداره تا دقیقا آمار برای ختمای بعدی دستمون بیاد و از طرفی اولین تجربستو ممکنه یه خرده بینظمی توش باشه. ولی اگه پست قبلیمو خونده باشی اونجا دو تا ختم تو دو تازمان خیلی مبارک اعلام کردم.

یعنی زمان دارم حالا حالاها دیگه؟

AWWA

New member
سلام آوا جون
خیلی ممنونم .
فک کنم همینطوری خودت آخر هر چند صفحه تاپیک بگی تا کجا پیش رفتیم خوبه .
پس من 130 تا 140 سوره نساء... اگه تکراری بود لطفا بهم بگین باید چی رو بخونم.
سلام لطف کردی....نه تکراری نیست. ممنون عزیزم

راستی الان من اینا رو امشب بخونم ... میتونم فردا دوباره بیام آیه جدید انتخاب کنم؟ یا باید صبر کنم یه ختم بشه؟

بله هروقت خواستی بخون..بعدش میتونی بیای ودوباره آیات جدیدو انتخاب کنی

Hossein2468

New member
سلام خانوم مهندس،ایده ی قشنگیه ایشالا ادامه پیدا کنه و ختم دوره ای داشته باشیم
منم 141تا154 نسا رو میخونم اگه تکراری بود خودتون بگید که جای دیگه رو بخونم

AWWA

New member

سلاااااااااااااااااااام منم میخوام بخونم.از کجا تا کجا باید بخونم؟
تا کی وقت داریم تموم کنیم؟
سلاااااااااااااااااام خوش اومدی.لطفا آیات 140 تا 150 سوره نسارو بخون. هرموقع فرصت داشتی بخون

یعنی زمان دارم حالا حالاها دیگه؟
بله هرموقع وقت داشتی بخون

AWWA

New member
سلام خانوم مهندس،ایده ی قشنگیه ایشالا ادامه پیدا کنه و ختم دوره ای داشته باشیم
منم 141تا154 نسا رو میخونم اگه تکراری بود خودتون بگید که جای دیگه رو بخونم

سلام آقای مهندس. مرسی..خوشحالم که شمام باهامون هستی.شما لطفا آیات 151 تا 160 سوره نسارو بخونین

aram ft

New member
سلام دوستان. این تاپیک عالیه. من قصد جسارت ندارم. مهم اینه که اینجا همه نیت کردند تو این کار شرکت کنند. ولی من یه پیشنهاد دارم. این طوری خیلی بی نظم میشه. به نظرم هر چیزی یه قانونی داره. قرآن هم یه تقسیم بندی نیم حزبی (240تایی) داره که خوندن هر قسمت با ترجمه فقط 10 دقیقه طول می کشه. به نظرم یه روز یا یه زمان رو مشخص کنیم بعد هرکدوم عدد قسمت خودمون رو اعلام کنیم به ترتیب بریم جلو. مثلا نفر اول می گه من 1 تا 5 رو می خونم. نفر دوم وقت نداره می گه من فقط قسمت 6 رو می خونم... الی آخر. این طوری منظم تر نیست؟؟/
تو این سایت می تونید جدول تقسیم بندی رو دانلود کنید . نوشته نسخه ی word & pdf. موافقید؟
http://telawat.ir/index.php/nimhezb

AWWA

New member
سلام آرام جون خواهش میکنم چه جسارتی؟!!!! هرنظری محترم و باارزشه. راستش ختم اولو آزمایشی و اختیاری در نظرگرفتم. هرکسی متناسب با شرایطش میتونه یه صفحه یا بیشترو انتخاب کنه.
اما تو پست 60 دو تا ختم منظم و بابرنامه رو اعلام کردم. اونجوری میتونیم طبق گفته شما برای هر داوطلب یه حزب و بیشتر اعلام کنیم تا هم سرعت بیشتر بشه و هم نظم رعایت بشه.

تو پست 60 اینو نوشتم...در این موردم نظر موافق و مخالفتونو اعلام کنین

جمعه 13 رجب ولادت حضرت علی(ع) هست دو هفته بعدش 17 رجب مبعث پیامبر اکرم(ص)هست. تو عرض این دو هفته یک ختم خواهیم داشت ان شاءالله. بین داوطلبا جزء ها رو تقسیم میکنیم .
بعدش 22 رجب ولادت امام حسین(ع) هست و دوباره تقریبا دو هفته بعدش ولادت امام زمان (عج) هست.به مناسبت این ایام واقعا مبارکم یه ختم دیگه میذاریم. بعدا تعداد وعدد جزء ها رو که هرنفر باید بخونه اعلام میکنیم.
اونایی که موافقن لایک کنن

آخرین ویرایش:

aram ft

New member
موافقم . ولی بر طبق جدول و منظم. اون طوری هرکسی اومد تو سایت می بینی نفر قبلی چه عددی رو گفته عدد خودش رو می فهمه. هماهنگیش آسون تره. اگه موافقید با جدول پیش بریم. خب الان من کجا رو باید بخونم؟؟

AWWA

New member
برای بار دوم من آیات 161 تا آخر سوره نسارو ورمیدارم.(یعنی آیه 176)
آیه ای که در خوندن قبلی برام مهم بود آیه92 سوره آل عمران بود:
بنام خداوند بخشنده مهربان
شما هرگز به مقام نیکوکاران وخاصان خدا نخواهید رسید مگر آنکه از آنچه دوست میدارید و بسیار محبوب است در راه خدا انفاق کنید،محققا خدا برآن آگاه است

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا