سلام
منم
44 -100 سوره اعراف
من اولین بارمه اینجور ختم شرکت میکنم فقط باید سهم خودمو بخونم؟با ترجمه؟
باید امشب بخونم؟
توی ختمای بعدیم هستم
دوباره گذاشتم برای کسایی که تا حالا ندیدنشجمعه 13 رجب ولادت حضرت علی(ع) هست دو هفته بعدش 27 رجب مبعث پیامبر اکرم(ص)هست. تو عرض این دو هفته یک ختم خواهیم داشت ان شاءالله. بین داوطلبا جزء ها رو تقسیم میکنیم .(3تا 17 خرداد)
بعدش 3 شعبان ولادت امام حسین(ع) هست و دوباره تقریبا دو هفته بعدش(15 شعبان) ولادت امام زمان (عج) هست.به مناسبت این ایام واقعا مبارکم یه ختم دیگه میذاریم. بعدا تعداد وعدد جزء ها رو که هرنفر باید بخونه اعلام میکنیم.(22خردادتا3تیر)
اونایی که موافقن لایک کنن
15)بابا برقی
دوستانی که با دو ختمی که در بالا اعلام کردم(پست 60 و77)موافق بودن و لایک کردن اسامیشونو لیست کردم. لطفا اگه کسای دیگه ای هم داوطلب هستن اعلام کنن تا روز سه شنبه تقسیم بندی جزء ها رو اعلام کنیم.
بازم چند تا نکته:
1)حتما نیازی نیست خودمون جزء انتخابیمونو بخونیم،اگه فرصت نداشتیم میتونیم از دیگران مثلا یکی از اعضای خونواده درخواست کنیم تا به نیابت از ما بخوندش.
2)سعی کنیم تعدادمون حداقل 30نفر باشه تا یه جزء به هرنفر برسه.
3)این دو ختم برخلاف ختم اولمون باید درزمان مشخص انجام بشه.مثلا از 13 تا 27 رجب.(3 تا 17 خرداد)لیست کسانی که تا اینجا اعلام آمادگی کردن:
1)اخبار
2)آقا سینا(2020ps)
3)s861276
4)rahimimm
5)مهنا
6)آرام (ft)
7)لیلا(am-ml)
8)یکی از دوستان)
9)شادیا
10)snake67
11)آقا مجتبی(mj1919)
12)مهسا بانو
13)آقاحسین
14)ساکار
اواجونم من هر برنامه ای بریزی هستم ولی بهم اس ام اسی بگو کجارو ودر چه زمانی بخونم .
خدا ازهمتون قبول کنه .
امروز رفتم امتحان کتابخوانی از کتاب شهید مطهری جایزش مشهد بود ............نامردا انگار امتحان اجتهاد یا حوزه است ..........نمره منفیم داشت ...........قبول نمیشم .
ممنون مهسا جونم. به روی چشم اس ام اسی اطلاع میدم بهت عزیزم. ان شاءالله نفر اول میشی و از طرف همه بچه های انجمن نایب الزیاره میشی. من یه خاطره جالب از مشهد رفتن دارم،سرفرصت تعریف میکنم.اواجونم من هر برنامه ای بریزی هستم ولی بهم اس ام اسی بگو کجارو ودر چه زمانی بخونم .
خدا ازهمتون قبول کنه .
امروز رفتم امتحان کتابخوانی از کتاب شهید مطهری جایزش مشهد بود ............نامردا انگار امتحان اجتهاد یا حوزه است ..........نمره منفیم داشت ...........قبول نمیشم .
سارا جونم خوش اومدی:thanks:آواتار جدیدم مبارکه...خیلی قشنگهاوا جون منم میخام
ممنونم:28:سلام؛
سوره اعراف آيه 142 تا 155:rose:
سلام
سوره اعراف آیه ی 156 تا 170
لیلا جون لطف کردی مرسی:28:منم داوطلبم، فقط برام تو پیام شخصی بگو لطفا، مرسی ببخشید نشد لایک کنم
170تا178 اعراف
باید از کجا بخونم؟
لطفاآیات 1 تا20 سوره توبه رو بخون.
منم آیات 20 تا 40 سوره توبه روورمیدارم
(تقسیم بندی ختم ویژه رو فردا اعلام میکنم ایشاالله)
سلام خوش اومدین:rose:لطفا آیات 41 تا 60سوره توبه رو بخونین.![]()
به من هم بوگو از کجا شروع کنم
پرنیاجون شمام بی زحمت آیات61 تا 80 سوره توبه رو بخون:bunnyearsmiley:اوا جون من کجا رو بخونم؟؟؟::
سلام شمام خوش اومدین:rose: لطفا آیات 81 تا 100 سوره توبه رو بخونین.منم هستم دوستان عزیز ،
فقط عزیزم بهم بگو چ صفحاتی رو باید بخونم ؟